![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: same zobaczcie :)
no ale jednak nie wychodzę
![]() no to gabi: podoba mi się tem wrzosowy sweterek h&m, ale widzę, że jest rezerwowany dla kogoś więc może jak się zwolni to mi daj znać ok?
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
podaję wymiary (wszystkie bez rozciągania) ciuszków:
sweterek z rozcięciami szerokość: 2x38cm długość: 41cm rozciąga się czarny house szerokośc: 2x37cm długość: 47cm rozciąga się choć nie tak bardzo biały golf NIEAKTUALNE szerokość: 2x44cm długość: 50cm też się rozciąga, ale nie tak bardzo bluzka z tygrysem szerokośc: 2x40cm długość: 45cm spódnica NIEAKTUALNE długość: 56cm pas: 2x34cm (pas jest na gumie, ale oprócz tego ma normalny rozporek)-NIEATUALNE!!!! ![]() ![]() dodaje jeszcze kolczyki NIEAKTUALNE oraz paski
devon rex - moja nowa miłość Edytowane przez bro Czas edycji: 2005-11-10 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hej:0 odpisalam ci na pw, a powiedz jescze ajakim stanie jest golfik. czy bardzo moze byc zmechacony??? aaa no i czy jest mieciutki czy taki klujacy i czy griubszy czy cieniutki??? dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
ee podoba mi sie ten golfik ... czarny z bialymi znaczkami czy cos. nie chciałabys go sprzedac... bo ja nie mam jak fotek przesłac ze na zamiane ...ale jak chcesz sprzedac to napisz cene czekam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
raczej nie jest zmechacony, jest dosyc gruby i sztywny, napewno nie jest z tych miłych mięciutkich sweterków
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
ja w sprawie golfika białego za co bys chciała go wymienić za te bluzke i perfum??
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oooo dziękuje ![]() juz edytuje ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
betinko dziękuję za zdjęcia, ale myślałam, że ten wzorek jest w kolorze złotym, poza tym u ciebie nic mnie nie zainteresowało niestety..
pozdrawiam ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Interesowałby mnie czarny golfik is taniczek. znalazłabys cos?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...073#post780073
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA !!!
-czarna bluzeczka na jedno ramię, rozmiar S, mało noszona, ale nie jest już "kruczoczarna" -spódnica w czarno-granatowe wzory -krótki czarny topik z takiej jakby siateczki, rozmiar uniwersalny, bardzo się rozciąga, na dole pomarszczona NIEAKTUALNE -szara-biało-szara na ramiączkach, stan dobry -czerwona, ciekawy tył na krzyż
devon rex - moja nowa miłość Edytowane przez bro Czas edycji: 2005-11-10 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
i dalej:
-czerwona z kołem, rękawek 3/4, noszona kilkanascie razy NIEAKTUALNE -żółta z odkrytymi plecami, rękaw 3/4, noszona ok10 razy -sztruksy beżowe, z metki rozmiar 40 ale miom zdaniem to 38, są prawie nienoszone, stan praktycznie idealny tylko zamek maja zepsuty, trzeba wymienić ZAPRASZAM
devon rex - moja nowa miłość Edytowane przez bro Czas edycji: 2005-11-10 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
talu niestety nic nie znalazłam
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Trudno, w takim razie pozdrawiam
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
wysłałam dziś paczuszke
![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
no to dokładam znowu:
biała torebka, uzwywana kolczyki czarne, używane NIEAKTUALNE klamra do włosów, używana NIEAKTUALNE pierścionek w zebrą, użwyany NIEAKTUALNE bransolerka w paski, nowa NIEAKTUALNE pierścionek z oczkami, nowy
devon rex - moja nowa miłość Edytowane przez bro Czas edycji: 2005-11-10 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Bro - do swetereka bez ramion czarnego (golf) dorezerwuj mi te zolta bluzeczke z takim fajnym dekoltem z tylu. Na wrzosowy sweterek ode mnie jest chetna madzia.. ale jalkby sie nie zdecydowala to dam i znac. a znajdziesz cos za zolta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
gabi i jak z tym sweterkiem? kiedy będziesz coś wiedziała czy się zwolni? jak narazie trzymam rzeczy, ale nie znalazłam już nic u ciebie, chyba, że masz coś jeszcze czego nie pokazujesz
![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
śliweńko doszła dziś paczuszka od ciebie dziekuję za miły gratisik
![]() nie wiem jak wystawić przekupkę.. ![]() jak będę miała chwilke to doczytam i wystawię buziaki
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
bardzo zależy mi na tej czarnej bluzeczce
"-krótki czarny topik z takiej jakby siateczki, rozmiar uniwersalny, bardzo się rozciąga, na dole pomarszczona" czy znjadziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.