Delikatny męski problem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-01, 13:53   #1
pawelolx
BAN stały

Delikatny męski problem

Witajcie, ostatnio poszedłem do łóżka ze swoją nową dziewczyną, i po grze wstępnej kiedy mój penis był we wzwodzie, ona mnie wyśmiała i zakończyła dalszy seks. Po tym incydencie rozstałem się z nią. Teraz zastanawiam się czy ze mną jest tak źle? Moje wymiary penisa są standardowe 15 cm i obwód 12 coś, czyli przeciętny, ale bardziej chodzi o skrzywienie penisa. Nie chce tu zamieszczać fotki z uwagi, że mogą być dzieci. Proszę o poważne opinie. Dodam jeszcze, że mniejsza już o zachowanie tej dziewczyny, tylko czy powinienem się wstydzić rozebrać jak poznam kiedyś jakąś inne, czy może nie jest tak źle?

Edytowane przez pawelolx
Czas edycji: 2014-10-02 o 15:42
pawelolx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 14:07   #2
_Mia
Zakorzenienie

Dot.: Delikatny męski problem

Nie chce mi się szukać w sieci Twojego penisa ale jeśli chodzi o to, że ze wzwodzie odchyla się w jedną stronę, o Twoja była sama jest skrzywiona :P
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 14:11   #3
pawelolx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Nie chce mi się szukać w sieci Twojego penisa ale jeśli chodzi o to, że ze wzwodzie odchyla się w jedną stronę, o Twoja była sama jest skrzywiona :P

łatwo znaleźć, tak odchyla się w dół i to sporo, czy to normalne?
Stary 2014-10-01, 14:11   #4
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Zadałem sobie trud i znalazłem. Tutaj link do foty:

>>>KLIK<<<

Pomyśl lepiej nad zabiegiem prostującym :P Powód do śmiechu to może nie jest ale wydaje mi się, że będzie bardzo uciążliwe.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2014-10-01 o 19:01 Powód: Link.
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 14:13   #5
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Tylko urolog albo chirurg prawdę Ci powie. Umów się na wizytę i zapytaj czy to normalne, a nie ludzi w necie nękasz swoim ptakiem.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 14:55   #6
pawelolx
BAN stały

Dzięki beznadziejny mi link nie wchodził. Słuchajcie nie o to chodzi, że mam jakieś problemy zdrowotne z tego powodu czuję że wszystko jest ok, ze zdrowiem, tylko bardziej chodzi o wygląd, czy powinienem się wstydzić go? Bo po tej ostatniej akcji dziewczyny, mam spory kompleks i nie wiem czy będę potrafił się rozebrac przed jakąs dziewczyną. o to chodzi, dlatego spytałem tu czy faktycznie tak źle wygląda?

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Tylko nie wiem, czy ewentualnie dziecko nie będzie miało za łatwego dostępu do tego linku beznadziejnego, jeśli tak to niech moderator ten link usunie.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Aha, dodam jeszcze, że z łatwością on się prostuje, mogę spokojnie palcami go wyprostować i w pochwie tez się prostuje, i nie odczuwam żadnego bólu wtedy, wiec uważam że jakieś zabiegi-operacje nie sa potrzebne skoro służy dobrze, tylko ten cholerny wygląd. Dlatego proszę was dziewczyny, o szczerą opinie.

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Nie wypowie się żadna dziewczyna? Ja bym tyko chciał wiedzieć, czy zaakceptowałybyście takiego u swojego chłopaka, nic więcej.
Stary 2014-10-01, 15:01   #7
narcyzowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawelolx Pokaż wiadomość
Nie wypowie się żadna dziewczyna? Ja bym tyko chciał wiedzieć, czy zaakceptowałybyście takiego u swojego chłopaka, nic więcej.
O matko, a czemu nie? Krzywy penis to nie krzywa twarz. Jak się kogoś lubi/kocha to takie rzeczy nie są szczególnie ważne. Dziewczyna, z którą się spotykałeś zachowała się niekulturalnie i tyle, nie zawracaj sobie tym głowy.
Ale idź lepiej do lekarza, normalne to chyba nie jest, lepiej się upewnić, czy wszystko okej.
narcyzowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 15:03   #8
wiekanka
Zakorzenienie

Jest troche smiszny, taki figlarny i poprawia humor.
Mnie by osoboscie nic nie przeszkadzalo.
Do gory uszy! to i reszta musi.
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 15:06   #9
coffee
and cigarettes

Cytat:
Jakby mnie zapewnił, że był i lekarza, który powiedział, że wszystko jest ok, to nie wiem, co to za problem.

