![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC: Sanoflore, Organic Shop, Love2Mix, Lancome, Givenchy, Smashbox i inne
cos u mnie za Elite Professional szczotka z włosia dzika, użyta 2 razy, wyczyszczona, zieloną bazę i mianiatury podkładów mineralnych?
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC: Sanoflore, Organic Shop, Love2Mix, Lancome, Givenchy, Smashbox i inne
Holika Holika 3 Seconds Starter, silnie nawilżające serum Vita Complex, odlewka 40 ml
Love2Mix Organic Maska nawilżająca do włosów suchych Acai i proteiny pereł, ubytek testowy minimalny, KLIK Bio Logical Soft, Intensywny krem na noc, odleję 10 ml, coś u mnie?
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Holika Holika 3 Seconds Starter, silnie nawilżające serum Vita Complex, odlewka 40 ml i paletkę Smokey Bourjois?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Wybacz, ostatnio nie ogarniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Niestety nic mi się nie przyda ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
A nic poza kremem nie wypatrzysz za samą maskę do włosów? Cieni aż tak bardzo nie potrzebuję, a za krem szukam czegoś ekstra najlepiej też do buźki, pozdrawiam i dziękuję za odzew
![]()
![]() |
#38 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuję, nic nie widze w zamian
![]()
![]() |
#39 |
Chimay
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1402152092 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1402152211?
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
No niestety za wiele z Twojej wish to ja nie mam, posiadam miniaturkę kremu nuxe, co nieco z rosyjskich kosmetyków by się też znalazło, mam np. krem do twarzy Green mama "Aleut" nowy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Wstępnie taka wymiana mi odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Holika Holika 3 Seconds Starter, silnie nawilżające serum Vita Complex, odlewka 40 ml Love2Mix Organic Maska nawilżająca do włosów suchych Acai i proteiny pereł, ubytek testowy minimalny, KLIK Organic Shop, mus do ciała nawilżający Strawberry & Chocolate, nowy, odleję 1/3 (150 ml) do opakowania zastępczego, KLIK ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za paletkę cieni Lancome?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Love2Mix Organic Maska nawilżająca do włosów suchych Acai i proteiny pereł, ubytek testowy minimalny,
I błyszczyk vvictoria secret Proszę o odpowiedz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Zgodnie z Twoją prośbą przekupka wystawiona kilka dni temu, czekam na rewanż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Hej, miałam się odezwać wczoraj, przepraszam ale miałam urwanie głowy. Muszę zrezygnować z naszej wymiany, krem znajdzie nowy dom na dniach. Dziękuję i pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze znajdziesz cos u mnie za kilka rzeczy np
Love2Mix Organic Maska nawilżająca do włosów suchych Acai i proteiny pereł, ubytek testowy minimalny, KLIK Colgate Total Original, pasta do zębów, nowa pełnowymiarowa w kartoniku, KLIK Efiseptyl nić dentystyczna antybakteryjna mini - 5 m, nowa fabrycznie zapakowana Organic Shop, mus do ciała nawilżający Strawberry & Chocolate, nowy, odleję 1/3 (150 ml) do opakowania zastępczego, KLIK Dokładka Organic Shop żel do kąpieli relaksujący Sugar Vata, organiczne masło shea, truskawka, jamajski kokos, olej różowego grejpfruta, nie zawiera SLS, nowy, odleję do 150 ml (1/3), KLIK ale te dwa ostatnie tylko jesli zgodziłabyś się oddać w oryginalnych opakowaniach..
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy:
Love2Mix Organic Maska nawilżająca do włosów suchych Acai i proteiny pereł Organic Shop, mus do ciała nawilżający Strawberry & Chocolate, nowy, odleję 1/3 (150 ml) Organic Shop żel do kąpieli relaksujący Sugar Vata, organiczne masło shea, truskawka, jamajski kokos, olej różowego grejpfruta, nie zawiera SLS, nowy, odleję do 150 ml Holika Holika 3 Seconds Starter, silnie nawilżające serum Vita Complex, odlewka 40 ml Colgate Total Original, pasta do zębów, nowa pełnowymiarowa w kartoniku, KLIK Efiseptyl nić dentystyczna antybakteryjna mini - 5 m, nowa fabrycznie zapakowana może znajdziesz coś oprócz sprayu i zrobimy większą wymiankę? ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hej, a co by Cię u mnie interesowało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
zainteresowała mnie:
Love2Mix Organic Maska nawilżająca do włosów suchych Acai i proteiny pereł, ubytek testowy minimalny, KLIK ale za jedną maskę nie opłaca się wysyłać ;-)
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za Sanoflore, Essence Merveilleuse,
Bio Logical Soft, Intensywny krem na noc, bazę Smashbox ? ![]()
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Oh szkoda, że kremu już nie ma, miałam wielką ochotę wypróbować
![]() Na razie z potrzebnych mi rzeczy nic nie widzę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.