Chwilowa utrata rozumku??? :))) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-21, 15:08   #31
morella
Rozeznanie

GG do morella
Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))

A propos soli to kiedyś robiłam ciasto w wsypałam 2 szklanki soli zamiast cukru (mamy sól i cukier w takich samych pojemnikach tylko gdzie indziej stoją) i zrozumiałam co zrobiłam gdy się zdziwiłam że ciasto ma dziwną konsystencję, spróbowałam je i blee było okropne, wylałam całe. Dobrze że go nie upiekłam
Stary 2005-10-21, 15:08   #32
Voodia
Wtajemniczenie

Mi sie takie zaćmienia rzadko zdażają, ale moja Mama z uporem maniaka pakuje wszystko do lodówki:chleb, parujący czajnik, papier toaletowy...słowem co Jej sie pod ręce nawinie
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:09   #33
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iff
zeby być kapitanem takiej chłopięcej ekipy na mojej wsi. Było kilka chłpaczków w ekipie i żeby wejść do drużyny musiałam zamoczyć się w rzece, a żeby byc kapitanem, zjeść glizdę. No i zostałam pełnoprawnym kapitanem. :P
brrrr to dobra jestes ja bym tego nawet nie dotknela, a co tu dopiero mowic o jedzeniu
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:09   #34
malena18
Rozeznanie

czesto mi sie tak zdarza raz wrzucilam brudna bielizne do kosza na smieci a ogryzek do kosza na bielizne a kiedy indziej wzielam do buzi zamiast delicji gabeczke do pudru(sa podobne przeciez ). Innym razem tata mnie wola i pyta sie czemu pilot lezy w lodowce? ale u mnie to normalne
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:11   #35
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Moj TZ, bedac ze mna w mc donaldzie poszedl do toalety, a w miedzy czasie obok nas pan dokonczyl big maca i po sobie nie sprzatnal, ten wrocil z toalety usiadl obok, przygarnal puste pudelko po big macu i zjadl rozsypana kapuste ktora tamtemu wypadla z kanapki, patrze na TZ pytajacym wzrokiem "co robisz"? bo my przeciez tylko pijemy tutaj kawe a nie jedlismy zadnego zestawu. Ale sie z niego smialam wtedy ))

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:13   #36
Voodia
Wtajemniczenie

Przypomniało mi sie jeszcze, jak Tata kiedyś chciał sobie zrobić ryż ze śmietaną,cukrem i cynamonem....Otóż często w domu mamy wiejską śmietanę którą się trzyma w różnych słoikach zastępczych, przeważnie po majonezie. Tata nałożył sobie wielką porcję ryżu, posłodził, pocynamonił i wylał na to... pół słoika majonezu Myślał, że to śmietana I jeszcze miał potem do Mamy pretensje, że nie podpisała, że to nie śmietana
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:15   #37
201704240951
Konto usunięte

ja bardzo często coś przypadkiem wrzucam so śmietnika
np:szklanka z herbatą
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-21, 15:19   #38
edytcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25
Moj TZ, bedac ze mna w mc donaldzie poszedl do toalety, a w miedzy czasie obok nas pan dokonczyl big maca i po sobie nie sprzatnal, ten wrocil z toalety usiadl obok, przygarnal puste pudelko po big macu i zjadl rozsypana kapuste ktora tamtemu wypadla z kanapki, patrze na TZ pytajacym wzrokiem "co robisz"? bo my przeciez tylko pijemy tutaj kawe a nie jedlismy zadnego zestawu. Ale sie z niego smialam wtedy ))
Ty okropna jesteś!! TŻ chciał sobie coś ewentualnie zjeść a Ty mu nie pozwalasz!! Ale chłopak sobie radzi

A moja siostra ze szwagrem jak byli gdzieś za granicą, przy autostradzie zjechali napić się kawy do jakiegoś przydrożnego baru. Zamówili 2 kawy, myśleli, że na stole stoi cukier, ale pech chciał, że to była sól.
Posolili sobie kawy, wypili i potem opowiadali - już wiedząc, że się "pomylili" - jaka ta kawa była dziwna i że wtedy byli przekonani, że to tak ma być. Ubaw był nezły.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:21   #39
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voodia
I jeszcze miał potem do Mamy pretensje, że nie podpisała, że to nie śmietana
Nie no, nie mogę, pikne te wasze opowieści. Ja potrafię się wściekać, że mi ktoś herbatę wyżłopał, kiedy ta spokojnie stoi obok mnie...
Ale najlepsze akcje to ma chyba mój ojciec. Czasem jak składa pranie, to nie patrzy, co składa, tylko segreguje jak mu wpadnie pod rękę... I tak na przykład zdarza mi ise znaleźć w moich rzeczach gacie mojej mamy... Niby nic dziwnego, ale ja noszę rozmiar 36, a ona 48 Taka subtelna różnica

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:21   #40
viki123
Raczkowanie

hehe ja kiedys po imprezie umylam zeby klejem do protez ale mieli ze mnie ubaw wszyscy :P:P
Stary 2005-10-21, 15:23   #41
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez edytcia
Ty okropna jesteś!! TŻ chciał sobie coś ewentualnie zjeść a Ty mu nie pozwalasz!! Ale chłopak sobie radzi

A moja siostra ze szwagrem jak byli gdzieś za granicą, przy autostradzie zjechali napić się kawy do jakiegoś przydrożnego baru. Zamówili 2 kawy, myśleli, że na stole stoi cukier, ale pech chciał, że to była sól.
Posolili sobie kawy, wypili i potem opowiadali - już wiedząc, że się "pomylili" - jaka ta kawa była dziwna i że wtedy byli przekonani, że to tak ma być. Ubaw był nezły.
wiesz jeszcze mi sie jakis parchów nabawi po co ma po kims dojadac, zwlaszcza ze inni sie dziwnie na niego patrzyli, buahaha

moj szwagier wyrzucil swoje sniadanie do smietnika a z workiem na smieci wsiadl do autobusu

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-21, 15:32   #42
jaga_2001
Zakorzenienie

czasem mi sie zdarzy, ze zapomne po co weszlam do kuchni, albo do drugiego okoju, wtedy najczesciej wracam do punktu, z ktorego wyszlam na raka, czyli do tylu wiecie, ze sie przypomina!!! ale raz bylam u kumpeli, siedzialysmy u niej w zamknietm pokoju, wreszcie kiedy juz mialam wychodzic, otworzylam drzwi, wychodze na hol i patrze... stoja buty, ale jakie ladne juz mialam sie zapytac czyje to, czy mamy czy jej czy siostry i zapytac sie za ile i gdzie kupione. gdy podeszlam blizej zauwazylam, ze to moje wiec ja w smiech kolezanka pyta sie co mi jest, ja na to, ze spodobaly mi sie moje wlasnie buty

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:39   #43
zalika
Rozeznanie

Ja dziś jak wracałam do domu z uczelni pomyślałam, że muszę kupić kefir, poszłam potem do sklepu, stanęłam przed lodówką z jogurcikami itp. i intensywnie myślę, ale oczywiście sobie nie przypomniałam, natchnienie spłynęło na mnie dopiero w domu, czyli rychło w czas, ale to normalka
zalika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:53   #44
morella
Rozeznanie

GG do morella

A przypomniało mi się jeszcze jak kiedyś jechałam autobusem gdzie bilety kupuje się u kierowcy i mówi dokąd sie jedzie i zapomniałam dokąd mam jechać i chwilę to potrwało zanim sobie przypomniałam, pan kierowca dziwnie się na mniwe patrzył.
Stary 2005-10-21, 15:53   #45
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez rachela
Nie no, nie mogę, pikne te wasze opowieści. Ja potrafię się wściekać, że mi ktoś herbatę wyżłopał, kiedy ta spokojnie stoi obok mnie...
Ale najlepsze akcje to ma chyba mój ojciec. Czasem jak składa pranie, to nie patrzy, co składa, tylko segreguje jak mu wpadnie pod rękę... I tak na przykład zdarza mi ise znaleźć w moich rzeczach gacie mojej mamy... Niby nic dziwnego, ale ja noszę rozmiar 36, a ona 48 Taka subtelna różnica
Apropos zlopania komus herbaty, kiedys z kolezanka robilysmy wspolnie projekt w pracy i zrobilysmy sobie kawe - nie dosc ze swoja chleptalam to jeszcze jej, a ze bylam wpatrzona w ekran komputera to gadalam do niej i dalej robilam swoje czyli zlopalam swoja i naprzemian jej kaffe... dopiero w pewnym momencie uswiadomilam sobie co robie a kumpelka Baska co ty robisz - zlopiesz moja kawe to zem zachlanna istota
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:57   #46
karmeleiro
Zadomowienie

GG do karmeleiro

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Mój wujek psiknął sobie kiedyś w usta dezodorantem do stóp, bo cos mu się źle przeczytało na opakowaniu

o matko!!!
Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy.
T.P

karmeleiro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 15:58   #47
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez morella
A przypomniało mi się jeszcze jak kiedyś jechałam autobusem gdzie bilety kupuje się u kierowcy i mówi dokąd sie jedzie i zapomniałam dokąd mam jechać i chwilę to potrwało zanim sobie przypomniałam, pan kierowca dziwnie się na mniwe patrzył.

Inaczej krotkotrwala amnezja - ja tez tak mam, np kupie ziemniaki i zostawiam w sklepie idac do domu z pustymi rekami ... sttraszna ze mnie zapominalska traba
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:03   #48
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania

A ja kiedys chciałam zmyc makijaz oczu zmywaczem do paznokci.. (to tak jakos po imprezie było..) zwiżyłam wacik i nałozyłam na oko.. na szczescie poczułam zapach i zorientowałam sie zanim zaczęło piec i szybciutko zmyłam wodą...

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:04   #49
karmeleiro
Zadomowienie

GG do karmeleiro

o rany, ale sie ubawilam. Mnie takie wpadki rzadko sie zdarzaja, a szkoda, bo zycie jest ciekawsze czasem zpaominam, po co szlam.

z wpadek pamietam tylko, ze wyszlam ze sklepu samoobslugowego z koszykiem w reku i doepiro pare przecznic dalej zauwazylam, ze go mam
Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy.
T.P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-21, 16:07   #50
n@ta
Rozeznanie

GG do n@ta
Post Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))

Moja babci wzxieła kiedyś krople żołądkowe i zaraz miała wziąś łyżkę cukru żeby przybić gorycz...i wzieła łyżkę soli!Ale musiało smakowac.Oczywiście zaraz potem był gwałtowny rzut na pudełka i poszukiwanie cukru.I mam też tak jak niektóre wiżanki...ide gdzieś i zapominam po co ide...wracam do miejsca gdzie o tym myślałam i czesem mi się przypomina a czesem nie.W markecie albo w sklepie zdarzyło mi sie nie raz wyjść z koszykiem i nawet wyjść ze sklepu.ide chodniczkiem a tu ops...co ja mam w ręce?I czasem jak się zagadam z ekspedientką w sklepie to zapomniałam pare razy psa Niekiedy był przywiązany(przepraszałam go jak głupia, chyba przez dwa dni), i jak był przed sklepem nawet bez smyczy to jak go nie zawołam(słucha się moja psineczka kochana)to zostaje.Potem mam wyrzuty , że mój piesio sobie pomyślał ze go nie chce.I kontunułując temat o moim piesku to kiedyś wyszedł z auta jak tata odwoził na szkolenie mame i tata nie zauważuył tego.Jedzie, jedzie a tu psa nie ma!Wraca się a tak gdzie Ares wysiadł tak i siedziauta dookoła jeżdżą a on na małym skrawku chodziczka.Bidulek kudłaty.I jeszcze nie raz mi się zdarzyło wurzucic kubek do kosza, albołyżeczkę do kosza a kubeczek po jogurcie do zlewu.
n@ta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:07   #51
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania

Cytat:
Napisane przez karmeleiro
.
z wpadek pamietam tylko, ze wyszlam ze sklepu samoobslugowego z koszykiem w reku i doepiro pare przecznic dalej zauwazylam, ze go mam
szkoda ze nie wyszłaś z wózkiem, mogłabys go jako grill wykorzystac
taki grill za 2 lub 1 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 274931554-grill2.jpg (61,9 KB, 174 załadowań)

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:09   #52
karmeleiro
Zadomowienie

GG do karmeleiro

aaa, no to mnie kiedys ze spaceru moj dziadek zapomnial zabrac, mala bylam, w wozeczku spalam i zostalam sobie przy lawce
T.P

