![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Delikatny męski problem
jest niezły po raz trzeci sprzedane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
Inna kwestia, że zamiast czerpać wiedzę z neta, powinieneś pójść do lekarza i skonsultować, czy aby na pewno wszystko jest okej.
Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2014-10-01 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Mój jest ładniejszy, ale mój poszedł we właściciela
![]() A tak na serio. To zlej dziewczynę, zaśmiej się i powiedz, że ma wary jak krówka co na polu chodzi ![]() A jeżeli CI to przeszkadza to leć do lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Ehh, też chętnie bym wrzucił swoje prącie na wizaż ale nie mam z nim żadnych problemów, jestem bardzo zadowolony i nie wiedziałbym co napisać :/ "Ejj patrzcie jaki fajny"? No właśnie, prostackie to i chamskie. Widzisz autorze ile szczęścia masz? Ja ci zazdroszczę.
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
o kurczę, takiego wątku to tu już dawno nie widziałam... o ile w ogóle był?? a śledzę wizaż przeszło od 10 lat...
stary , leć do lekarza, jak masz wątpliwości. a jak wszystko jest ok, to zaakceptuj i miej w nosie jakąś głupią pannę, a nie pytaj ludzi po forach, wstawiając zdjęcie swojego członka, bo to trochę... dziwne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
A mnie by tam przynajmniej zdziwił, ale nie uciekłabym. Co osoba to opinia, nie ogarniam, jak można wrzucać zdjęcia swoich genitaliów i prosić obcych ludzi o ocenę.
![]()
#40 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
jak poczekasz z pierwszym razem na jakąś mądrą, dojrzałą dziewczynę, problemu nie będzie.
jak dla mnie wygląda dziwnie, ale gdybym była zakochana, przeżyłabym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, cieszy mnie fakt, że większość jak nie wszystkie nie zachowałybyście się jak moja poprzednia dziewczyna, a także pociesza mnie, że niektórym z was się on podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Mi się nie podoba
widzialam sporo penisow(z uwagi na pracę)i powiem szczerze że twój odstaje dość znacznie od przeciętnego wyglądu. chciałeś szczerej odpowiedzi to proszę ;-) ps. Nie wysmialabym ciebie bo to nie powód do śmiechu ale by mnie raczej zniechecil jego wyglad Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2014-10-02 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;48368943]Mi się nie podoba
widzialam sporo penisow(z uwagi na pracę)i powiem szczerze że twój odstaje dość znacznie od przeciętnego wyglądu. chciałeś szczerej odpowiedzi to proszę ;-) ps. Nie wysmialabym ciebie bo to nie powód do śmiechu ale by mnie raczej zniechecil jego wyglad[/QUOTE] Dzięki i za tą opinie, tak zależy mi tylko na szczerości. Ale te penisy które widziałaś to chyba nie były same prościutkie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Nie były proste ale nie były wygięte do dolu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Mężczyźni mają często wygięte penisy. Twój jest wygięty w dół, więc jest to rzadko spotykane, ale to nie znaczy, że jest gorszy. Skonsultuj się z lekarzem, czy wszystko jest ok, może to Ci da trochę pewności siebie - bo widze, że Ci jej brakuje (przynajmniej w kontekście penisa).
Moim zdaniem Twoja dziewczyna zachowała się wyjątkowo nieładnie, wręcz chamsko, nikt dojrzały tak nie postępuje. Dorośli ludzie nie wyśmiewają innych ludzi, zwłaszcza z powodu różnic w budowie, zwłaszcza podczas seksu, zwłaszcza osobę, na której im zależy. Pewnie twojej lasce nie byłoby miło, gdybyś wyśmiał jej małe piersi albo koślawe paluchy. Poza tym ja myślę, że gdyby kogoś zniechęcał Twój penis do seksu, to chyba taka osoba jest mało dojrzała i możesz ja sobie odpuścić. |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Obaj moi faceci mieli wygięte i to raczej urozmaicało, a nie utrudniało współżycie ![]() A lekarza poradziłam Ci nie ze złośliwości, ale dlatego, że Twój nie jest "nieco" a raczej "znacznie wygięty" i warto by było, byś upewnił się, że nie niesie to żadnych zdrowotnych konsekwencji. To jak ze zgryzem- trochę krzywy może nadawać wręcz uroku, bardzo krzywy trzeba korygować, bo z czasem może sprawiać problemy. Jak urolog Ci powie, że nie ma zagrożeń, to przestań się tym przejmować. Kochająca dziewczyna zaakceptuje Cię z całym "dobrodziejstwem inwentarza", mogę zaręczyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;48370666]Nie były proste ale nie były wygięte do dolu.[/QUOTE]
Spoko ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Hm, on jest tak skrzywiony odkąd urósł. Dolegliwości nie ma żadnych i nie powieksza sie skrzywienie, tylko jak to ujęłaś znaczne skrzywienie mnie martwi pod względem jak zareaguje na to dziewczyna, czy jej się spodoba, czy to w ogóle może sie podobać.gl Edytowane przez pawelolx Czas edycji: 2014-10-02 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To, że nie masz dolegliwości, to nie znaczy, że wszystko jest w porządku. Nie mam problemu z wyobrażeniem sobie, że taka anatomiczna wada może np. powodować ucisk na nasieniowód czy upośledzać przepływ krwi. Warto to sprawdzić, żeby się później nie okazało, że będziesz miał problemy chociażby z płodnością. A reakcją dziewczyny to się zacznij martwić, jak dziewczynę znajdziesz. Przedtem zadbaj o swoje zdrowie. I nie nudź już, dobre rady już padły. Nikomu frajdy nie sprawia oglądanie Twojego siusiaka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.