![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubranka i biżuteria :-)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Gabi79 z bezrekawnika jednak zrezygnuje,ale podoba mi sie ta torebka z zepsutym zamkiem. Tylko musze poczekac co napisze Tala,bo pierwsza pytala o bluzeczki 3/4.
Różowiutka sweter jest różowo-biały, taki melanżowy choć tego na zdjęciach nie widać...Moge sprobowac zrobić jeszcze zdjecie ale w dzien i na sloncu to dopiero w tym aparacie moze bedzie widac kolorek.Chyba,ze chodzi ci o bluze to ta jest cała biała. Co do czrnej bluzki czekam na odpowiedz NasteCzki. U ciebie spodobala mi sie ta bluzka imprezowa. Pa!
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Tak- chodzi mi o ten melanżowy sweterek
![]() Poczekajmy na werdykt Nasteczki. Napisz mi proszę czy byś cos jeszcze dobrała sobie ode mnie, a jesli nie to jak by wyglądała nasza wymianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Nasteczko dl. czarnej 32cm(bez ramiączek,w najdluzszym miejscu)a 42cm z ramiaczkami. Różowa bluzke nie wiem jak zmierzyc ale od dekoldu w dół ma 27,5cm. Fotki wyszly beznadziejnie bo robilam sama, a ten telefon robi straszne zdjecia przy sztucznym świetle...
Selinka zaraz przejrze watek i napisze co i jak. Różowiutka nie ma sprawy poczekam.A nie chcesz zadnych wymiarkow?
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Selinko czy moze byc Regenerująca maseczka do wł.farb. Avon oraz oczyszczające mleczko nawilzające Avon??
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
co byś chciała za ten rózowy paseczek?
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Czesc ,interesują mnie kolczyki długie srebrne.zapraszam do mojego wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Selinka-wyslalam ci wiadomosc na priva
![]() Różowiutka ale ja chyba nie pisalam,ze to rozmiar S,bo wlasciwie na metce nie jest zaden rozmiar podany.Ale ja przewaznie nosze ubranka 36,czasem 34. ![]() NasteCzka wolalabym czarna bluzeczke za torebke, bo bluzeczka jest calkiem nowa, raz ja tylko ubralam. ![]() Wielkibu i Angi74-musi mi cos wpasc w oko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wymieniłabym się za torebkę , tylko sie zastanawiam czy ta bluzeczka nie bedzie za krotka bo to 42 z ramiączkami a mi sie pojawił brzusio i mi sie wydaje że nie bedzie to ładnie wygladać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Nasteczko, dziękuję za odp.
Marti- dam znac jutro wieczorem co z imprezową bluzeczką. Jeśli bedzie aktualna to mozemy sie wymienic moja bluzeczka za Twoją czarną ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
NasteCzko nie ma sprawy, chociaz ja zawsze brzuszek wciągam jak mi sie przytyje
![]() ![]() Wielkibu niestety nic mnie nie zainteresowalo w twoim wątku ![]() Rózowiutka bluzeczka czarna jest wolna,tylko zauwazylam,ze Justek pytala po Nasteczce,ale narazie nie odpisuje,wiec poczekam do jutra. Tylko,ze gdyby sie ona nie zdecydowala to wymienilabym sie z toba na cos innego albo kosmetyki, bo doczytalam sie,ze bluzeczka imprezowa jest bez plecow czy ze sznureczkami,a ja musze miec zakryte plecki chociaz troche.Ok??? Pozdrawiam
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Angi74 wymienilabym kolczyki za krem Wybiel.Eris ,albo gbybys cos dobrala i zwolnila sie rezerwacja to plecaczek. Pa.
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Marti ok.,wstepnie eris za kolczyki ale jeszce dam znac poznym wieczorem.A ten pierscionek jest caly w kolorze srebrnym? I jaki to rozmiar? Buźka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
oto wymiary mojej brązowej bluzki.
szerokość 43, długość 55-56, rękaw od wewnątrz 50.
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40598071 Zapraszam do wymiany! Edytowane przez tala Czas edycji: 2005-10-23 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marti a nie masz takich właśnie bluzeczek tylko ze dłuższych?? może znajdziesz coś dla mnie w swojej szafie za torebeczkę , którą chciałaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Angi74 pierscionek jest caly srebrny(jestem uczulona na wszelkie zwykle metale,plastiki itd i moge nosic tylko srebro i zloto). Średnica wew pierscionka to 17mm wiec to chyba roz.14.
![]() Tala bluzeczka jest na mnie za duza ![]() NasteCzka poszperam w szafie,moze cos znajde, ale pozniej bo zaraz uciekam do szkoły. Pa!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okej poczekam , może jakąś tunikę?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Angi74 takiego malutkiego rozmiarku to nie mam
![]() Tala bluzeczka jest za duza,ale spodobal mi sie jeszcze plecaczek.gdybys sie jeszcze chciala wymienic to daj znac. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.