frustracja seksualna mnie dobija - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-10, 18:44   #31
coffee
and cigarettes

Dot.: frustracja seksualna mnie dobija

Cytat:
Napisane przez smutnachomiczka Pokaż wiadomość
no niby tak, ale coraz mniej. Kiedyś bardziej się mną interesował a teraz nawet nie chce mu się mnie przytulić, gdy pytam czy to zrobi.
Odtrąca mnie często i mówi, że ciągle mam jakieś prośby i ciągle czegoś chcę. A najgorsze jest to, że ja w to zaczynam wierzyć, przez co chodzę zdołowana prawie każdego dnia.
No to rzeczywiście "ideał chodzący" - jak to go nazwałaś w pierwszym poście...
Dlaczego z nim jesteś? (Proszę bez banałów w stylu "nie wyobrażam sobie życia bez niego, kocha mnie, a ja jego...")
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:46   #32
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
tak. jeszcze footjob no i ręka
I Ty się serio nie czujesz jak darmowa prostytutka? Ja bym się czuła. Facet zrobił z Ciebie (gdzie Ty miałaś rozum, to nie wiem i skąd masz taki przykład) żywą, gumową lalkę. Dziewczyno, wiej!
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:46   #33
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
no niby tak, ale coraz mniej. Kiedyś bardziej się mną interesował a teraz nawet nie chce mu się mnie przytulić, gdy pytam czy to zrobi.
Odtrąca mnie często i mówi, że ciągle mam jakieś prośby i ciągle czegoś chcę. A najgorsze jest to, że ja w to zaczynam wierzyć, przez co chodzę zdołowana prawie każdego dnia.
To dlaczego Ty z nim jesteś? Po kiego diabła uprawiać taką martyrologię? Przeczytaj na głos co napisałaś: Ty go prosisz o to, by Cię przytulił. Nie prosisz o jakiś ostry sado-maso seks, o wiązanie i jakieś fetysze, tylko o podstawowy aspekt bliskości i czułości w związku, który niejako powinien być w pakiecie.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:47   #34
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście "ideał chodzący" - jak to go nazwałaś w pierwszym poście...
Dlaczego z nim jesteś? (Proszę bez banałów w stylu "nie wyobrażam sobie życia bez niego, kocha mnie, a ja jego...")
bo mam nadzieję, że będzie dobrze jak kiedyś i wreszcie zacznie zauważać coś więcej niż czubek swojego penisa
smutnachomiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:47   #35
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dzizas.. robisz mu loda, bo jak nie to biedaczek bedzie smutny zrob mu ostatniego, ugryz porzadnie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:48   #36
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
bo mam nadzieję, że będzie dobrze jak kiedyś i wreszcie zacznie zauważać coś więcej niż czubek swojego penisa
Jaja sobie z nas robisz w tym momencie? Jakie "kiedyś" skoro związek trwa dwa lata, przez co większość czasu facet jest właśnie taki?
Stary 2014-08-10, 18:49   #37
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
To dlaczego Ty z nim jesteś? Po kiego diabła uprawiać taką martyrologię? Przeczytaj na głos co napisałaś: Ty go prosisz o to, by Cię przytulił. Nie prosisz o jakiś ostry sado-maso seks, o wiązanie i jakieś fetysze, tylko o podstawowy aspekt bliskości i czułości w związku, który niejako powinien być w pakiecie.
właśnie dlatego tu napisałam, chciałam zobaczyć punkt widzenia innych osób, które utwierdziły mnie, że jednak trzeba zrobić to, co nieuniknione.
Stary 2014-08-10, 18:49   #38
magbeth
Dzik

Ja bym takiemu zrobila footjob, oj...

Udzielni ksiazeta nie sa fajni nawet w bajkach a Ty masz takiego na zywo, Autorko. Wiej poki czas, nie nakrecaj sie w frustracjach i nie daj sobie wmowic, ze to z Toba jest cos nie tak.
Panu proponuje lalke do zabaw, nie bedzie musial sie zbytnio wysilac, choc ze stopami bedzie troche trudniej...

...jakas egoistyczna mamalyga ten facet jest jak na moj gust.
Powodzenia w szukaniu lepszego
magbeth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:50   #39
coffee
and cigarettes

Cytat:
I jak długo będziesz budować związek w oparciu o nadzieję?
Stary 2014-08-10, 18:51   #40
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
I jak długo będziesz budować związek w oparciu o nadzieję?
już nie będę. idę przemyśleć, co powiem i do widzenia panu.
Stary 2014-08-10, 18:53   #41
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie dlatego tu napisałam, chciałam zobaczyć punkt widzenia innych osób, które utwierdziły mnie, że jednak trzeba zrobić to, co nieuniknione.
Ależ ja to rozumiem. Ale nie zawsze musisz słuchać opinii innych ludzi. Wystarczy często, byś pomyślała o sobie, jak o przyjaciółce, która Ci opowiada swoją historię. Co byś jej doradziła? Do czego byś ja namawiała? I często wystarczy właśnie to zrobić samej.

