![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Szkoda tylko, ze pieniedzy meza nie uzyla, aby jakas psychoterapie przejsc, bo to jej oderwanie od rzeczywistosci jest godne pozalowania. Chcac uchodzic na specjaliste od dietetyki trzeba dopasowac sie do rzeczywistosci przecietnego Polaka. Ona idzie w druga strone.
Pamietam jak w sieci hulal screen z jej proponowanym sniadaniem ![]() I cala tajemnica dlaczego ludzie jej nie lubia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Dziewczyna ma swoje sukcesy, ma swoje pasje, wie, co mówi. Fakt, może jest trochę oderwana od rzeczywistości, ale to jej problem, nie mój. Ja mam swoje życie i mam w nosie to, co Lewandowska wrzuca na Instagram. Myślę, że ludzie ogólnie za bardzo są ciekawscy tego, co dzieje się u innych w domu/łóżku/na koncie bankowym i stąd te wszystkie ploty, hejty i inne. Każdy powinien zająć się sobą i wszystkim by to na dobre wyszło.
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48222016]
To otwiera Google i sprawdza zamiast kreowac sie na trendy pustelnika ![]() Dobre ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48222250] Pamietam jak w sieci hulal screen z jej proponowanym sniadaniem ![]() [/QUOTE] A jakie było? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
dla mnie ta pani jest po prostu niesympatyczna. No nie każdy musi każdego lubić, nie jego wina. To, że ma bogatego męża no to dla niej fajnie, trudno, aby miała kogokolwiek przepraszać, że jej się powiodło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
No to jestem w takim razie, a to pech
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Do dziewczyny niby nic nie mam; jest ładna, wykształcona, ma na koncie wiele sportowych sukcesów, ale jest w niej coś irytującego i drażniącego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
lokalna gwiazda
|
Jeżeli czyjś widok na ekranie mnie drażni, to zmieniam kanał, nie katuję się jej widokiem i nie podsycam w sobie nienawiści.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
O RLY?
|
Proszę Was.
Przykład z "power śniadaniem" jest idealnym przykładem manipulacji mediów na który ludzie dają się nabierać. Wyliczono koszt wszystkich składników w pełnych opakowaniach i napisano "40zł za miseczkę". No chyba, że jak ktoś kupuje opakowanie 40dag płatów żytnich to zjada je na raz ![]() Power śniadanie (kiedyś to policzyłam): 1. płatki żytnie (opakowanie 400g) ok. 2,5zł - 4 łyżki stołowe (60g) - 0,4zł 2. morwa biała (opakowanie 100g) ok. 8zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 1,2zł 3. jagody goji (opakowanie 100g) ok. 17zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 2,55zł 4. nasiona chia (opakowanie 250g) ok. 12,5zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 0,75gr 5. pestki słonecznika (opakowanie 200g) ok. 4zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 0.3zł 6. porzeczka liofilizowana (opakowanie 50g) ok.8zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 2,4zł 7. wiórki kokosa (opakowanie 100g) ok. 2,2zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 0.33zł 8. łyżka miodu (miód gryczany 400g) ok. 11zł - 1 łyżka stołowa (15g) - 0.41zł 9. melon (owoc ok. 1kg) ok. 3,5zł - przyjmijmy połowę - 1,75zł Razem wyszło: 10,09 zł przy porcjach mocno zawyżonych. Ale to wygląda już gorzej niż 40zł za miseczkę, prawda? ----------- Lewandowska wisi mi i powiewa, ale wg mnie bardzo niesprawiedliwe jest pisanie, że całe życie nic nie robiła.
https://www.youtube.com/watch?v=gX6bDyRSLPI Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language ![]() Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-09-21 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jest dużo beznadziejnego hejtu, wystarczy drobiazg by spadła na kogoś fala krytyki, kto to udźwignie? Trudno, aby w tym wszystkim umieć się skoncentrować na tzw. 'życzliwej' krytycznej opinii. Poza tym wszystko sprowadza się też do ''co cię to w gruncie rzeczy obchodzi''. Która kobieta chciałaby, żeby jej koleżanka powiedziała o ale masz beznadzieją fryzurę, ale jesteś leniwa czy zapuszczona? A tu pac, jesteś sławny i nagle milion ![]() ![]() Inna sprawa, że to co się popularnie nazywa hejtem to ja osobiście uważam, że to jest po prostu zwykłe obrabianie tyłków na masową skalę. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Nie wiem ile razy trzeba kogoś oglądać żeby stwierdzić, ze ten ktoś kogoś drażni. Po co się katować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
wg mnie żadna z niej piękność, na ulicy widuję na co dzień dużo ładniejsze dziewczsyny... jest przeciętna... i mnie ani ziębi ani grzeje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzeniona
|
Żartujesz chyba. Ja wiem wprawdzie, kto to jest, ale szczerze powiedziawszy pomijając Pudelka rzadko gdzie znajduję w ogóle informacje na jej temat, a i na tymże portalu wcale tego aż tyle nie ma. Dziewczyna wypowiada się na temat, o którym ma pojęcie, zachęca do aktywności fizycznej, co moim zdaniem zawsze będzie dobre. Ludzie hejtują jej fanpage, a przecież sami na niego wchodzą i to czytają. A że wystąpiła w reklamie - nie ona pierwsza i nie ostatnia. Ani nie wystąpiła w "Tańcu z gwiazdami", ani nie nagrała płyty, po prostu wykonuje swoją pracę, więc nie wiem, jakim cudem ona komuś z lodówki wyskakuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Melduje się jako zaściankowy polaczek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzeniona
|
A ja się zastanawiam, co większość osób by robiła mając do dyspozycji takie pieniądze. Dajmy na to ktoś jest po filologii i wychodzi za piłkarza. Nie, oczywiście, że nie otwiera własnej szkoły językowej, powinien pracować jako nauczyciel za 1500 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Lol a niby jakie tytuły ? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2014-09-21 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzeniona
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Nie interesuję się Anią Lewandowską ani Nataszą Urbańską. Widziałam może po 2,3 wywiady z ich udziałem, nie zrobiły na mnie negatywnego wrażenia.
Nie będę się o nich wypowiadać bo nie śledzę ich kariery i nie znam ich osobiście, ale uważam, że ludzie (nie tylko Polacy) są zawistni i zazdrośni w stosunku do osób sławnych. Naturalne jest dla mnie, że można nie podzielać czyiś poglądów, że może nam nie odpowiadać ich zachowanie przed kamerami ale nie potrafię zrozumieć, że komuś np nie podoba się twórczość i zachowanie danej 'gwiazdy' ale namiętnie szuka informacji na jej temat, ogląda wszystkie wywiady, śledzi nowości artystyczne, sportowe i przy okazji bezwzględnie krytykuje. Dla mnie to jest zazdrość, bo po co tracić tyle energii życiowej na kogoś kto nas rzekomo nie pociąga. Jeszcze kilka lat temu nie wiedziałam w ogóle kto to jest Natasza Urbańska ale przypadkowe dziewczyny mnie uświadomiły, że to wredna baba, która rozbiła małżeństwo. Rozśmieszyło mnie to bo nie rozumiem takiego 'wchodzenia ludziom do łóżek'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
O RLY?
|
Cytat:
No ale skoro wg Ciebie setki czy tysiące mgr AWF-u wygrywa ME... tylko dlaczego o tym nie słychać ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=gX6bDyRSLPI Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language ![]() Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-09-21 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Nic do niej nie mam. Niech sobie trenuje i naucza Polki jak się odżywiac i cwiczyc. Moim guru na pewno nie będzie
![]() Już wolę ją niż te całe modowe blogerki pokroju Mercedes, Maffashion i innych, które inteligencją nie grzeszą a na wszelką krytykę odpowiadają zarzutem zazdrości biednego plebsu. Lewandowska jednak jakieś sportowe sukcesy odnosiła i za to brawa ![]() Najbardziej dziwią mnie hejty w stronę takiej Agnieszki Radwańskiej, że lubi drogie torebki i że robi zakupy w najlepszych sklepach. No kurde, dziewczyna haruje od dzieciństwa, kosztem życia prywatnego i młodości i naprawdę ma ogromny talent a pod każdym newsem na jej temat są złośliwe komentarze na temat torebek ![]() Edytowane przez LanaFlo20 Czas edycji: 2014-09-21 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
O RLY?
|
Dla mnie też dużo. Tylko chodzi o to, że ludzie rzucili się na nią bo "40zł za miseczkę", gdzie koszt jest 4x mniejszy.
Poza tym, porcje w przykładzie który podałam są zawyżone.
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Ktoś w wątku o denerwujących celebrytach porównał to co robi Lewandowska do bodajże Błaszczykowskiego czy jakiegoś innego sportowca-celebryty - on wpłacił konkretne pieniądze na konto chorej dziewczyny a ona dała jej koszulkę męża przy okazji się promując... dla mnie to jest nie na miejscu.
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||||
Zakorzenienie
|
Bez przesady
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedni będą kupować torebki, a inny wydadzą pieniądze imprezując- kogo to obchodzi? Nam nikt do portfela nie zagląda przecież, więc po co robimy to "gwiazdom" ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może właśnie dała jeszcze jakieś pieniądze, tylko po prostu nie musi trąbić o tym na wszystkie strony ![]() Smutne i wkurzające jest to że jak nie pomożesz to żeś chytry i niedobry, a jak pomożesz to się promujesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.