|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obag, Opocket, Oclock Fullspot - real foto i informacje- wątek uzupełniający
Obag czekoladowa i wulkaniczna.
Fullspot.it po 33eu
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obag, Opocket, Oclock Fullspot - real foto i informacje- wątek uzupełniający
Żółty 50 i musztardowa mini. Fullspot.it po 38eu.
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
MODEL: O clock Cassa Cristal Nero
ZAKUP:www.fullspot.it CENA: 23e WYSYŁKA: 5e UPS TERMIN: Tydzień UWAGI: Kolor tarczy czarny z kryształkami Svarowskiego. Ładnie się mieni. Pasuje do szarego paska. Tarcza przyszła w czarnym pudełku z kryształkami.
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze jedna magenta do kolekcji;
MODEL Obag, kolor Magenta ROZMIAR: Standard ZAKUP: schaffashoes body / fullspot liny długie CENA: liny 89 -20%, body 189-kasa z portmonetki WYSYŁKA: fullspot wg cennika [dostałam w papierowej firmowej torbie], schaffa wysyłka darmowa, pakowanie zerowe - torba w worku z siodemki, nic poza tym TERMIN: zamowione w czw, w pon dostałam UWAGI: ładny róż - jak klapka pudełek z butów Mel
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2015-04-13 o 20:31 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Obasket pomarańczowy jak mandarynki.
254 zł komplet (wykorzystywałam punkty na shaffie) Koszyk jest mniejszy niż myślałam. Guma miększa niż w obag. Rewelacyjny! Czarny organizer i czarny eko pasek. Ostatnie zdjęcie z mini stalową.
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
wytłaczane uchwyty czarne,
z schaffy, cena z punktami 97 zł, kurier free, cudne, ale baardzo twarde [jestem przyzwyczajona do lin];
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
MODEL Obag, kolor atramentowa ( petrol )
ROZMIAR: Mini ZAKUP: z Schaffy za 149zł UWAGI: super kolor Edytowane przez alacrimosa Czas edycji: 2015-07-17 o 11:44 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
MODEL Obag, kolor Smoke Pink
ROZMIAR: Standard ZAKUP: sklep stacjonarny we Włoszech (czarne CENA: torba 38e UWAGI: kolor ciężko porządnie złapać na zdjęciu jak zwykle, ale to piękny, taki szarawy róż. dla mnie "siny" w dobrym tego słowa znaczeniu.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
MODEL :Obag BRUSH
KOLOR : czarny ROZMIAR: Standard ZAKUP: Fullspot Factory Warszawa CENA: 189,00 Uwagi: Nie rysuje się, a przynajmniej tego nie widać
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
MODEL: O bag, kolory (od lewej): Neve (Śnieg), Stalowa, Wulkaniczna, Lazur
ROZMIAR: Standard ZAKUP: Fullspot Factory Warszawa (FFW), obagstore.pl oraz schaffaconcept.pl CENA: Body - 189,00, liny długie (naturalne, czarne i granatowe) - 89,00, uchwyty eko skóra -119,oo - kasa z portmonetki (schaffa), organizer (naturalny i czarny) - 99,00 UWAGI: Uzależniają |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Obag mini, kolor wulkaniczny , lekko wpada w zgniłą zieleń.
Nie rysuje się
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
MODEL: Obag standard Nero
ROZMIAR: standard CENA: 279 zł WYSYŁKA: Free KUPIONY: www.obagstore.pl CZAS REALIZACJI: natychmiast DODATKI: opaska i wsad zakupione na allegro (cena za komplet 90zl +kw) Moja miłość <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
___________________ MOJE SKARBY Krystian-20/11/2008 Mikołaj- 16/10/2016 _________________________ Edytowane przez Fasolka10 Czas edycji: 2017-11-02 o 22:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

dla mnie "siny" w dobrym tego słowa znaczeniu.