|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowa wymiana - kosmetyki YR, zabawki i inne
Coś u mnie za:
- Szampon - żel Śródziemnomorskie lato YR - nowy - EDT Jeżyna YR - EDT Kokos z malezji YR - nowy ?
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
hej
może coś u mnie za EDT Jeżyna YR?
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796055 WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=789960 szukam Van Cleef & Arpels Feerie, Arden 5th Avenue Nights, D&G Pour Femme, Paco Rabanne Ultraviolet, Moschino, Demeter Pure Soap, Jil Sander Sport, Gucci Guilty, FM i La Rive |
|
|
|
#33 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Kochana, a może za Karmelizowaną Gruszkę i ewentualnie Kokosa chciałabyś nowe zafoliowane So Elixir Purple 50ml?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=791840
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuje mnie 100ml gruszkowej wody, peelingujący żel czarne owoce,języna woda yr mam jeszcze miniaturki so elixir purple i moment de bonheur
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 11:53 |
|
|
|
#35 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A, no bo o miniaturę pytałaś w innym wątku.
kurczę, szkoda, uwielbiam tę Gruszkę. ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=791840
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
L Hm a masz coś z gruszki oprócz wody?
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Dam znać za chwile a masz.może ta torbę fioletowo złota co dawali w grudniu w stacjonarnym sklepie? ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Chciałabym: 100ml gruszke,100ml jezyne, kokos - ile ml? Żel peelingujący czerwone owoce,sos żel yr.. Jak to widzisz ? ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Nie mam.niestety ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- To co bys chciala za gruszke,jezyne i kolosa oraz żel peelingujący ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Bez kartonika, nie Trzymam pudelek raczej ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Tak
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 12:23 |
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
dokładka
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie? Podobają mi się rzeczy YR- żele, może coś wypatrzysz? Mam scrub z Avonu
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Co do misia to chyba jednak go nie oddam
Za karmelizowaną gruszkę szukam tylko pogrubionej wish, ale Vanille Noire mogłabym oddać i scrub Zobaczyłam jeszcze Twoją dokładkę i podoba mi się:YR czarne owoce żel pod prysznic nowy YR czarne owoce krem do rąk nowy YR JdM migdał YR JdM magnolia YR JdM orzechy makadamia YR PN wanilia bio woda 100ml YR czerwone owoce żel pod prysznic (2 sztuki) Jakbyś widziała wymianę? Najbardziej mi zależy na wodzie wanilia bio, żelu orzechy makadamia i rzeczach z serii czarne owoce- żel i krem do rąk ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- O jeszcze masz nowy balsam męski YR Co ja ślepa jakaś dzisiaj jestem, co wejdę do Ciebie to coś wypatruję nowego męski balsam po goleniu z aloesem YR - nowy YR czarne owoce żel pod prysznic nowy YR czarne owoce krem do rąk nowy YR JdM migdał YR JdM magnolia YR JdM orzechy makadamia YR PN wanilia bio woda 100ml Co Ty na to ?
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-01-12 o 20:13 |
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
odpisane
![]() wymiana zatwierdzona
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Hej coś za:
YR szampon rewitalizujący YR szampon do włosów brązowych YR PN jeżyna woda 100ml YR czerwone owoce żel pod prysznic Poza wątkiem mam Białego Misia Bebilon 2
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
nic.
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Szampon - żel Śródziemnomorskie lato YR - nowy Perfumowany żel wiśnia YR - nowy balsam nawilżający Kolastyna Hydra energy z olejem migdałowym bez parabenów - nowy YR czarne owoce mleczko do ciała nowe YR PN jeżyna woda 100ml YR czerwone owoce żel pod prysznic (2 sztuki) YR szampon rewitalizujący YR szampon do włosów brązowych YR kulki do kąpieli - różne kolory/zapachy 6szt YR peeling morelowy 50ml YR balsam do ust malina YR PN wanilia bio woda 100ml bez psika testowego Może widzisz u mnie coś jeszcze?
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, i co byś za to oddała?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Szampon - żel Śródziemnomorskie lato YR - nowy
Perfumowany żel wiśnia YR - nowy balsam nawilżający Kolastyna Hydra energy z olejem migdałowym bez parabenów - nowy YR czarne owoce mleczko do ciała nowe coś u mnie? |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Siekaczka jest ze sklepu DUKA, więc pewnie trochę kosztowała (nie wiem ile, bo ją dostałam, ale tam wszystko trochę kosztuje)
![]() Mulina i cała reszta jest mojej mamy i ona by chciała za to: - YR czarne owoce mleczko do ciała nowe - YR czerwone owoce żel pod prysznic A czy za siekaczkę oddałabyś: YR czerwone owoce żel pod prysznic Szampon - żel Śródziemnomorskie lato YR - nowy balsam nawilżający Kolastyna Hydra energy z olejem migdałowym bez parabenów - nowy ???
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spiesz się z wysyłką, bo wysyłka z mojej strony dopiero po 15 lutego (mam nadzieję, że widziałaś informację w pierwszym poście).
Wyślij pod koniec stycznia (chyba, że chcesz teraz) i też będzie ok. Idę na PW ![]() P.S. A jeszcze tylko spytam: jakiej pojemności są kosmetyki?
|
#57 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey! telefon jesli już to albo dotykowy albo bez klapki, więc jak masz coś innego to pisz chętnie kuknę. Stroje kąpielowe mamy z lilo i stich więc odpada, za to przydałyby sie body (całościowe) na 80cm, a oprócz th z wątku wpadło mi w oko:
YR balsam do ust malina YR peeling morelowy 50ml SOS żel YR - nowy pozostała 1 sztuka z 3 ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ps . Włóczki sa z czystej wełny Mam jeszcze cały worek ciemnoniebieskiej ale to już nie jest czysta wełna.---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Oczywiście, że sie nadaje! i mozna z niej nie jedno zrobić bo jest jej bardzo bardzo dużo. Jeden motek ma 167m, a mam ich z 10. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Jesli chodzi o tel to takiego staruszka staruszka to mam na te chwilę, chodziłobymi o coś trochę lepszego, ale rozumiem że za włóczki to nie bardzo. ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Kurcze, napisałam Ci wiadomość i gdzies wywiało Z zabawek to tylko coś świecącego i może przy okazji grać. Jednak nie przywiązuj do tego strasznej wagi bo i tak zabawki sie szybciutko nudzą ![]() Najbardziej zalezaloby mi na pajacykach, bodach z długim i krótkim rekawem i ew tg co masz we wątku
|
|
|
|
#59 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey, model tel zawsze mozesz podac a może akurat
Pajacyki r 86 - jak najbardziej chciałabym zobaczyć, reszta raczej odpada. Takich po domu ciuszków do latania mam całą masę, przydałoby sie coś na wyjścia w bdb stanie ![]() Czy któreś z tych produktów były używane? lub masz pewność że nie były używane ?:SOS żel YR - nowy pozostała 1 sztuka YR szampon do włosów brązowych YR peeling morelowy 50ml YR balsam do ust malina ps. mogłabyś mi przy okazji napisać pojemności i daty? ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- super ![]() Czy taki układ Ci pasuje? Ode mnie: 2x 9484, 9382, 3221, 8550, 0336, 8546, 9606, 9666, 9372, 9656, 9648, 9382, 8548, oraz kilka z których pospadały numerki: 4x jasno niebieskie, błękitne 1x jasno zielona, pastelowa 1x ecru/biel 1x ciemne bordo 1x czekoldowy brąz 2x ciemna chłodna zieleń 2x jasny i ciemny słomowato-zbożowy, beż z zielenią 1x pozytywny nasycony jasny zieleń 1x marchewkowa pomarańcz oraz ta co mówiłam ciemno niebieska, mam jej 10 szpulek po 167m w tym że ze 3/4 zgubiły nalepki i sie porozwalały ale nic im nie jest.Z jednej nawet jest nawet cos szydełkowane (ok 10cm, z tąd wiem ze sie nadaje). Od Ciebie: - 2 razy pajacyk rozm. 86 - YR peeling morelowy 50ml 5.2015 - nowe: SOS żel YR 30ml 3.2016 YR balsam do ust malina 4g 7.2017 YR szampon do włosów brązowych dopiero kupiony, daty nie widzę 200ml Podoba mi sie jeszcze YR PN jeżyna woda 100ml, może dorzuciłabym Ci za nią coś jeszcze? Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-01-19 o 18:36 |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Perfumowany żel wiśnia YR - nowy YR peeling morelowy 50ml YR szampon rewitalizujący
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

kurczę, szkoda, uwielbiam tę Gruszkę.

Z zabawek to tylko coś świecącego i może przy okazji grać. Jednak nie przywiązuj do tego strasznej wagi bo i tak zabawki sie szybciutko nudzą