![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))
A propos soli to kiedyś robiłam ciasto w wsypałam 2 szklanki soli zamiast cukru (mamy sól i cukier w takich samych pojemnikach tylko gdzie indziej stoją) i zrozumiałam co zrobiłam gdy się zdziwiłam że ciasto ma dziwną konsystencję, spróbowałam je i blee było okropne, wylałam całe. Dobrze że go nie upiekłam
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie takie zaćmienia rzadko zdażają, ale moja Mama z uporem maniaka pakuje wszystko do lodówki:chleb, parujący czajnik, papier toaletowy...słowem co Jej sie pod ręce nawinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
czesto mi sie tak zdarza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ, bedac ze mna w mc donaldzie poszedl do toalety, a w miedzy czasie obok nas pan dokonczyl big maca i po sobie nie sprzatnal, ten wrocil z toalety usiadl obok, przygarnal puste pudelko po big macu i zjadl rozsypana kapuste ktora tamtemu wypadla z kanapki, patrze na TZ pytajacym wzrokiem "co robisz"? bo my przeciez tylko pijemy tutaj kawe a nie jedlismy zadnego zestawu. Ale sie z niego smialam wtedy
![]()
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi sie jeszcze, jak Tata kiedyś chciał sobie zrobić ryż ze śmietaną,cukrem i cynamonem....Otóż często w domu mamy wiejską śmietanę którą się trzyma w różnych słoikach zastępczych, przeważnie po majonezie. Tata nałożył sobie wielką porcję ryżu, posłodził, pocynamonił i wylał na to... pół słoika majonezu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
ja bardzo często coś przypadkiem wrzucam so śmietnika
np:szklanka z herbatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moja siostra ze szwagrem jak byli gdzieś za granicą, przy autostradzie zjechali napić się kawy do jakiegoś przydrożnego baru. Zamówili 2 kawy, myśleli, że na stole stoi cukier, ale pech chciał, że to była sól. Posolili sobie kawy, wypili i potem opowiadali - już wiedząc, że się "pomylili" - jaka ta kawa była dziwna i że wtedy byli przekonani, że to tak ma być. Ubaw był nezły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najlepsze akcje to ma chyba mój ojciec. Czasem jak składa pranie, to nie patrzy, co składa, tylko segreguje jak mu wpadnie pod rękę... I tak na przykład zdarza mi ise znaleźć w moich rzeczach gacie mojej mamy... Niby nic dziwnego, ale ja noszę rozmiar 36, a ona 48 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
hehe ja kiedys po imprezie umylam zeby klejem do protez
![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moj szwagier wyrzucil swoje sniadanie do smietnika a z workiem na smieci wsiadl do autobusu ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
czasem mi sie zdarzy, ze zapomne po co weszlam do kuchni, albo do drugiego okoju, wtedy najczesciej wracam do punktu, z ktorego wyszlam na raka, czyli do tylu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Ja dziś jak wracałam do domu z uczelni pomyślałam, że muszę kupić kefir, poszłam potem do sklepu, stanęłam przed lodówką z jogurcikami itp. i intensywnie myślę, ale oczywiście sobie nie przypomniałam, natchnienie spłynęło na mnie dopiero w domu, czyli rychło w czas, ale to normalka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
A przypomniało mi się jeszcze jak kiedyś jechałam autobusem gdzie bilety kupuje się u kierowcy i mówi dokąd sie jedzie i zapomniałam dokąd mam jechać i chwilę to potrwało zanim sobie przypomniałam, pan kierowca dziwnie się na mniwe patrzył.
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o matko!!! ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inaczej krotkotrwala amnezja - ja tez tak mam, np kupie ziemniaki i zostawiam w sklepie idac do domu z pustymi rekami ... sttraszna ze mnie zapominalska traba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
A ja kiedys chciałam zmyc makijaz oczu zmywaczem do paznokci..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
o rany, ale sie ubawilam. Mnie takie wpadki rzadko sie zdarzaja, a szkoda, bo zycie jest ciekawsze
![]() z wpadek pamietam tylko, ze wyszlam ze sklepu samoobslugowego z koszykiem w reku i doepiro pare przecznic dalej zauwazylam, ze go mam ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
![]()
Moja babci wzxieła kiedyś krople żołądkowe i zaraz miała wziąś łyżkę cukru żeby przybić gorycz...i wzieła łyżkę soli!Ale musiało smakowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() taki grill za 2 lub 1 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
aaa, no to mnie kiedys ze spaceru moj dziadek zapomnial zabrac, mala bylam, w wozeczku spalam i zostalam sobie przy lawce
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Zbieg okoliczności starszy, bo dziś popołudniu sama chciała założyć taki tem
![]() Sama jestem osobą na potęge roztargnioną, i różne dziwne rzeczy zdaża mi sie robić np: -notorycznie wrzucam do kosza na smieci opakowanie po jogurcie, razem z łyżeczką która teoretycznie powinna wylądowac w zlewie -odstawić kawę do lodówki, a mleko do szafki -raz umyłam zęby (a raczej próbowałam) kremem do mycia twarzy -wyszłam do miasta w pełnym makijażu, ale zapomniałam wytuszować rzęc -często nie zuważe na swojej drodze przeszkody, nawet jeśli to coś znajdujące się w tym miejscu od wieków i niestety na to wpadnę -idąc ulicą zamyśle się i przejde sto metrów za obiekt docelowy A teraz dwie perełki ![]() -jeszcze w podstawówce wrzuciłam do plecaka zamiast t-shirtu na W-F spodnie od piżamy- były w identycznym kolorze ![]() -całkiem niedawno wstałam po coś od komputera, przyszłam, po czym usiadłam na własnym kocie, bo niezauważyłam że już zdążył zająć moje miejsce... (zaznaczam że kot się szybko ewakuował, więc nic mu się nie stało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Moja mama nalała kiedyś mleka do mąki myląc ją z miską z ciastem
![]() ![]() Ja mam więcej takich wpadek słownych, np. wchodze do drogerii i prosze o "płyn w mydle" albo w spożywczym " poprosze mleko w płynie"... ![]() Szczyt jednak osiągneła moja kumpela w tej kategorii. Idzie sobie z inną koleżanką lw dłoni trzyma pieniądze i zacięcie liczy. Doliczyła sie 3,5. Idzie z naprzeciwka jej sąsiadka a ona zamiast"Dzień dobry" mówi" Trzy pięćdziesiąt", skiwając głową ![]() A jeszcze dodam, że mój brat mający manie jedzienia w nocy ugryzł mydło z łazienki przez sen. Ja rano siusiu ide zrobić a tam ślady zebów na mydle i braki w tym też kształcie... ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Moja mama kiedyś spóźniła się do pracy bo budzik nie zadzwonił- wyciągała coś z lodówki , patrzy a on stoi tam jak byk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Anisia25]Moj TZ, bedac ze mna w mc donaldzie poszedl do toalety, a w miedzy czasie obok nas pan dokonczyl big maca i po sobie nie sprzatnal, ten wrocil z toalety usiadl obok, przygarnal puste pudelko po big macu i zjadl rozsypana kapuste ktora tamtemu wypadla z kanapki
Genialne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
mój ojciec umył głowę...oliwką do ciała...
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Wymieklam po tej kapuscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.