Proszę o opinie - bez oceniania:) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-05, 18:57   #31
Wisnia34
Zadomowienie

Dot.: Proszę o opinie - bez oceniania:)

Cytat:
Napisane przez sarenza1 Pokaż wiadomość
Nie wiem, wydaje mi się, że trochę zbyt poważnie do tego podchodzisz (...)
I Ty to piszesz?
Zakładasz wątek, w którym pytasz o radę, co robić, żeby podtrzymać tę niezobowiązującą, przypadkową znajomość i Ty masz niby luz?

Na kilometr pachnie mi to nadzieją, że będzie z tego romans, jak z harlequina. Gdybyś miała luz, nie byłoby tego wątku, nie byłoby tych rozkminek.

W tajemnicy powiem Ci, że koleś stanowi słaby materiał na księcia z bajki.
Wisnia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 18:58   #32
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wisnia34 Pokaż wiadomość
I Ty to piszesz?
Zakładasz wątek, w którym pytasz o radę, co robić, żeby podtrzymać tę niezobowiązującą, przypadkową znajomość i Ty masz niby luz?

Na kilometr pachnie mi to nadzieją, że będzie z tego romans, jak z harlequina. Gdybyś miała luz, nie byłoby tego wątku, nie byłoby tych rozkminek.

*dwa wątki
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 19:06   #33
sarenza1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wisnia34 Pokaż wiadomość
I Ty to piszesz?

Jakby to był książę z bajki to nie byłoby powodu do zakładania wątku, proste W poprzednim wątku z kolei wszyscy mi pisali, jaki to książę z bajki mi się trafił i jaka to ja nie jestem zła, i jakimś cudem książę nie wypalił, także nie ma co nigdy przesądzać na 100%, dla mnie zawsze właśnie ciekawe jest poznanie różnych perspektyw.
Jak mam jakieś rozterki, to zakładam, po to jest forum, a odpowiedzi wskazują, że komuś się chce przeczytać i do tego ustosunkować, za co bardzo dziękuję
sarenza1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 19:25   #34
Wisnia34
Zadomowienie

Cytat:
Jakby to był książę z bajki to nie byłoby powodu do zakładania wątku, proste

Otóż, gdyby to był książę z bajki miałyby sens rozważania, jak postąpić, żeby go ewentualnie nie zrazić.

Tu mamy do czynienia z luźnym chłopakiem, który nie zawraca sobie za bardzo głowy "etykietą". Raczej nie popełnisz gafy.
Wisnia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 21:53   #35
slawek_33
Raczkowanie

Cytat:
Uściślając - to on napisał, nie chciałabym, żeby wyglądało to tak, że to ja jestem tutaj jedyna stroną wychodzącą z inicjatywą. Gdy mnie odwoził to już zapowiedziałam, że nie ma szans na seks, także sytuacja była jasna
Buahahahaha To mnie rozbawiłaś

Jak dziewczyna mi mówi że nie ma szans na seks, to myślę coś zupełnie odwrotnego... nauczony doświadczeniem że tak powiem

On na pewno liczył na seks, bo na jego propozycję ani nie dostał z liścia ani nie odwróciłaś się na pięcie. To że dalej z nim gadałaś znaczy dla faceta: muszę poudawać że nie jestem taka łatwa ale jak się trochę bardziej postarasz to... czemu nie

Napisz mu po prostu że chcesz aby u Ciebie przenocował, zróbcie to i zamykamy ten wątek
slawek_33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 23:28   #36
zenobiaa
Raczkowanie

Cytat:
Jakby to był książę z bajki to nie byłoby powodu do zakładania wątku, proste W poprzednim wątku z kolei wszyscy mi pisali, jaki to książę z bajki mi się trafił i jaka to ja nie jestem zła, i jakimś cudem książę nie wypalił, także nie ma co nigdy przesądzać na 100%, dla mnie zawsze właśnie ciekawe jest poznanie różnych perspektyw.
Jak mam jakieś rozterki, to zakładam, po to jest forum, a odpowiedzi wskazują, że komuś się chce przeczytać i do tego ustosunkować, za co bardzo dziękuję
ja nie wiem kogo ty chcesz oszukac.
tez sie kiedys umowilam z takim jednym. po randce tak mnie urobil, ze zaciagnal mnie do siebie do domu. oczywiscie myslalam, ze posiedzimy, wypijemy drinka i pojade do domu.
zaczal sie do mnie jednak dobierac. dalam mu do zrozumienia zeby sie opanowal.
potem juz sie nie odezwal i mialam to gleboko gdzies.
nie moge sobie wyobrazic zebym sie jeszcze miala zastanawiac czy do takiego kiepa napisac i jeszcze watki na wizazu zakladac no nieee
dla mnie sprawa jest prosta. zobaczyl, ze nie ma szans na niezobowiazujace bzykanko to sie wycofal. i ty jeszcze chcesz tu dzialac. obrzydlistwo...
zenobiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-06, 06:25   #37
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zenobiaa Pokaż wiadomość
ja nie wiem kogo ty chcesz oszukac.
tez sie kiedys umowilam z takim jednym. po randce tak mnie urobil, ze zaciagnal mnie do siebie do domu. oczywiscie myslalam, ze posiedzimy, wypijemy drinka i pojade do domu.
zaczal sie do mnie jednak dobierac. dalam mu do zrozumienia zeby sie opanowal.
potem juz sie nie odezwal i mialam to gleboko gdzies.
nie moge sobie wyobrazic zebym sie jeszcze miala zastanawiac czy do takiego kiepa napisac i jeszcze watki na wizazu zakladac no nieee
dla mnie sprawa jest prosta. zobaczyl, ze nie ma szans na niezobowiazujace bzykanko to sie wycofal. i ty jeszcze chcesz tu dzialac. obrzydlistwo...
Wszystkich, ale najbardziej siebie samą. 100% racji.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-07, 12:36   #38
Kolor kremowy
Rozeznanie

Ojej, czytałam jakiś czas temu ten wątek i myślałam, że sprawa jest oczywista i szybko się zamknięta, ale widzę, ża autorka jest bardzo zdesperowana.

Autorko wątku, jemu zależy tylko na seksie i to w dodatku zależy mu bardzo mało, nawet się nie stara Cię zbajerować. Odprowadził Cię, bo liczył na seks, ale go nie dostał, więc zamilkł. Potem Ty go zaprosiłaś na jakimś portalu, więc znowu zaczął liczyć na seks i dlatego się uaktywnił. Rozumiem, że po zakończeniu jakiejś relacji masz ochotę się zabawić, ale czy musisz rzucać się na gościa, który w pierwszej rozmowie proponuje seks? Zakładasz wątki, odpowiadasz i próbujesz zbijac argumenty każdego, analizujesz to, o co mu może chodzić i zastanawiasz się nad idealna sytuacją... Dziewczyno, litości... To nie jest ważne, po ilu dniach do niego napiszesz (jeśli chcesz to zrobić), nie jest ważne nic, co zrobisz, bo on chce się tylko bzyknąć. Nie wiem, jakimi słowami to napisać, skoro przez dwie strony wątku jeszcze nie zrozumiałaś.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez slawek_33 Pokaż wiadomość
Buahahahaha To mnie rozbawiłaś

Jak dziewczyna mi mówi że nie ma szans na seks, to myślę coś zupełnie odwrotnego... nauczony doświadczeniem że tak powiem

On na pewno liczył na seks, bo na jego propozycję ani nie dostał z liścia ani nie odwróciłaś się na pięcie. To że dalej z nim gadałaś znaczy dla faceta: muszę poudawać że nie jestem taka łatwa ale jak się trochę bardziej postarasz to... czemu nie

Napisz mu po prostu że chcesz aby u Ciebie przenocował, zróbcie to i zamykamy ten wątek
Zgadzam się w 100%.
Ta sytuacja: "Gdy mnie odwoził to już zapowiedziałam, że nie ma szans na seks, także sytuacja była jasna" - dla mnie żenada. Wybacz mi to ocenianie Cię, ale szanuj siebie. To nie znaczy, że nie możesz zaspokajać swoich potrzeb, tez seksualnych, ale chociaż zaspokajaj je z klasą i z kims, kto ma klasę.
Kolor kremowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości