|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W Y M I A N A
acha to nie :/ Zaraz wkleje zdjęcia bluzki swetra i kurtki może bluzeczka ci sie spodba:P
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dodaje
bluzeczke kupioną w Niemczech chodozna pare razy stan idealny rozmiar s/m kurtke na zime przechodzona cała zeszła zime...rozmiar 40 stan dobre sweter które dostałam od babci nieużywany, ponieważ nie lubie takich Niestety zdjęcia nie za fajnej jakości :/ |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ja Ci powiem czego najbardziej poszukuje, wtedy moze cos akurat znajdziesz z kosmetykow to cienie do oczu, specyfik do prostowania wlosow, z avonu balsam na otarcia, czy cos takiego blyszczyki a z ciuszkow swetry z dodatkow torebki, kolczyki, pierscionki, lancuszki ![]() mam nadzieje ze ulatwilam ci sprawe ![]() aaa co do bluzy tej granatowej, ona ma dziurke na kieszeni... material to frotka wiec prawie tego nie widac ale postaram sie zaszyc! dzis dopiero to zauwazylam, bo pralam dla Ciebie
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Acha...to zobacze czy coś znajde, ale dizisaj juz nie zdarze bo do pracy trzeba isc:/ trzymaj je dla mnie
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Paulinko mam tylko połowę antypota z oriflame snin to skin. cienie pierre rene potrójne 09 violet elegance (najjasniejszy w polowie zuzytu,reszta trochę), cinie wibo potrojne nr 1 biały ciemny niebieski i jasny niesbieski(wsyztskie troche uzyte) i wsówke do włosów na końcu z sercem z cykoriami, wyglada jak złota! jest zrobiona z czegoś takiego co wogóle nei rdzewieje i nie zmienia koloru...bardzo ładna...pewnei nic cis się nei spodobało
sama mam kosmetyków tyle co nic :P
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Z różu to mam tylko inglot sprint nr 83 (na żywo wygląda 1000 razy lepiej) troche zużyty
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
To napisz mi co chesz....za 2 bluzy ?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej wyjdzie za jedna bluze...
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
ok
to ja poprsze tą bluze biało niebieska z napisem narvard university wyslij adres na prv
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
mrufeczko bardzo mnie interesuje biała kurteczka i sweterek od babci
czy moge prosic o wymiarki? prosze o rezerwacje ,czy dałoby sie zrobic zdjatka na tobie tych dwoch rzeczy? czego szukasz w zamian? znalazlabys cos w moich watkach?
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przepraszam że nie odpisywałam ale subskrypcja nie zadziałała i nie wiedziałam że ktoś coś napisał
![]() Ta kurtka nie jest biała tylko jasno beżowa, zdjęcia są możliwe ale dopiero moge je zrobić jutro nie mam aparatu teraz:/ Wymiarki zaraz podam i oczywiście rezerwuje Ci rzeczy
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Wymiary kurtki:
dł 62 szer. w piersiach 54 szer. na dole 54 dł rekawa od pachy 37 dł rekawa od ramienia 64 szer. w barach 63 dł tego przy szyi 9 |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Wymiary swetra
dł 48 szer w piersiach 39 szer na dole 39 dł rekawa od pachy 46 dł rekawa od ramienia 64 szer w barach 32 dł tego przy szyi 19 Sweter sie baaaaaaardzo rozciaga
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Gabi podobaja mi się te kolczyki...one są srebrne prawda?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
nie one sa Colibry - chyba niklowe ....z cyrkoniami ... na 2 stronie masz zblizenia..
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie miałam kolczyków z tego :P chyba są tak jak srebrne tylko, że nie srebrne ?
Tylko poprostu z innego materiału...głupie pytania zadaje...przepraszam
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
ok
a ile za nie dałaś?Jeśli chcesz się coś dowiedzieć o staniku to pytaj Ja jestem za wymianą :P
Edytowane przez mrufka19 Czas edycji: 2005-10-19 o 17:40 |
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
tak mróweczko-jestem zainteresowana w dalszym ciągu,czekam na zdjątka-rezerwacje mi trzymaj,a znalazlabys cos w moich watkach?
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Interesował by mnie ten kremik Multi Boost Daily Vitamin Moisturiser SPF15- nawilżający kompleks multiwitaminowy na dzień-użyty parę razy.. dla mamy chciałam <lol2> oraz a) AVON PERCEIVE-prawie całe -REZERWACJA-Moni@
b) ORIFLAME Sun- 3 całe flakoniki- 2 flakoniki zarezerwowane c) AVON Celebre Ice- prawie całe
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Mam aparat tylko głupia kabla nie wzięłam...więczdjęcia wkleje jutro wieczorem
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
mrufciu kremik jeszcze mam,ale ten w starszym opakowaniu,ten w całym białym słoiczku na zdjęciu, perceive nieaktualne, Celebre Ice są i jeden flakonik Sun tez jeszcze mam
czyli 3 rzeczy są ale chyba cos jeszcze musialabys sobie dobrac w jakim stanie jest kurtka? czy ona ma jakis sciagacz na dole? czekam na fotki
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
W kurtce chodizłam zeszła zimę i zimniejsze dni jesienią...więc widać że nie jest nowa. ale nie ma żadnych wielkich zniszczeń, w pau małych miejscach jest zaszyta, ponieważ podczas zimowych "zabaw" różnie to bywa. W twoim wątku nie ma nic o tym żebyt ktoś wziął jeden z tych 2 większych brązowych kremów...?? może masz jescze jakieś inne kosmetyki których nei potrzebujesz a któreych nie ma na stronce?? acha i ile maja te 2 perfumiki ml ??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

nieużywany, ponieważ nie lubie takich