Jakby mi natomiast oświadczył, że wklejał nie raz zdjęcia swojego penisa na babskie forum i nie tylko oraz pytał obcych kobiet czy podoba im się jego penis, to bym powiedziała, by się walnął w czółko. Mocno.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 15:08   #10
pawelolx
BAN stały

Dzięki za odpowiedzi, w necie czytałem, że jeśli skrzywienie umożliwia wprowadzenia członka do pochwy i jeśli nic nie boli podczas seksu- w pochwie może się prostować, i nie ma innych dolegliwości to wszystko jest w porządku, i nie wymagana jest interwencja chirurgiczna. Tylko ten wygląd mnie zastanawia, zwłaszcza że ostatnia dziewczyna mnie wyśmiała, i teraz mam blokadę przed ponownym rozebraniem się przed dziewczyną.
Stary 2014-10-01, 15:10   #11
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez wiekanka Pokaż wiadomość
Do gory uszy! to i reszta musi.
W kontekście problemu kolegi brzmi to dość zabawnie

Idż do urologa ,on to ci prawdę powie ,czy wskazania są do jakiegoś działania chirurgicznego , choć jeżeli wszystko działa jak należy ,to nie ma co kombinować .
Panna delikatnie mówiąc się nie popisała ..ale jak to mawiają uszy do góry !
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-01, 15:12   #12
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi, w necie czytałem, że jeśli skrzywienie umożliwia wprowadzenia członka do pochwy i jeśli nic nie boli podczas seksu- w pochwie może się prostować, i nie ma innych dolegliwości to wszystko jest w porządku, i nie wymagana jest interwencja chirurgiczna. Tylko ten wygląd mnie zastanawia, zwłaszcza że ostatnia dziewczyna mnie wyśmiała, i teraz mam blokadę przed ponownym rozebraniem się przed dziewczyną.
Odejdź od neta, idź na jakąś kontrolę do lekarza, spytaj go, czy wszystko w porządku. To miał być Twój pierwszy raz, ta?
Nikomu się nie chce zajmować Twoim ptakiem, ludzie mają ważniejsze sprawy na głowie

Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2014-10-01 o 15:31
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 15:18   #13
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
To miał być Twój pierwszy raz, ta?
No chyba nie, bo pisze, że w pochwie się prostuje.
Stary 2014-10-01, 15:24   #14
pawelolx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Odejdź od neta, idź na jakąś kontrolę do lekarza, spytaj go, czy wszystko w porządku. To miał być Twój pierwszy raz, ta?
Nikomu się nie chce zajmować Twoim ptakiem, ludzie mają ważniejsze sprawy na głowie

Ale naprawdę nie widzę sensu iść do lekarza, bo wszystko działa jak należy, w pochwie się prostuje sam i nie odczuwam bólu jak jest wyprostowany, tylko obawiam się wyśmiania jak poznam kolejną dziewczynę, i że powie że mój penis jest jakiś nienormalny, i stąd to pytanie jak wy go postrzegacie.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość

Lol tak to miał być mój pierwszy raz, no ok przyznam się na urodziny dostałem od znajomych sztuczną pochwę, kilka razy użyłem z ciekawości do masturbacji a potem w rzuciłem na dno szafy, stąd wiem, że się prostuje, wszystko ze mnie wyciągniecie. Nie mam doświadczenia z dziewczynami i stąd ta moja panika na reakcje potencjalnej dziewczyny
Stary 2014-10-01, 15:30   #15
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Aha, fakt Nie doczytalam.
Autorze, w takim razie dlaczego tak bardzo boisz się tego wyśmiania? Przecież już uprawiałeś seks i inne dziewczyny nie miały problemu z Twoim ptaszkiem
Ok, przeczytalam, co dopisales... Nie mam wiecej pytan, uciekam z tego watku

Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2014-10-01 o 15:32
Stary 2014-10-01, 15:32   #16
pawelolx
BAN stały

to jeszcze doczytaj co ja napisałem carolina 662
Stary 2014-10-01, 15:54   #17
201609102148
Konto usunięte

Idź do lekarza.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 16:30   #18
pawelolx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Idź do lekarza.

YYY aż tak źle to wygląda?
Stary 2014-10-01, 17:38   #19
Krwawaopiekaczka
Raczkowanie

Smutny penis jest smutny
Krwawaopiekaczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-01, 18:06   #20
pawelolx
BAN stały

Ale dziewczyny przy założeniu że jest zdrowy i wszystko z nim ok, to powinienem się go wstydzić przed dziewczyną, czy mogę spokojnie się rozebrać bez kompleksu?
Stary 2014-10-01, 18:07   #21
201803080934
Konto usunięte

polecam to forum http://beztabu.com/ wydaje mi się, że uzyskasz tam więcej odpowiedzi
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 18:12   #22
pawelolx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
polecam to forum http://beztabu.com/ wydaje mi się, że uzyskasz tam więcej odpowiedzi

Tylko ja wolę odpowiedzi normalnych ludzi, a na takich erotycznych to dużo zboków głupoty piszą, nie poważnie i żartują tylko, tylko ośmieszą mnie pewnie i bardziej zdołują.

