![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: rozmiarki S, XS, bluzeczki, różowe buciki ... w końcu :)
a jak ze mną ja byłam pierwsza do biaLej bluzki
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
a jak ze mną ja byłam pierwsza do bialej bluzki
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Oprócz tego co na wątku mam jeszcze:
Kosmetyki : PRFUMKI: - Treselle zuz 15-20% - Passion Dance też około 20% - Avon Today odlana do buteleczki- w buteleczce znajdoje się ponad 1/3 oryginalnej wielkosci (il. perfum) - Celebre w kremie ok 1/3 z 15ml RESZTA KOSMETYKÓW: - peeling winogronowy Naturals ok 50% - żel pod prysznic Rossmann o zapachu owocowo- rozświeżającym, FRESH VITAMINS, ok 50% - LdB żel niemiecka firma, została końcówka, gel creme - maseczka do twarzy Tea Tree pell of Naturals- ok 40% Young żel- krem Control it do mieszaniej i tłustej cery - beztłuszczowy, zapobiega błyszczeniu twarzy, matuje i nawilża. ok 70% Mam jeszcze próbki żeli pod prysznic: 2x Ziaja, 1x Dove, 2x Luksja. Wszystkie kosmetyki NIE SĄ przeterminowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Madzia, a umnie byś coś znalazła za tą czarną na szyję na zamek, ja chyba byłam pierwsza.?
Jeśli nic to mam jeszcze jakieś inne ciuszki.CO cię interesuje? Aha, i najpierw poporsze o szerokosć tej bluzeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
a ja znów w sprawie bluzki białej do której byłam pierwsza w kolejce
![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2014-12-02 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale najprawdopodobniej sie wymienimy ![]() A za butki coś znjadzieszu mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
śliweńka, przykro mi, nic nie znalazłam
![]() różowiutka, czekam na decyzje i jeszcze raz później przejrze Twój wątek seagirl, wymiarki bluzek w pierwszym poście, pokaż co jeszcze masz bo też nic nie znalazłam dla siebie ![]() a tak na marginesie to szukam jakichś ponczo czy cuś takiego ( a najlepiej jeśli któraś chce sie pozbyc takiego cieniutkiego jasnego ponczo reserved dostepne było bodajże w kolekcji wiosna lato w tym roku...) mogą być też jakieś szaliki albo żakiecików fajnych malutkich ![]() albo spódniczek ciepłych ew jakaś biżuteria - duże kolczyki, bransoletki kosmetyki gł pielegnacyjne w tym do włosów nawilżające, regenerujące do kręconych... hmmm jak mi coś przyjdzie do głowy to napisze tymczasem pokazujcie co tam macie jeszcze ![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
dzięki hihihi własnej roboty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
wielki bu, w pierwszym poscie wspominalam o wadzie czerwpnej torebki, kodeinka nie zamiescila tego zdjecia ale wysle je na maila, to pokaz te kosmetyki jakie masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem to ją się da zwężyć bo to nie jest materiał ani aksamitny ani leciutki , taki normalny hehe(ale określenie) wystarczyłoby po bokach zwężyć no i z długosći jeśli nie pasuje ale decyzja należy do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Madzia,
powiedz mi, czy ta czarna w paseczkiz suwakiem, to ma wypuklenia na biuście? Pytam bo nie mam za duzego biustu i nie chciałabym żeby ona mi go jeszcze spłaszczała/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
madzeńko decyzja bezmi TAK
![]() Bardzo Cię proszę - przejrzyj jeszcze mój wątek ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
różowiutka, to na GG sie do mnie odezwij, dogadamy sie. Naprawde nie znalazłam w ciuszkach nic juz tak samo w kosmetykach...
seagirl, bluzka ma wypuklenia na biuście ale takie malutkie, minimalne od nowowści tak była zrobiona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy ona spłaszcza biust? Bo to jest chyba taki trochę sztywny materiał, no nie? Ja sobie nie mogę pozwolić na tak bardzo rozpięty dekolt, raczej mniejszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
to te których mam zdjęcia jutro, rano zobaczę co tam jeszcze mam i wykombinuje aparat
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Madzia - ustawiam sie w kolejce po bluze Pimkie minessota i staniczek losos.. znajdziesz cos w moich watkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Lo a ile zostalo nablyszczacza z inglota? czy to jest tez utwardzacz? mozesz napisac co dokladnie jest napisane na opakowaniu ? a czy masz jeszcze jakies kosmetyki lub ciuzki?
Gabi 79 myśle o balsamiku nivea i tusz manhattan za stanik ?? albo za bluzke ![]() ![]() Wielki Bu przykro mi naprawde ale nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Inglot- Fast Drying Topcoat -użyłam może 2 mm, ubytek jest naprawdę minimalny. Mam jeszcze na przykład lakier Astor Lycra Red Lace albo kredkę dwustronną Rimmel różowo-fioletową. Co Cię interesuje,czego szukasz? Zależy mi na sukiece więc moze uda mi się coś znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
TAK Nastka jestem na "Tak"
skontaktujmy sie na gg bedzie najwygodniej ja jestem ukryta zwykle pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
interesowala by mnie biala torebka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76835
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.