![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Obag, Opocket, Oclock Fullspot - real foto i informacje- wątek uzupełniającyWątek zawierający realne zdjęcia projektu Obag, Opocket, Oclock i nie tylko...
![]() Proponuję, aby pisać tylko posty zawierające informacje na temat konkretnych modeli/kolorów: * nazwę modelu * kolor - nazwa koloru po polsku i angielsku * zdjęcia waszego autorstwa Opcjonalnie: * rozmiar * cena * gdzie został kupiony * termin realizacji zamówienia * krótki opis/uwagi Zapraszam do wklejania opisów i zdjęć ![]() Aktualny wątek plotkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=751198
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2014-05-16 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obag, Opocket, Oclock Fullspot - real foto i informacje- wątek uzupełniający
Szara obag + długie rączki ze skóry w kolorze naturalnym + organizer w kolorze naturalnym
cena: 428zł (torebka) + 99 zł (organizer) kupiona ze strony: fullspotmarket.pl termin realizacji zamówienia: ekspresowy- w piątek zamówiłam i zapłaciłam, w poniedziałek już miałam torebkę u siebie. uwagi: torebka sprawdza się znakomicie, jest lekka, praktyczna, wbrew pozorom elegancka; doradzam kupno ( bądź uszycie) organizera choć jest to dodatkowy koszt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obag, Opocket, Oclock Fullspot - real foto i informacje- wątek uzupełniający
MODEL: O bag - kolor Piaskowy/Sand + Sznurki długie/ kolor naturalny + Organizer/ kolor naturalny
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: 367,65 zł WYSYŁKA: Free TERMIN: Realizacja błyskawiczna. Zamówiona w piątek a w poniedziałek już była u mnie. UWAGI: Torebka jest lekka, praktyczna, łatwa do czyszczenia i piękna.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2014-05-16 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
MODEL: CZEKOLADOWA / czarne sznurki/ organizer naturalny
O bag in Chocolate with Black Rope Handle ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: torba i sznurki 288zł organizer 99zł WYSYŁKA: Free TERMIN: Realizacja błyskawiczna UWAGI wygodna, lekka , piękna ![]() wizaz.jpgIMG_2909.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
MODEL OBAG BIAŁA/ NATURALNE SZNURKI
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: torba i sznurki 288zł WYSYŁKA: Free TERMIN: Realizacja błyskawiczna UWAGI wygodna, lekka , piękna ![]() Jeden główny minus -- Brudzi się okropnie ! IMG_3833.jpg Edytowane przez Denticoo Czas edycji: 2014-06-02 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kilka fotek białej obag z różnymi rodzajami rączek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
MODEL: O bag - kolor magenta + długie sznurki w kolorze naturalnym
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: 288 zł WYSYŁKA: darmowa TERMIN: realizacja bardzo szybka, w czw wieczorem zakupiona w pon rano była juz u mnie UWAGI: Torebka jest lekka, posiadam wersję bez organizera, kolor na stronie fullspot przekłamany, jest to raczej piękny różowy kolor, nie taki ciemny jak na stronie. kolor idealnie współgra z Melissa sweet Dreams i Melissa Jason W baletkami z sową. Edytowane przez Rintje Czas edycji: 2014-05-23 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag lawendowy 50
ROZMIAR: mini ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: 179 zł WYSYŁKA: 19 zł TERMIN: ekspresowa, w poniedziałek zapłaciłam we wtorek ok. 14 już miałam dostawę. UWAGI: kolor na stronie jest oddany, jest bardzo jasny, pastelowy, "dziewczęcy". Dodałam drugie zdjęcie z wsadzonym organizerem ze standardowej obag. Jak widać wchodzi on do mini, choć się trochę marszczy. To widać głównie z wewnątrz, z zewnątrz nic nie widać. ![]() Edytowane przez cosma Czas edycji: 2014-05-27 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag - kolor Stalowy / Steel Grey + Sznurki długie/ kolor czarny+ Organizer/ kolor czarny
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: 367,65 zł z kodem -5% WYSYŁKA: Free TERMIN: Realizacja błyskawiczna.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag - kolor Signal Blue/ Szafirowy+ Sznurki długie/ kolor naturalny
ROZMIAR: MAXI ZAKUP: http://fullspotmarket.pl sznurki , body fulspotmarket.co.uk CENA: body 35 funtów, sznurki 89 PLN WYSYŁKA: Ciężko wyczuć- korzystałam z pośrednictwa TERMIN: Realizacja błyskawiczna. UWAGI: MAXI jest genialna! Na plażę czy na trening super. Mieści ręcznik, buty na zmianę, wodę mineralną, książkę i wszystko co tam potrzebuję na takie okazje. Kolor nie jest taki typowo szafirowy. To taki ciemny niebieski...ale ładny.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag - kolor Czarny/ Black + Uchwyty czarne skóra i pasek naramienny skóra
ROZMIAR: MINI ZAKUP:body http://fullspotmarket.pl uchwyty fullspotmarket.co.uk CENA: 179 PLN body , uchwyty - pasek 15 funtów, rączki 32 funty WYSYŁKA: Nie potrafię powiedzieć- korzystałam z pomocy. TERMIN: Realizacja błyskawiczna. UWAGI: Uwielbiam ją! Rozmiar super. Kolor bardzo elegancki i rozmiar wygodny. Jedyny problem to ,że bardzo się brudzi ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O Pocket body - Apple
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: fullspotmarket.co.uk CENA: £20.83 WYSYŁKA: Free w uk + wysyłka do pl 63,10zł + wysyłka w pl 15,50zł TERMIN: Ok miesiąca UWAGI: Torebka jest bardzo funkcjonalna. Ma miększą gumę niż obag. Fajnie się otwiera, polecam na lato ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag in Water Blue with Natural Faux Leather Handle + Canvas Inner Bag - Natural
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: fullspotmarket.co.uk CENA: £50.00 + £15.83 WYSYŁKA: Free w uk + wysyłka do pl 63,10zł + wysyłka w pl 15,50zł TERMIN: Ok miesiąca UWAGI: Torebka jest bardzo lekka i pojemna. Idealna na plażę. Kolor na stronie przekłamany. W rzeczywistości to niebieski morski. Jaśniejszy niż na stronie polskiej i ciemniejszy niż na stronie uk. Coś jak woda w basenie. Rączki cieliste z eko-skóry są bardzo fajne, dobrej jakości. Organizer naturalny z jedną małą kieszonką i dużą przegródką. Dla mnie podstawa. Dla mnie torebka jest trochę za duża na co dzień. Jak maxi. Waga i wzrost. Dołączony woreczek i zapasowa nakrętka do rączek. Dokupiłam na polskiej stronie długie sznurki naturalne. Moim zdaniem ten kolor lepiej wygląda z nimi. Sznurki są dłuższe od rączek - co widać na zdjęciach. Bardzo sztywne. Z przesyłką 108 zł. Realizacja szybka, tylko ciągle towaru brak. Przyszły w woreczku, bez pudełka. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2015-03-10 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O clock watch - Disney - Minnie face with Ice strap
ROZMIAR: XS (14.8cm) Child ZAKUP: fullspotmarket.co.uk CENA: £26.67 WYSYŁKA: Free w uk + wysyłka do pl 63,10zł + wysyłka w pl 15,50zł TERMIN: Ok miesiąca UWAGI: Zegarek jest prześliczny! Tarcza bardzo ładna, wskazówki świecą. Ok 3 cm. Rozmiar paska XS dziecięcy, ja mam nadgarstek 13,5 cm na luzie. Ten zegarek to rozmiar dziecięcy 14,8 cm. W rzeczywistości ma 14,4 cm. Wchodzi mi za kostki. Minus - niewygodnie się wkłada. Kolor paska - jasny szary - bardzo ładny, naturalny odcień. Ogólnie polecam, na pewno dokupię inny kolor ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witam,
Czy mogę dołączyć? Oto moja nowiuteńka Obag mini Model: O bag mini- kolor szałwiowy + uchwyty brązowe ECO Kupiona na stronie: http://fullspotmarket.pl Cena: 278 zł Wysyłka: bezpłatna Termin realizacji: jeden dzień roboczy IMG_0403.jpg Edytowane przez Greer Czas edycji: 2014-06-23 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja też dorzucę swoje 3 grosze.
Kolor: Czarna obag, z czarnym organizerem + długie czarne sznurki Cena 377 zł całość body189, organizer 99, liny 89 Mce zakupu: fullspotmarket.pl realizacja: błyskawiczna Torba wygodna, liny jak dla mnie ciut sztywne ( być może z czasem zmiękną), szybko się brudzi, ale da się przeżyć
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kolor: Turkusowy
Cena: 189 body , 89 sznurki, organizer hand made ![]() Miejsce zakupu: fullspotmarket.pl realizacja: błyskawiczna Torba przepiękna! Ten turkus to nie turkus tylko piękny odcień mięty. Pastelowy i lekko przydymiony. Nie plastikowy czy cukierkowy tylko taki...no elegancki ( na ile to możliwe przy mięcie ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
MODEL: pocket - kolor Szałwia + Pasek len biały
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: 188,0 WYSYŁKA: 19 zł TERMIN: Realizacja błyskawiczna. Zamówiona we wtorek około 16:30 - kurier byl u mnie w środe o 10:00 ![]() UWAGI: Torebka jest piękna, ładniejsza niż na zdjęciach i jak na taki rozmiar nawet pojemna - mieści duży portfel, telefon, klucze, szminke i lusterko bez problemu ![]()
![]() ![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2015-06-22 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
MODEL: O bag standard czarny + sznurki długie naturalne
ZAKUP: http://www.fullspot.it/ CENA: 33E + 18E WYSYŁKA: do Polski 5E ( koszt podzielony na kilka osób) + 11 zł wysyłka w Polsce TERMIN: tydzień do Polski + dwa dni w Polsce Szybka wysyłka, torba śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag mini Bianco
ROZMIAR: Mini ZAKUP: www.fullspot.it CENA: 33e WYSYŁKA: 5e UPS TERMIN: Tydzień UWAGI: Torebka jest mniejszą wersją standardowej Obag. Lekka, wygodna, średnio pojemna. Pięknie wygląda z cielistymi rączkami ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2015-03-30 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O clock strap Cinturino Celeste
ROZMIAR: XS (14.8cm) Child ZAKUP: www.fullspot.it CENA: 6e WYSYŁKA: 5e UPS TERMIN: Tydzień UWAGI: Kolor paska to w rzeczywistości błękit. Bardzo zbliżony wyszedł na zdjęciu. Ogólny opis taki sam jak wyżej. Różnica: nie ma pudełka. Pewnie dlatego, że zamówiłam sam pasek. Rozmiar podany jest na wew. stronie paska, w miejscu łączenia. Model z uk ma rozmiar pod tarczą. Wygląda bardzo wakacyjnie ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O pocket Steel grey ( na stronie było tylko grey ale moim zdaniem to nasz stalowy) i pasek naturalny parciany
ROZMIAR: Opocketowy ![]() ![]() ZAKUP: www.fullspotmarket.co.uk CENA: 25 funtów body,14 pasek plus przesyłka...nie jestem w stanie wyliczyć dokładnie ile bo kupowałam kilka rzeczy TERMIN: z miesiąc UWAGI: Super! Bardzo wygodny gadżet. Na wakacyjne wyjście na piwko czy na rower rewelacja ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O bag rock (skalista) MAXI, rączki skóra eko w kolorze naturalnym
ROZMIAR: MAXI ZAKUP: www.fullspotmarket.co.uk body , www.fullspot.it rączki CENA: 35 funtów body, 26 euro rączki WYSYŁKA: nie dojdę ile, ale sporo ![]() TERMIN: też trudno ocenić, przesyłka szła z dwóch miejsc UWAGI: Kolor torebki mnie rozwalił na łopatki..idealny dla mnie! Taka kawa z mlekiem w taupe...z domieszką szarości. Cudny! Rozmiar idealny! Mogę od biedy nosić normalnie po mieście, ale jednak widać,że to kawał torby. Idealny za to na plażę czy trening. Polecam więc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
MODEL: Obag MAXI signal blue plus długie naturalne sznury.
http://www.fullspot.uk.com/MAXI-O-ba...-p/obbdy18.htm ROZMIAR: MAXI ZAKUP: BOdy fullspotmarket.uk, sznurki fullspotmarket.pl CENA: torba ok 35 euro UWAGI PIĘKNA ![]() IMG_3858.jpgIMG_3855.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
MODEL: O BAG standard
KOLOR: piaskowy i turkusowy UCHWYTY: długie naturalne sznurki ZAKUP: fullspotmarket.pl UWAGI: jestem bardzo zadowolona z obu kolorów, torby są lekkie, kolory przepiękne, nie mam problemu z ich brudzeniem, co przy innych kolorach się zdarza. Wielkość w sam raz dla mnie (mam 170 cm wzrostu). Zapakowane były obie dobrze, jednak turkusowa dodatkowo czymś wypachnili i do dziś pachnie w srodku przepieknie ![]() Dwa zdjecia wygrały się bokiem, przepraszam ale to z telefonu wysyłane ![]()
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2014-07-18 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Obag it 33 Euro 1 szt.
Od lewej: czerwona, skalista, blue maya, morska. Mini: biała i pudrowy róż. (Cipria) 2 rodzaje rączek cielistych z ekoskóry, zegarek celeste cipria. Obag Apple Green - Verde Mela - Zielone Jabłko.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2014-07-31 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
MODEL: O bag - kolor Magenta + Sznurki krótkie/ kolor czarny + Organizer/ kolor czarny
ROZMIAR: Standardowy ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: 357,00 zł. WYSYŁKA: Free TERMIN: Realizacja błyskawiczna. Zamówiona w czwartek późnym wieczorem, a w poniedziałek już była u mnie. UWAGI: Torebka jest lekka, sznurki i organizer porządnie wykonane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
MODEL Obag MAXI Signal Blue
ROZMIAR: Maxi ZAKUP: http://fullspotmarket.co.uk CENA: torba 32f + sznurki długie 17f WYSYŁKA: Free (do UK) TERMIN: ze sklepu błyskawicznie dostarczona, ja się się trochę naczekałam, zanim mi ją przywiózł chłopak. ![]() UWAGI: kolor ciężko złapać na zdjęciu, nie jest to na pewno ciemny kolor, raczej po prostu niebieski, a tak to jaki jest Obag, każdy widzi. ![]() Szkoda jedynie, że nie ma organizerów do Maxi, bo kupiłam standardowy w oczekiwaniu na Standard w kolorze stalowym, ale chyba się nie doczekam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
MODEL: Obag mini piaskowa + krótkie sznury jasne
ROZMIAR: mini ZAKUP: www.fullspotmarket.pl CENA: torba 170 zł + sznury 66 zł WYSYŁKA: gratis kurier TERMIN: 2 dni UWAGI: Sznury są cieńsze niż kupowane wcześniej, a torba ma inną strukturę gumy, uniwersalny kolor (ostatnie zdjęcie dobrze oddaje odcień), nie jest taka mini jak myślałam że będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
MODEL Obag, kolor Stalowy/Steel Grey
ROZMIAR: Standard ZAKUP: http://fullspotmarket.pl CENA: torba 189zł + sznurki krótkie 69zł WYSYŁKA: Free TERMIN: dostałam 2 dni po zamówieniu UWAGI: kolor ciężko porządnie złapać na zdjęciu, ale jest jaśniejsza niż na zdjęciach fullspotu. jest po prostu szara, a nie grafitowa moim zdaniem. trochę ciemniejsza niż na moich zdjęciach. ![]() +zdjęcie z pomponami, pompony są jaśniutko szare, więc może to jakieś odniesienie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.