![]() |
#1 |
BAN stały
|
Delikatny męski problem
Witajcie, ostatnio poszedłem do łóżka ze swoją nową dziewczyną, i po grze wstępnej kiedy mój penis był we wzwodzie, ona mnie wyśmiała i zakończyła dalszy seks. Po tym incydencie rozstałem się z nią. Teraz zastanawiam się czy ze mną jest tak źle? Moje wymiary penisa są standardowe 15 cm i obwód 12 coś, czyli przeciętny, ale bardziej chodzi o skrzywienie penisa. Nie chce tu zamieszczać fotki z uwagi, że mogą być dzieci. Proszę o poważne opinie. Dodam jeszcze, że mniejsza już o zachowanie tej dziewczyny, tylko czy powinienem się wstydzić rozebrać jak poznam kiedyś jakąś inne, czy może nie jest tak źle?
Edytowane przez pawelolx Czas edycji: 2014-10-02 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Delikatny męski problem
Nie chce mi się szukać w sieci Twojego penisa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Zadałem sobie trud i znalazłem. Tutaj link do foty:
>>>KLIK<<< Pomyśl lepiej nad zabiegiem prostującym :P Powód do śmiechu to może nie jest ale wydaje mi się, że będzie bardzo uciążliwe.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-10-01 o 19:01 Powód: Link. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tylko urolog albo chirurg prawdę Ci powie. Umów się na wizytę i zapytaj czy to normalne, a nie ludzi w necie nękasz swoim ptakiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dzięki beznadziejny mi link nie wchodził. Słuchajcie nie o to chodzi, że mam jakieś problemy zdrowotne z tego powodu czuję że wszystko jest ok, ze zdrowiem, tylko bardziej chodzi o wygląd, czy powinienem się wstydzić go? Bo po tej ostatniej akcji dziewczyny, mam spory kompleks i nie wiem czy będę potrafił się rozebrac przed jakąs dziewczyną. o to chodzi, dlatego spytałem tu czy faktycznie tak źle wygląda?
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Tylko nie wiem, czy ewentualnie dziecko nie będzie miało za łatwego dostępu do tego linku beznadziejnego, jeśli tak to niech moderator ten link usunie. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Aha, dodam jeszcze, że z łatwością on się prostuje, mogę spokojnie palcami go wyprostować i w pochwie tez się prostuje, i nie odczuwam żadnego bólu wtedy, wiec uważam że jakieś zabiegi-operacje nie sa potrzebne skoro służy dobrze, tylko ten cholerny wygląd. Dlatego proszę was dziewczyny, o szczerą opinie. ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Nie wypowie się żadna dziewczyna? Ja bym tyko chciał wiedzieć, czy zaakceptowałybyście takiego u swojego chłopaka, nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale idź lepiej do lekarza, normalne to chyba nie jest, lepiej się upewnić, czy wszystko okej. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jest troche smiszny, taki figlarny i poprawia humor.
Mnie by osoboscie nic nie przeszkadzalo. Do gory uszy! to i reszta musi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Jakby mi natomiast oświadczył, że wklejał nie raz zdjęcia swojego penisa na babskie forum i nie tylko oraz pytał obcych kobiet czy podoba im się jego penis, to bym powiedziała, by się walnął w czółko. Mocno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dzięki za odpowiedzi, w necie czytałem, że jeśli skrzywienie umożliwia wprowadzenia członka do pochwy i jeśli nic nie boli podczas seksu- w pochwie może się prostować, i nie ma innych dolegliwości to wszystko jest w porządku, i nie wymagana jest interwencja chirurgiczna. Tylko ten wygląd mnie zastanawia, zwłaszcza że ostatnia dziewczyna mnie wyśmiała, i teraz mam blokadę przed ponownym rozebraniem się przed dziewczyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Hrodebert
|
W kontekście problemu kolegi brzmi to dość zabawnie
![]() Idż do urologa ,on to ci prawdę powie ,czy wskazania są do jakiegoś działania chirurgicznego , choć jeżeli wszystko działa jak należy ,to nie ma co kombinować . Panna delikatnie mówiąc się nie popisała ..ale jak to mawiają uszy do góry ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikomu się nie chce zajmować Twoim ptakiem, ludzie mają ważniejsze sprawy na głowie ![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-10-01 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale naprawdę nie widzę sensu iść do lekarza, bo wszystko działa jak należy, w pochwie się prostuje sam i nie odczuwam bólu jak jest wyprostowany, tylko obawiam się wyśmiania jak poznam kolejną dziewczynę, i że powie że mój penis jest jakiś nienormalny, i stąd to pytanie jak wy go postrzegacie. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Lol ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Aha, fakt
![]() Autorze, w takim razie dlaczego tak bardzo boisz się tego wyśmiania? Przecież już uprawiałeś seks i inne dziewczyny nie miały problemu z Twoim ptaszkiem ![]() Ok, przeczytalam, co dopisales... Nie mam wiecej pytan, uciekam z tego watku ![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-10-01 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
to jeszcze doczytaj co ja napisałem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Idź do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Smutny penis jest smutny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Ale dziewczyny przy założeniu że jest zdrowy i wszystko z nim ok, to powinienem się go wstydzić przed dziewczyną, czy mogę spokojnie się rozebrać bez kompleksu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
polecam to forum http://beztabu.com/ wydaje mi się, że uzyskasz tam więcej odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko ja wolę odpowiedzi normalnych ludzi, a na takich erotycznych to dużo zboków głupoty piszą, nie poważnie i żartują tylko, tylko ośmieszą mnie pewnie i bardziej zdołują. Edytowane przez pawelolx Czas edycji: 2014-10-01 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku, że koleś podaje link do zdjęcia ze swoim penisem
![]() Normalne chyba to nie jest. Co do wyglądu Twojego przyrodzenia - każda potwora znajdzie swojego amatora ![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Jak Ci tu ze trzy anonimowe osoby (które mogą być sześćdziesięcioletnimi facetami) napiszą, że Twój penis jest piękny, to przestaniesz się zamartwiać czy wszystko jest ok i Twoje wszystkie kompleksy znikną? A jeśli trzy osoby napiszą, że brzydki i nie chciałyby takiego w łóżku, to nigdy się z nikim nie zwiążesz? Serio - przestań biegać po necie ze zdjęciami penisa i pytaniem czy innym się podoba. W Twoim życiu erotycznym dwóm osobom ma odpowiadać wygląd Twoich genitaliów - Tobie i Twojej partnerce. Opinię internetów powinieneś mieć gdzieś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Eee ciekawe, to forum. No raczej tam nie wrzucaj tej foty - bo zaczną pisać, gdzie Twój penis może się znaleźć... ;]
![]() |
#27 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem, ale jakby większość osób napisała, że nie jest źle, ze jest ok, to naprawdę poczułbym się pewniej siebie, teraz mam doła i kompleks. Wiem że nikt nie napisze że jest piękny bo nie jest, ale wystarczy mi na pocieszenie że jest niezły, ale wolę szczerze, nawet jak jest okropny. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Nigdzie indziej nie będę wrzucał, bo nie mam zaufania do innych forum, czytam wizaż czasem, i tu normalni ludzie są, oczywiście poza jakimiś trolami od czasu do czasu, ale to margines. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej Ci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
and cigarettes
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.