![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: wesele, jak się wymigać
Jeżeli chcesz iść i rozważasz mniejszy prezent to widziałam na jednym z wesel coś jakby skrzynia z winami (chyba 3 szt. były w środku).
Allegro na pewno ma różne bajery. Pomysł dziewczyn odnośnie stolika do łóżka z imionami też jest oryginalny. Na tyle na ile znasz koleżankę będziesz wiedzieć co jej się spodoba. Kwestia towarzystwa. Skoro się nie lubicie z inną dziewczyną to może zapytaj pannę młodą o inne miejsce przy stole. Do grudnia jest mnóstwo czasu. Może akurat będzie możliwość usadzenia Cię przy kimś również bez pary? Nie ma co szukać na siłę kogoś do pary. Miło jeśli w tej sytuacji druga strona dołoży się do prezentu. Ale też czasem trudno wymagać, że ktoś będzie do tego poczuwać. Nie musisz iść na panieński. Albo po prostu zastanów się jak będzie dla Ciebie lepiej. Iść na wieczór i nie iść na wesele, czy odwrotnie? Może do czasu wesela będzie okazja poznać jeszcze inne osoby zaproszone? Nawet przy okazji jakiegoś luźnego, niezobowiązującego spotkania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- u niej panienski ma polegac na tym, ze składamy sie po paredziesiat zlotych, wynajmujemy pizzerie czy cos i impreza. czyli znow koszt i tu akurat on bardzo mi przeszkadza, bo rozumiem zrzuta na drinki czy jedzenie, ale cala sala nie jest chyba potrzebna na 15 dziewczyn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że panieńskie ostatnio robione są na rangę made in USA. Byłam ostatnio na takich imprezach i na jedną rzeczywiście robiłyśmy zrzutkę, mimo że poszłyśmy do jakiegoś klubu. Nie chcesz, nie idziesz. Możemy pomóc Ci z pomysłami na prezent lub jak można się odnaleźć w tłumie gości, ale co zrobisz to wiesz Ty sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do autorki: nie masz jakiegoś fajnego kolegi z którym chciałabyś pójść? Najprawdopodobniej będzie większość ( o ile nie wszyscy) par. Ciężko będzie znaleźć partnera do tańca ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
niee, wszyscy moi koledzy sa pod pantoflem :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ja bym na prezent dała np. zestaw ręczników i kartkę w kopercie z niedużą kasą 150 zł np. Żeby chociaż im się wróciło
![]() A z wybrnięciem to wypadałoby coś wymyślić sensownego, skłam, że masz wtedy chrzest, wyjazd albo jakieś odwiedziny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Chyba nie tak do końca podjęła decyzję... Wydaje mi się, że to co mogłyśmy poradzić w tej kwestii zostało powiedziane. Teraz dziewczyna sama zadecyduje co dla niej najlepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.