|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec, Daisy, Estee Lauder, Benefit, Organic Shop, La petite, YR, MAC,KERASTAS
Czego szukasz w zamian za blender?
Podobają mi się jeszcze końcówki do szczoteczki i żel duży żel z YR, znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Marzec, Daisy, Estee Lauder, Benefit, Organic Shop, La petite, YR, MAC,KERASTAS
moze znajdziesz cos za puder double wear i ampulke kerastase?
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie widzę na zdjęciach pudełka po końcówkach...
przepraszam, ale jednak się nie zdecyduję, ostatnio już dwa razy się nacięłam na podróbki końcówek, tyle się naczytałam, że teraz boje się brać w ciemno, nawet w drogeriach się zdarzają podróbki a nimi można sobie więcej szkody niż pożytku zrobić..także na razie zrezygnuję, jeszcze raz przepraszam za zawracanie głowy..
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
4. Mac Studio Fix NC 20 użyty 3 razy z kartonikiem. 30ml Yves Rocher żel Pomarańcza z Florydy 200 ml NOWY Yves Rocher żel Grejpfrut 200ml NOWY Yves Rocher żel Owoce leśne Edycja Limitowana 400ml NOWY Yves Rocher żel Mango& Marakuja Edycja Limitowana 400ml NOWY 16. Miss Dior Cherie UNIKAT Z PUDEŁECZKIEM poj. pocz. 50ml |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Daisy?
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
czy znajdziesz coś u mnie za oba woski?
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Coś w moich watkach za:
8. Nyx róż odcień taupe do konturowania kupiony w zeszłym miesiący, uzyty z 5 razy, poj. 6 gram. 1. BLENDER f Ręczny KENWOOD 700W Mikser HB714 za coś suuper extra NOWY W PUDEŁKU, nigdy nie używany. 30. YANKEE CANDLE 2 całe woski bahama breeze I black coconut 28. Clinique zestaw anti blemish za coś super extra, 18. Guerlain La Petite Robe Noir wersja cuture edp z pudełkiem poj. wyjściowa 50 ml za coś mega ? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
16. Miss Dior Cherie UNIKAT Z PUDEŁECZKIEM poj. pocz. 50ml? |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
matko, gdzie to jest na zdjęciu bo ja chyba ślepa jestem?? w którym poście, które zdjęcie?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się
16. Miss Dior Cherie UNIKAT Z PUDEŁECZKIEM poj. pocz. 50ml
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jest
wiesz co, sprawdze sobie po ile one są w rossmanie i super pharm i dam Ci odpowiedź jutro ok? jak nie będzie żadnej promocji to bym zaryzykowała, nie gniewaj się, po prostu dwa razy już kupiłam podróby raz na allegro (a były dość drogie) a raz w drogerii! są idealnie podrobione, tylko włosie szczoteczki się różni, jestem teraz uczulona na to.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy. znajdziesz cos u mnie?
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
moglabym dac Ci te 3 rzeczy za Daisy,z tym ze well dressed uzywam od 2-3 miesiecy jest to nowy roz, lagune uzywam ok 3 lata(zuzycie na zdj) a springsheen jest otwarty od ok 5 lat,wiec juz po terminie, jednak kolor jest taki sam oraz konsystencja,nie wiem czy Ci to przeszkadza czy nie, ja tak uzywam i mnie to osobiscie nie przeszkadza.
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic z Twojej wish nie posiadam :/ wiec jak bedzie z ta Daisy?chcesz sie wymienic na ripe i well dressed?i czy znalazlabys cos jeszcze u mnie za bronzer shiseido?
z pomadek Mac mam tylko Bombshell, ewentualnie ciemna wisnia z inglota matowa nr412 (podobna do Mac rebel)- uzywana zostalo ok 3/4 pomadki ,mam jeszcze blyszczyk Revlon kol042 Bellini taki ladny kolor Nudenowy nawet nie otwierany i blyszczyk Bourjois w kol 51 baby pink bardzo delikanty kolor nowy nieotwierany. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- rozumiem ,ze ta laguna nie jestes zainteresowana, jak chcesz moge Ci podac numer czy kod nie wiem co by Cie jeszcze moglo zainteresowac moze jakies cienie Bobbi Brown,moge je pojedynczo wymienic niekoniecznie w palecie,bo mam opakowania..
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2015-03-03 o 12:47 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pielęgnację Yves Rocher? Zele pod prysznic, dwa woski YC, chętnie przygarnę wszelakie żele
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#50 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, podoba mi się Miss Dior Cherie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
To byłabym chętna na te końcówki za micel Biodermy Sensibio H20 250 ml nowy
![]() Chciałabym też ten wosk kokosowy ![]() Dołożyłam część samplera (ok. połowy, może trochę mniej) Candy Corn i mogę oddać ok. połowy wosku Sweet Apple- chciałabyś może w zamian za to oddać kokoska ?
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
hej moim zdaniem to troche duzo za daisy,bo jest bez korka a te roze sa praktycznie nowe, uzyte co najwyzej z 15 razy Margin, well dressed z 10 razy i ripe for love tez pare razy, a cos innego widzisz oprocz jednego z rozy? chyba,ze bronzer shiseido dołożysz to wtedy te 3 róże i jeszcze cos??
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2015-03-04 o 08:22 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, niestety chyba się nie zdecyduję, obawiam się, że ten zapach byłby dal mnie zbyt słodki
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
A nic innego nie znajdziesz u mnie w wątku za wosk/ woski
? Jeśli nie to zostanmy przy wymianie micel na te 3 końcówki, jeśli Ci pasuje zapraszam na piv
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() cos u mnie za miss dior? |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się w tej kolejnosci:
- blender - peeling arbuzowy - EUCERIN olejek pod prysznic poj. 200ml w pudełku, NOWY NIE MA NA FOTO -Scholl krem do stóp cyrtusowy z trawą morską 100ml edycja limitowana przywieziony z Niemiec. - zel YR maracuja Pytałaś u mnie o dwa tusze mini EL oraz książkę Snajper. Mam poza wątkiem dwie miniatury po 15 ml nawilżającego żelu Clinique 3 kroki (tego zółtego) oraz próbki Effaclar Duo+ (8 tubek chyba są po 3ml). |
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak z nasza wymiana znajdziesz i za Daisy i a bronzer shiseido tez cos ?
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- no wlasnie nie mam nic z pielegnacji w zapasie niestety...poza tym jesli chodzi o pielegnacje uzywam raczej drogeryjne kosmetyki. a za Daisy widzisz jedynie te róże? Ile ma ml i czy nie wiesz kto posiada do niej korek na forum?
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się MDCH
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Estee Lauder Double Wear Ivory Nude z pudełkiem zostało około 65 % dokładne foto na życzenie Estee Lauder puder Double wear od. Ivory nude poj. pocz 12 gram, ubytek znikomy z pudełkiem. Nyx róż odcień taupe do konturowania kupiony w zeszłym miesiący, uzyty z 5 razy, poj. 6 gram
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Laguny jest tyle ile na chyba 4 fotce u mnie zobacz sobie, jest tyle samo,bo nie uzywalam , siegnelo juz dna ale i tak jest wiecej niż połowa,spokojnie na dlugo wystarczy
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- oki ripe+well dressed+ laguna + probka coco za Daisy + probka Reveal+ probka Chloe w takim raie mi pasuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

przepraszam, ale jednak się nie zdecyduję, ostatnio już dwa razy się nacięłam na podróbki końcówek, tyle się naczytałam, że teraz boje się brać w ciemno, nawet w drogeriach się zdarzają podróbki a nimi można sobie więcej szkody niż pożytku zrobić..także na razie zrezygnuję, jeszcze raz przepraszam za zawracanie głowy..

?