Problem z internetowymi poradami jest taki, że może się zdarzyć, gdy podejmiesz decyzję złą dla Ciebie, że będziesz się źle z nią czuć. A na pewno masz jakiś system wartości i na pewno wiesz o tym, że związek to jest współpraca obydwu osób.

Jedyne co potrzebujesz zrobić od czasu do czasu, do spróbować spojrzeć z boku na różne swoje problemy. Ułatwia to bardzo dużo spraw, uwierz mi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-10, 18:56   #42
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
już nie będę. idę przemyśleć, co powiem i do widzenia panu.
A jak Ci rzuci: ale ja Cię kocham, chcę z Tobą spędzić życie, nawet ostatnio nad zaręczynami myślałem? Co jak zacznie płakać? Z góry sobie to przepracuj, bo on pewnie spróbuje wszystkich znanych sztuczek.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2014-08-10 o 19:41
Stary 2014-08-10, 18:59   #43
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
A jak Ci rzuci: ale ja Cię kocham, chcę z Tobą spędzić życie, nawet ostatnio nad zaręczynami myślałeś? Co jak zacznie płakać? Z góry sobie to przepracuj, bo on pewnie spróbuje wszystkich znanych sztuczek.
I pewnie dorzuci "zmienię się, nie odchodź, daj nam szansę, naprawdę się zmienię!!!1".
Stary 2014-08-10, 19:02   #44
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
A jak Ci rzuci: ale ja Cię kocham, chcę z Tobą spędzić życie, nawet ostatnio nad zaręczynami myślałeś? Co jak zacznie płakać? Z góry sobie to przepracuj, bo on pewnie spróbuje wszystkich znanych sztuczek.
jakoś ostatnio nie popisał się, żeby pokazać jak kocha, więc to wszystko ułatwia sprawę. Nie ma co dawać ostatniej szansy nawet... Myślałam nad tym, a Wy jeszcze bardziej otwarliście mi oczy, czasem świeże spojrzenie jest potrzebne. I nie ma co się dalej oszukiwać

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
I pewnie dorzuci "zmienię się, nie odchodź, daj nam szansę, naprawdę się zmienię!!!1".
wprost mówił, że mam znaleźć innego i niby będzie błagać? Nie będę dalej darmową prostytutką. Dobre określenie mojej osoby swoją drogą. prawdziwe
Stary 2014-08-10, 19:21   #45
liselotta
lise-kotta

ojezu

masz 19 lat... dziewczyno, zostaw tego gada, nie masz najmniejszego powodu by się męczyć!
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 08:52   #46
margitta
Zakorzenienie

rany, jaki smutny jest ten wątek, że tacy "faceci" po świecie chodzą! Którzy traktują dziewczynę jak zamiennik prawej ręki w zamian za kilka nic nie znaczących słów. Żeby chociaż jak gumową lalę, ale tu nawet tego nie ma

Wiej autorko, bo szkoda życia!
Stary 2014-08-11, 09:43   #47
kalincia
BAN stały

Cytat:
Cześć
założyłam specjalnie konto, żeby poprosić Was o zdanie. Jestem z chłopakiem dwa lata, a znam go cztery. Od początku wydawało mi się, że do siebie pasujemy, taaak, wydawało mi się. Tematem, który mnie tu sprowadza jest współżycie, a mianowicie jego brak. Mam 19 lat a mój facet 20. Ogółem ideał chodzący. Gdy się poznaliśmy ciągle opowiadał sprośne żarty- co cholernie mi się w nim spodobało (nie oceniajcie mnie źle, taka po prostu jestem), ale jak się okazało, krowa, która dużo ryczy- mało mleka daje. O seksie rozmawiałam z nim wiele razy, bo ja jego zaspokajam regularnie, a jemu się do tego wcale nie pali... Nie robi kompletnie nic. Nie zaspokaja wcale, nic nie robi dla mnie, ale jego zachcianki się liczą. Gdy go pytałam, to mówił, że boi się ciąży, ale upewniałam, mówiłam o zabezpieczeniach wszelkiego rodzaju, a jedyne co zyskiwałam to tekst "skoro tak bardzo tego chcesz no to okej." Nie chcę seksu z litości- to zrozumiałe, chce tego z miłości i pożądania. A on ostatnio daje mi buziaki jak małej dziewczynce. nie pamiętam, kiedy ostatnio mnie porządnie pocałował, a na wszystko ma jedną odpowiedź " nie gderaj tyle i nie narzekaj, jak chcesz to zerwij i znajdź lepszego". No ileż można... Doradźcie mi coś, błagam
Radzę dostosować się do słów faceta. Ma rację chłopak.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że już nie masz tej nadziei, bo przez nią marnujesz życie z byle jakim egoistą.

Czy już po rozmowie? Zakończyłaś tę farsę?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 09:49   #48
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Radzę dostosować się do słów faceta. Ma rację chłopak.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Mam nadzieję, że już nie masz tej nadziei, bo przez nią marnujesz życie z byle jakim egoistą.

Czy już po rozmowie? Zakończyłaś tę farsę?
- ja też, ale jednak szokuje mnie podejście niektórych młodych dziewczyn w byle jakich związkach do samych siebie: mają 18/19 lat lub trochę powyżej 20 i już widzą, że przepadną, jak rzuciłyby dupackiego faceta, dlatego "trza trwać", " trza trzymać".
I tu pada kolejny argument: to już 2 lata. CZEGO 2 lata?
Jak można w tak młodym, fajnym i jednak przejściowym, chwilowym okresie życia marnować sobie to życie?Dlatego też mam nadzieję, że zostawi takiego chłopaka.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2014-08-11 o 09:53
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 09:53   #49
kalincia
BAN stały

Nie wiem, madana. Może im się wydaje, że lepszy byle kto niż zawstydzający status "wolnej" na fejsbuku...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 09:54   #50
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Nie wiem, madana. Może im się wydaje, że lepszy byle kto niż zawstydzający status "wolnej" na fejsbuku...
- aha, zawsze jeszcze ktoś pannę w wieku 19 lat może nazwać "starą panną" toż chłopa "trza mieć".
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 10:00   #51
kalincia
BAN stały

I "chłopu trza dać!", jak mawiała moja babcia. Bo jak nie, to do drugiej poleci.
Stary 2014-08-11, 10:04   #52
mary_poppins
sissy that walk

Dobrze autorko, że zdecydowałaś się to zakończyć. Tak sobie czytam co piszesz i się zastanawiam... Chłopak - skrajny egoista, jemu tak, a on nic nie robi, i jeszcze bezczelne odzywki na zasadzie "nie narzekaj"... I to trwa/trwało 2 lata... On jak najbardziej może mówić prawdę mówiąc, że chce z Tobą spędzić resztę życia. Kto by nie skorzystał z takiej opcji, że może mieć wszystko absolutnie gdzieś, a jego potrzeby będą w pełni zaspokojone. Że żadne konsekwencje go nie spotkają ani za chamstwo, ani za olewactwo, ani za egoizm. No naprawdę nie uważam żeby kłamał Dobrze, że zmądrzałaś.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 10:05   #53
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Jak można w tak młodym, fajnym i jednak przejściowym, chwilowym okresie życia marnować sobie to życie?Dlatego też mam nadzieję, że zostawi takiego chłopaka.
Bo popkultura narzuca obraz związków od bardzo młodych lat. Tu akurat nie ma nic dziwnego. Dziwnym jest tylko fakt, że ludzie na siłę są w związkach, bo tak.

A to trochę problem, bo ludzie zaczynają wchodzić w związki w wieku, kiedy dojrzewają, czyli zmienia się ich psychika i ciało. I potem taka dziewczyna, która jest w okresie przejściowym pod względem ciała, myśli sobie, że nie odejdzie od buca, bo tylko jemu się spodobała. Pal sześć, że potem jest naprawdę atrakcyjną kobietą, bo związek z bucem zniszczył jej samoocenę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 10:54   #54
paula78
Zakorzenienie

Erotoman- gawędziasz ci sie trafił i w dodatku egoista. Po co z nim jesteś? Bo MÓWI, że kocha?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 11:26   #55
201607111040
Konto usunięte

Egoistyczne podejście faceta świadczy tylko o tym ze cie nie kocha.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 12:25   #56
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Erotoman- gawędziasz ci sie trafił i w dodatku egoista. Po co z nim jesteś? Bo MÓWI, że kocha?
Erotoman-gawędziarz poprzestaje na mówieniu o seksie (i tylko mówieniu, roztaczaniu wizji co on to by nie zrobił lub robi). Ten pan seks uprawia, a raczej "ma uprawiany" ustami i ręką pani regularnie. Po prostu egoista i manipulant (wie, kiedy dorzucić ochłapa o miłości).
Stary 2014-08-11, 20:54   #57
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

possłuchałabym jego rad co do znalezienia lepszego, trudno raczej o to nie będzie

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości