|
|
#31 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Royal Muska M. Micallef
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;49707753]Ja swego czasu byłem ciekaw Royal Muski, byłem ciekaw tego piżma, bo kiedyś lubiłem ten składnik i się bardzo zawiodłem, bo na mnie mocno zwierzęce wychodzi. Inna sprawa, że jest za słodkie jak dla mnie, za słodkie, za ciepłe, czyli jak ja mówię ciepłe kluchy z pierwiastkiem animalnym.[/QUOTE]
A dla mnie Royal Muska to zimny/chłodny zapach. Zwierzęce jest Musc Ravageur
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dziwię, że niektórzy piszą, że RM źle na nich pachnie-zwierzęco itp. Ciężko mi sobie wyobrazić, że może źle się na kimś układać. Na szczęście na mnie pachnie świetnie-bardzo kobieco, niewinnie, jest jak taki milutki, ale elegancki obłoczek
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Biegnąca z wilkami
|
Cytat:
![]() Ja też jestem szczęściarą, na mnie RM pachnie dokładnie tak samo jak opisałaś na Tobie
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Brzydko pachniała dla mnie wersja RM z próbki robionej w perfumerii Quality
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
No nie wiem czy to takie szczęście, bo flaszka tania nie jest
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszyłaś mnie, bo naczytałam się o RM, ale że mam nadmiar flaszek, to kliknęłam na Quality próbkę. Zgodzę się, że zapach rozpływa się po ciele na ciepłe masełko, ale na mnie jest... brzydki. Pachnę jak kucharka w przedszkolu, która cały dzień stała nad garem z gotującym się mlekiem i przesiąkła tym aromatem. Żadnej kobiecości, żadnej głębi, nic! Teraz daję sobie odpocząć od tego zapachu. Może też kliknę próbę prosto od MM.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam przesyłkę-piękne flakony, zwłaszcza ten 100ml <3
|
|
|
|
|
#38 |
|
lise-kotta
|
elektrokocica zorganizowała rozbiórkę i załapałam się na kilka ml i jestem szczęśliwa że w końcu go wypróbuję
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam niecierpliwie na Twoją opinię
|
|
|
|
|
#40 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić, że ostatnio, kiedy pierwszy raz się popsikałam RM przy mężu on zaczął pociągać nosem i pyta:,,to ty tak pachniesz??", a ja (niewinnie
) na to :,,nie wiem, sprawdź", na co powąchał moją szyję i z zachwytem powiedział-,,tak, to ty ,ależ to paaachnie", potem byłam u pediatry, która zwykle nie jest zbyt miła, czy rozmowna, a wtedy, to gdyby mogła, to chyba by mnie wyściskała......może to jej urok, może to...Royal Muska
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Aleś mi teraz pojechała
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
![]() Chyba cos nie kontaktuje, pisalas o wyborze miedzy "takim urokiem lekarki" a RM? Czy chodzilo o Twoj urok? Bo jak o Twoj, to oczywiscie urok ![]() Dobra ide spac, bo za wczesnie wstalam i chyba cos pisze od rzeczy ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To oczywiscie urok spotengowany uzyciem RM )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Tez zachecona opiniami pochylilam sie w strone Royal Muska, dla mnie sam opis na wizazu byl zachecajacy i juz jakis rok temu jak byla rozbiorka chyba nawet u Fenris to nabylam odlewke. Opis zdawal sie trafiac w moj gust w 100% bo zapachy cielesny, kojarzace sie ze skora sa mi bliskie i dla mnie interesujace. Royal Muska ma cos wspolnego z Noa ale nie doslownie to podobny typ zapachu lekki, delikatny, Royal Muska jest bardziej zmyslowa. Wlasnie nimi pachne i faktycznie jest zachwycajaca. Az tak ze nabylam flakon 100ml.
|
|
|
|
|
#48 |
|
lise-kotta
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
lise-kotta
|
OK, mam upragnioną odlewkę i moge podzielić się swoimi odczuciami:
1) tak, jest ogromnie podobny do Noa co jest zawsze komplementem 2) w zależności od dnia układa się różnie - wczoraj był dla mnie identyczny z Noa, a potem przestalam go czuć, zapsikałam innym zapachem, a na koniec dnia zaczęłam na nowo czuć RM 3) szalik który miałam na sobie wczoraj wypachnił cały przedpokój (zupełnie nieoczekiwanie) 4) dzisiaj RM czuję od samego rana, niezmiennie, nie jest podobna do Noa dzisiaj prawie w ogóle, jest piękna, dojrzała i z ogromną klasą jest to miłość godna butli |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mówiłam??
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Ach, a wspominany w wątku Bal d'afrique, to coś zupełnie innego niż Noa lub RM-mnie w ogóle nie porywa |
|
|
|
|
#52 |
|
lise-kotta
|
Z Bala też będzie flaszka, widzę podobieństwo w nutach końcowych ale ogólnie jednak to inna bajka jest.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba jestem jakaś mało elegancka
Też odebrałam RM i nastawiłam się na wielkie wow.Jak dla mnie Royal Muska pachnie jak popularna męska "perfuma", której zmasowane ataki przeżywalam ladnych parę lat temu. Na początku troszkę słodkawo, później noa ze szczyptą nieświeżej kobiety ![]() Generalnie moja reakcja- tyle kasy za takie coś? przepraszam milośniczki, nisza chyba nie jest dla mnie...
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robilam 3 podejscia i teraz jest przepieknie A wczesniej bylo tak sobie ...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#55 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
gdy użyłam RM pierwszy raz, mój narzeczony wyczul na mnie "taki dezodorant typu AXE, męski, używałem go za nastolatka" a już za drugim razem zapach był dla niego zmysłowy i cielisty ![]() moja szefowa, koneserka perfum nie czuła na mnie RM wcale, nawet nie że mydło, po prostu NIC nie czuła (podejrzewam, że jest jedną z tych osób które piżma po prostu nie czują). a jak ci się nie spodoba to zawsze możemy się wymienić
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czułam jakiś tani męski dezodorant!
|
|
|
#57 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#58 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
, z kolei wizażanka która ma ode mnie odlewkę była zachwycona, więc na pewno RM coś w sobie mają . Po prostu nie mój typ.Perfumy mają mnie zachwycić od pierwszej chwili, mam od razu mieć z nich przyjemność, a nie czekać na odpowiednią pogodę, dzień cyklu i co tam jeszcze , dlatego po jednym teście nadgarstkowo- globalnym pozbyłam sie ich.
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie wąchałam Gold, a dziś mi się ,,kliknęła" i jestem ciekawa jak pachnie. Do której wersji można ją bardziej porównać, l'eau czy edt? |
|
|
|
|
|
#60 |
|
To ja :)
|
Dawno do Golda nie zaglądałam... Sprawdzę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

) na to :,,nie wiem, sprawdź", na co powąchał moją szyję i z zachwytem powiedział-,,tak, to ty ,ależ to paaachnie", potem byłam u pediatry, która zwykle nie jest zbyt miła, czy rozmowna, a wtedy, to gdyby mogła, to chyba by mnie wyściskała...