Stary 2005-10-21, 16:10   #53
sitc
Rozeznanie

Zbieg okoliczności starszy, bo dziś popołudniu sama chciała założyć taki tem
Sama jestem osobą na potęge roztargnioną, i różne dziwne rzeczy zdaża mi sie robić np:
-notorycznie wrzucam do kosza na smieci opakowanie po jogurcie, razem z łyżeczką która teoretycznie powinna wylądowac w zlewie
-odstawić kawę do lodówki, a mleko do szafki
-raz umyłam zęby (a raczej próbowałam) kremem do mycia twarzy
-wyszłam do miasta w pełnym makijażu, ale zapomniałam wytuszować rzęc
-często nie zuważe na swojej drodze przeszkody, nawet jeśli to coś znajdujące się w tym miejscu od wieków i niestety na to wpadnę
-idąc ulicą zamyśle się i przejde sto metrów za obiekt docelowy
A teraz dwie perełki
-jeszcze w podstawówce wrzuciłam do plecaka zamiast t-shirtu na W-F spodnie od piżamy- były w identycznym kolorze
-całkiem niedawno wstałam po coś od komputera, przyszłam, po czym usiadłam na własnym kocie, bo niezauważyłam że już zdążył zająć moje miejsce... (zaznaczam że kot się szybko ewakuował, więc nic mu się nie stało )
sitc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:27   #54
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Moja mama nalała kiedyś mleka do mąki myląc ją z miską z ciastemPoza tym dodała soli do pączków. Słono za to pączki zapłaciły- wszystkie do kosza

Ja mam więcej takich wpadek słownych, np. wchodze do drogerii i prosze o "płyn w mydle" albo w spożywczym " poprosze mleko w płynie"...

Szczyt jednak osiągneła moja kumpela w tej kategorii. Idzie sobie z inną koleżanką lw dłoni trzyma pieniądze i zacięcie liczy. Doliczyła sie 3,5. Idzie z naprzeciwka jej sąsiadka a ona zamiast"Dzień dobry" mówi" Trzy pięćdziesiąt", skiwając głową

A jeszcze dodam, że mój brat mający manie jedzienia w nocy ugryzł mydło z łazienki przez sen. Ja rano siusiu ide zrobić a tam ślady zebów na mydle i braki w tym też kształcie...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:30   #55
ewunia2
Zadomowienie

Moja mama kiedyś spóźniła się do pracy bo budzik nie zadzwonił- wyciągała coś z lodówki , patrzy a on stoi tam jak byk. Kiedyś tata robił nam kakao i zamiast niego wsypał nam cynamon, ciapa niezła bo nie ma węchu i bąkał coś pod nosem bo rozmieszać nie chciało.
ewunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:31   #56
ewunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
Moja mama nalała kiedyś mleka do mąki myląc ją z miską z ciastemPoza tym dodała soli do pączków. Słono za to pączki zapłaciły- wszystkie do kosza

Ja mam więcej takich wpadek słownych, np. wchodze do drogerii i prosze o "płyn w mydle" albo w spożywczym " poprosze mleko w płynie"...

Szczyt jednak osiągneła moja kumpela w tej kategorii. Idzie sobie z inną koleżanką lw dłoni trzyma pieniądze i zacięcie liczy. Doliczyła sie 3,5. Idzie z naprzeciwka jej sąsiadka a ona zamiast"Dzień dobry" mówi" Trzy pięćdziesiąt", skiwając głową

A jeszcze dodam, że mój brat mający manie jedzienia w nocy ugryzł mydło z łazienki przez sen. Ja rano siusiu ide zrobić a tam ślady zebów na mydle i braki w tym też kształcie...

niezłe, niezłe.
ewunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:41   #57
misioczat
Wtajemniczenie

[QUOTE=Anisia25]Moj TZ, bedac ze mna w mc donaldzie poszedl do toalety, a w miedzy czasie obok nas pan dokonczyl big maca i po sobie nie sprzatnal, ten wrocil z toalety usiadl obok, przygarnal puste pudelko po big macu i zjadl rozsypana kapuste ktora tamtemu wypadla z kanapki

Genialne
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-21, 16:45   #58
nayhde
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anisia25
Ania twój TŻ bije wszystkich, to jest dobre ale sie usmiałam

i can love
but I need his heart...

my angel gabriel

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png

nasz aniołek 22.06.2009[*]

Nasz kochany syneczek 12.12.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 16:47   #59
Aneciak
Zadomowienie

GG do Aneciak

mój ojciec umył głowę...oliwką do ciała...
Stary 2005-10-21, 16:48   #60
karolina2020
Zadomowienie

Wymieklam po tej kapuscie
karolina2020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości