![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zbrodnia w Rakowiskach
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
to free goniewicz to jest nic, na maria goniewicz wystarczy zobaczyć ilość polubień (a nie miała tyle przed zbronia, bo moja znajoma lubiła jej profil wczesniej bo na serwisie poema jej sie jakis wiersz spodobał i mowila ze miala ok 1000 lajkow, teraz 4000...) i jeszcze komentarze typu odkupie jej tomin cena nie gra roli... brrr..
świat jest spaczony juz chyba do granic mozliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojarzę inną "medialną" brutalną zbrodnię. Również "mózgiem" uznano jedną osobę, a druga wyszła po 10 latach i z dumą przechadza się po rodzinnej wiosce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ona jest socjopatka a chlopak? nie wiem czy nie gorszy... zamordowal rodzicow
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poetka ppfff, sama p dobie pisala "bezczelnue zdolna". Taka zdolna a po zistawieniu ogromnek ilodci sladow po podwojnym morderstwie radosnie napisala na fejdie gdzie i kiedy będzie można ją spotkac. Wtf Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-12-18 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
serio. to tak hardkorowe ze nie przyszloby mi do glowy ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- i nie kumam czemu wszyscy podniecają się typiarą. serio, znowu wychodzi seksizm zbrodni. kobieta zabija - olaboga głupia szmata. facet zabija własnych rodziców? na bank go omamiła i w ogóle. część z was w ogóle pomija tego chłopaka, jakby go tam nie było |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu raczej odpowie za nie, bo w końcu to on zabił matkę, a nie że tylko patrzył. Cytat:
no i raczej krzyki w domu nie przypominały kłótni, tylko były bardziej przerażające, bo wątpię aby matka wybiegła na zewnątrz i nie krzyczała prosząc o ratunek itd Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2014-12-18 o 11:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
ogólnie to ja proponuję by wszyscy rodzice którzy nie mają czasu dla własnych dzieci, ogarnęli się że ich córcie ochoczo wrzucały zdjęcia z tomikami poezji tej dziewczyny, pisząc takie rzeczy
https://www.facebook.com/goniewiczma...type=3&theater Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
gdzie są rodzice. serio. dziewczyna morduje z chłopakiem rodziców a zdjęcia nastolatek z takimi komentarzami wiszą na stronie morderców.
halo :| a potem krzyk bo szkoła nie wychowuje, lol. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- swoją drogą siedzę na tym profilu i czytam te wiersze :P koneserem literatury nie jestem, ale jako filolog "coś tam czytałam" i "jakiś tam kontakt" z poezją miałam :P dno i metr mułu, do tego autointerpretacje i metafory płytkie jak woda u brzegu jeziora. grafomania gimnazjalistów okraszona "oh to pszeciesz karykatura XXI wieku" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie to mnie szokuje, w mediach też wielki lincz na dziewczyne, a z chłoapaka za chwile męczennika zrobia, ze biedny omotany był ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Bo jakby zostawiła ślady, to nikt by o niej nie usłyszał. Tu chodzi o jej ego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
ale potem musieli być tak upaprani krwią... no i mieli plecak z dowodami zbroni. o ile przed nie zdawali sobie sprawy co się dzialo, to póxniej chyba musieli... ![]() Obrzydliwa zbrodnia. Gowniarzom się w dupach poprzewracało. Ale tylko czekać aż zaczną na siebie sypać, że jedno drugiego zmusiło. W tym momencie nieistotne kto to wymyślił. Wykonali oboje. Ona socjopatka, pragnąca sławy. On, slabeusz mordujący własnych rodzciów. I trochę mnie przerażają głosy, że w związku z ich młodym wiekiem dostaną max 15 lat ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wredny kotecek
|
Bo ona jest barwniejszą do komentowania postacią, o jego hobby nic nie wiemy ;p Ja tam między nimi stawiam znak równości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
i tak, ja wiem, widzę ze ktos prawdopodobnie wlamal jej sie na profil bo wszystkie posty obrażające np papieża, są edytowane a wystarczy kliknąć by prześledzić historię. no ale chodzi mi o to że ja jak najszybciej domagałabym się od fejsa usunięcia mojego wizerunku albo mojego dziecka lol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiadomo (podawali to? bo jak nie to nie wiadomo..) jak daleko zaparkowali.. mogli na tyle daleko ze nic nie słyszeli (zwłaszcza jak sciany porzadne a nie z papieru) matka mogla wybiec tak ze nie widzieli (zwlaszcza jak zajeli sie soba w aucie, wszak to para ponoc jest..) a oni wrocili pozniej i poprosili o podówzke do Krakowa, mieli na sobie inne rzeczy (ok to by mnie zaciekawilo, ale tez w zyciu bym nie pomyslala ze dlatego ze kogos wlasnie zabili ![]() Jesli oni po zbrodni nie byli w ogole roztrzesieni ani nic i zachowywali sie jak zwykle to w sumie sie nie dziwie ze tekst o morderstwie potraktowali jak chory żart... No i jak zbrodnia wyszła na jaw to ta parka od razu i dobrowolnie poleciała na komisariat a to jest bardzo na plus.. oczywiscie ich nie bronie, ale wstrzymałabym sie z osadzaniem i linczowaniem tej pary od podwiezienia ich bo nie jest wykluczone ze zostali w to wrobieni... - tu jest zbyt duzo niewiadomych by ich juz linczować za współudział moim zdaniem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wredny kotecek
|
"Ona nie jest psychopatką... Ona jest po prostu nieszczęśliwa."
Eee co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ogólnie ciezko mi na te chwile osadzac te druga pare, zwłaszcza ze od razu jak sie dowiedzieli o zbrodni to polecieli na policje... ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wredny kotecek
|
Mam wrażenie, że oni ich nie zabili by być razem bez przeszkód (bo chyba w to nie wierzyli że im ujdzie na sucho?), tylko za karę że rodzice im przeszkadzali w związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
kurde, teraz czytam o jego rodzicach. jestem zaskoczona czym się zajmowali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Wysle ci na pw bo zaraz bedzie ze podaje ich nazwiska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a mama tej dziewczyny też jest jakaś znana i fajna nauczycielka podobno.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
tata wysoko postawiony wojskowy, mama bardzo lubiana i szanowana nauczycielka jezyka rosyjskiego..
mama tez laski tez ponoć jest bardzo fajna i lubiana nauczycielka.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
z tego co ja wyczytałam to był jakiś odznaczany wielokrotnie szanowany wojskowy, ale nie pamietam stopnia juz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.