![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek u navioe- H&M, depilator Braun, L'oreal True Match, Ha
Dobrze oddam vn,bazę i podkład
Za depilator,przepiśnik, pedzel,tealighty z ikea i świece z kwiaciarni ![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek u navioe- H&M, depilator Braun, L'oreal True Match, Ha
Hej, podoba mi się glinka różowa, ale nie jestem pewna czy jest mi póki co potrzebna, więc się wstrzymam, w razie zmiany zdania się odezwę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Gdybyś coś dobrała to chętnie wzięłabym podkład z L'oreal i glinkę różową
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- jeśli za glinkę i podkład to tak ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Pasuje mi tak : ) Zapomniałam dodać, że poprzekładałam cienie według kolorów, oryginalnie były w innej kolejności. Żaden na tym nie ucierpiał i trzymają się bardzo dobrze. Poza tym matowym brązem, który ma widoczne wgłębienie, reszta ma tylko niewielki ubytek. Zrobiłam też zdjęcie wieczka. Widać tam wystający kawałek drutu, powinien on wychodzić z dwóch stron, ale się wysunął w jedną stronę i teraz nie mogę włożyć go z powrotem z dwóch stron jednocześnie, brzmi to skomplikowanie, ale mam nadzieję, że zrozumiesz
![]()
![]() |
#36 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej!
jakby co, to ja chętna na te śpiworki, jak coś wyszperasz to daj znać koniecznie, proszę. Możemy się wymienić osobiście, bo ja też z Poznania ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
coś za h&m szminkę i róż bebeauty zimna malina?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie z organizer na kosmetyki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja w takim razie podziękuję, bo odpowiadałam na pytanie czy znajdę coś za jakiś zapach Avonu, a potem zmieniłaś na Parisian Chic, a za nie nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,bo widzę,że pędzel z Hakuro wymieniłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie na wymiankę
![]() Daj znać jak będziesz miała dokładki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
6i214bgast
Cytat:
hjioijhjijkjhuh
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo przepraszam za śmieci z mojej strony w Twoim wątku. Ale dziękuję, że dałaś znać u mnie. Dzięki temu wiem, że moja trzyletnia córcia przesiaduje na wizażu, przeszukuje wątki, odpowiada, i to wszystko na moje konto ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
co byś chciała za kaszki? (jeśli nic z wątku to napisz co a może znajdę poza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- kaszki szybko schodzą więc ile dasz ![]() ![]() poza wątkiem z kosmetyków mam np Zieloną herbatę YR starą wersję nówka sztuka, YR szampon do włosów brązowych i zwiększający objętość, balsamy do ust YR kokos i wanilia - stare wersje nówki sztuki, avon planet spa scrub z jagodami acai z wymianki (chyba nowy, ja nie używałam), męski szampon shauma granatowy 400ml poza kosmetycznie nie wiem co cię może interesować, mam płyny do czyszczenia zmywarki i odświeżacze somat np ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- wiem, mnie schodzą 2 tygodniowo więc to akurat "porcja" na luty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- woda + scrub + balsam tylko wybierz zapachy ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- ok, wyślij mi adres na PW, ja nadam jutro ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za organizer na kosmetyki? Rozumiem, że wszystkie kaszki wymienione?
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- A co by Cię interesowało konkretnie? ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- A mogłabym jakieś wyraźniejsze zdjęcia organizera by zobaczyć stan + wymiary? Harmony z chęcią bym oddała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Jeżeli nie ma żadnych pęknięć tylko rysy wynikające z użytkowania to wymiana za Harmony mi pasuje.
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Ale paczką poleconą ekonomiczną tak? ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Ok, to jeszcze czekam jutro na te fotki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.