![]() |
#31 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
Dot.: Mój osch³y ch³opak.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile to ju¿ razy mia³ siê "przez Ciebie" zabiæ? Ci±gle ¿yje, wiêc jedna awantura wiêcej przy rozstaniu i rozstanie go nie zabij±. Tacy ludzie o dziwo ¿yj± d³u¿ej i lepiej ni¿ ci, którzy nie gro¿± takimi akcjami.
CZERWCOWE NOWO¦CI KOSMETYCZNE KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK! Bi¿u i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2014-09-03 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 647
|
Nawet je¶li Ty nie by³a¶ ¶wiêta w tej relacji, to zachowanie tego go¶cia to jest istna komedia. Niestety o Tobie to tak¿e dobrze nie ¶wiadczy, skoro tolerujesz takie wybryki. Ten temat powinien byæ definicj± pojêcia "toksyczny zwi±zek".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 211
|
Ewidentnie nie jest wam ze sob± po drodze, on siê nie stara, w dodatku odwala jakie¶ chore akcje, a Ty mêczysz siê u jego boku i tracisz rado¶æ ¿ycia.
Na prawdê sugerujesz siê zdaniem babci, szefowej czy innej pani Jadzi ze spo¿ywczaka, które widz± tylko powierzchownie wasz± relacjê? Nie wiem, ile jeszcze argumentów potrzeba ¿eby¶ siê przekona³a ¿e z waszego zwi±zku nic ju¿ dobrego nie wyniknie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Nie wiem, jak w ogóle mog³am do tego doprowadziæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja te¿ nie wiem, ale dobrze, ¿e zaczê³a¶ siê nad tym zastanawiaæ teraz, a nie na 5 minut przed ¶lubem z tym cz³owiekiem.
![]() |
#37 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 841
|
Po pierwsze nie mozesz dac sie szantazowac, co bedzie jak on powie ze sie zabije, zostaniesz z nim na zawsze z litosci? Przeciez wiesz, ¿e nie. Obawiasz sie konfrontacji, ale nawet je¶li do niej dojdzie to co? Zostaniesz z nim tylko dlatego ze sie biedak chce zabic.
Nie daj sie wciagnac w szantaz, bo to bledne kolo, jesli Ci cos takiego powie, zignoruj to. Przeciez o to chodzi w szantazu, zeby zmanipulowac, jak zobaczy, ze moze to bedzie brnal i nigdy sie od niego nie uwolnisz. Jesli sie bedziesz o niego martwic, napisz jego matce sms, zeby na niego uwazala i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
A czy jest nadzieja, by¶cie po prostu usiedli i porozmawiali, jak dwoje normalnych ludzi? O tym, ze wasz zwi±zek zmierza donik±d, ¿e brak czu³o¶ci, namiêtno¶ci. ¯e nie chcesz byæ z cz³owiekiem, u którego musisz ¿ebraæ, by ciê przytuli³, a jednocze¶nie w kryzysowych sytuacjach grozi, ze co¶ sobie zrobi.
W sumie rzecz w tym, ze wy nie macie sobie ju¿ nic do zaoferowania. Ty jeste¶ na takim etapie ¿ycia, ¿e masz wobec faceta konkretne oczekiwania. Twojemu facetowi ta stagnacja odpowiada /bo mu siê nie chce nic zmieniaæ/, a ty siê kisisz w tym zwi±zku dla towarzystwa. I przecie¿ nie musicie siê dramatycznie rozstawaæ, wystarczy doj¶æ do porozumienia, ze dajemy sobie spokój. Wiadomo, po rozstaniu pozostaje uczycie pustki, ale jednocze¶nie mo¿esz siê poczuæ wolna i szczê¶liwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 827
|
Cytat:
Nie mo¿esz ¿yæ bez niego? Tylko Ci siê tak zdaje. M³oda jeste¶, to Twój pierwszy ch³opak dlatego tak my¶lisz. Macie inn± wizjê na zwi±zek. Nigdy nie bêdziesz przy nim szczê¶liwa, bo on nie potrafi daæ Tobie czego oczekujesz. Zamiast traciæ czas, zerwij z nim. Zobaczysz - pocierpisz trochê i poczujesz ulgê. Tym samym masz szansê na znalezienie bardziej pasuj±cego do Ciebie partnera. Rozstanie to nie koniec Twojego ¿ycia, to normalny etap. No tak da³ marn± ró¿ê na przeproszenie a Ty biedulka wybaczy³a¶. Oj oj i nadal wierzysz, ¿e on zmieni siê. Ocknij siê. Kurczê jak jest du¿o patologicznych zwi±zków, nie zauwa¿acie tego? Co siê dzieje z tymi babami, ¿e tak sob± pomiataj±? Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2014-09-03 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 696
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 366
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.