Edytowane przez pawelolx
Czas edycji: 2014-10-01 o 18:13
Stary 2014-10-01, 18:14   #23
dziuba85
Zakorzenienie

Jestem w szoku, że koleś podaje link do zdjęcia ze swoim penisem
Normalne chyba to nie jest.
Co do wyglądu Twojego przyrodzenia - każda potwora znajdzie swojego amatora

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-01, 18:16   #24
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Tylko ja wolę odpowiedzi normalnych ludzi, a na takich erotycznych to dużo zboków głupoty piszą, nie poważnie i żartują tylko, tylko ośmieszą mnie pewnie i bardziej zdołują.
łał
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 18:21   #25
coffee
and cigarettes

Cytat:
Ale dziewczyny przy założeniu że jest zdrowy i wszystko z nim ok, to powinienem się go wstydzić przed dziewczyną, czy mogę spokojnie się rozebrać bez kompleksu?
O mój borze...
Jak Ci tu ze trzy anonimowe osoby (które mogą być sześćdziesięcioletnimi facetami) napiszą, że Twój penis jest piękny, to przestaniesz się zamartwiać czy wszystko jest ok i Twoje wszystkie kompleksy znikną? A jeśli trzy osoby napiszą, że brzydki i nie chciałyby takiego w łóżku, to nigdy się z nikim nie zwiążesz?

Serio - przestań biegać po necie ze zdjęciami penisa i pytaniem czy innym się podoba. W Twoim życiu erotycznym dwóm osobom ma odpowiadać wygląd Twoich genitaliów - Tobie i Twojej partnerce. Opinię internetów powinieneś mieć gdzieś.
Stary 2014-10-01, 18:24   #26
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
Cytat:

Eee ciekawe, to forum. No raczej tam nie wrzucaj tej foty - bo zaczną pisać, gdzie Twój penis może się znaleźć... ;]

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 18:27   #27
pawelolx
BAN stały

Cytat:
O mój borze...
Jak Ci tu ze trzy anonimowe osoby (które mogą być sześćdziesięcioletnimi facetami) napiszą, że Twój penis jest piękny, to przestaniesz się zamartwiać czy wszystko jest ok i Twoje wszystkie kompleksy znikną? A jeśli trzy osoby napiszą, że brzydki i nie chciałyby takiego w łóżku, to nigdy się z nikim nie zwiążesz?

Serio - przestań biegać po necie ze zdjęciami penisa i pytaniem czy innym się podoba. W Twoim życiu erotycznym dwóm osobom ma odpowiadać wygląd Twoich genitaliów - Tobie i Twojej partnerce. Opinię internetów powinieneś mieć gdzieś.

Rozumiem, ale jakby większość osób napisała, że nie jest źle, ze jest ok, to naprawdę poczułbym się pewniej siebie, teraz mam doła i kompleks. Wiem że nikt nie napisze że jest piękny bo nie jest, ale wystarczy mi na pocieszenie że jest niezły, ale wolę szczerze, nawet jak jest okropny.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Eee ciekawe, to forum. No raczej tam nie wrzucaj tej foty - bo zaczną pisać, gdzie Twój penis może się znaleźć... ;]

Nigdzie indziej nie będę wrzucał, bo nie mam zaufania do innych forum, czytam wizaż czasem, i tu normalni ludzie są, oczywiście poza jakimiś trolami od czasu do czasu, ale to margines.
Stary 2014-10-01, 18:27   #28
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem, ale jakby większość osób napisała, że nie jest źle, ze jest ok, to naprawdę poczułbym się pewniej siebie, teraz mam doła i kompleks. Wiem że nikt nie napisze że jest piękny bo nie jest, ale wystarczy mi na pocieszenie że jest niezły, ale wolę szczerze, nawet jak jest okropny.
Jest niezły
Lepiej Ci?
Stary 2014-10-01, 18:29   #29
coffee
and cigarettes

Cytat:
Jest niezły.
Stary 2014-10-01, 18:30   #30
pawelolx
BAN stały

Cytat:
Jest niezły.

Naprawdę zależy mi tylko na szczerych opiniach, jeśli tak uważasz to cieszy mnie to.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości