|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANA GŁÓWNIE NOWE i trochę używane
no ja obu rzeczy za perfumy nie oddam, więc chyba nic z tego
![]() chyba że znajdziesz coś drobniejszego u mnie? |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za:
Calvin Klein, Euphoria Forbidden, perfumy! - CAŁKIEM NOWE!!! (zapakowane oryginalnie, jeszcze w folii!), 50 ml - Sephora, tusz do rzęs, Mascara Upside Down Dessus-Dessous - całkiem NOWA!!! (zamknięte opakowanie), 15 ml - Dove, Intense Repair, krem na noc - całkiem NOWY!!!, 120 ml - Ives Rocher, woda toaletowa, Framboise - całkiem NOWA, 20 ml - Ives Rocher, Les Plaisir Nature, Avoine, Agriculture Bio, Organic Oats, żel pod prysznic, owies - całkiem NOWY!!!, 50 ml - Ives Rocher, Huile d'Olive, Aoc Provence, żel pod prysznic, oliwka - całiem NOWY!!!, 50 ml - Tołpa, nawilżające serum odprężające - całkiem NOWE!!!, 25 ml - Tołpa, nawilżający krem odprężający (zostało 70%), 40 ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej mi zależy na perfumach
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb i La vie est belle W ZAMIAN DUŻO NOWYCH RZECZY
Hej,
przede wszystkim szukam perfum: - Lancome, La vie est belle - Victor & Rolf, Flowerbomb W dalszej kolejności: - podkłady/pudry w jaśniejszych odcieniach z wyższej półki, z niedużym zużyciem W zamian oferuję dużo nowych kosmetyków, np.: - Calvin Klein, Euphoria Forbidden, perfumy! - CAŁKIEM NOWE!!! (zapakowane oryginalnie, jeszcze w folii!), 50 ml - Estee Lauder, Very Estee perfumy! - właściwie NOWE (tylko 2 razy użyte do testu), 50 ml Ale też Laura Mercier, Lancome, Sephora, Maybelline, Tołpa, dużo Ives Rocher ![]() Perfumy najchętniej za perfumy! Zapraszam!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post50120201 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Perfumy najchętniej wymienię za perfumy Albo za dobry podkład/puder z dodatkiem ![]() Niedługo się przeprowadzam i poluję na najpotrzebniejsze rzeczy. Nie szukam kosmetyków do pielęgnacji ciała ani do oczu. Serdecznie zapraszam do wymiany!!!
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za ck forbi?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb i La vie est belle W ZAMIAN DUŻO NOWYCH RZECZY
Pomyłka.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Może coś u mnie znajdziesz za Euphorię i/lub EL?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyj teraz, miałam dokładkę
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że właśnie wybierzesz jeszcze coś drobniejszego, żebyśmy mogły się wymienić krem+coś za perfumy...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
guerlain 04 to meteoryty limitowanej edycji.
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Podoba mi się BB cream Estee, ale obawiam się, że light 01 będzie dla mnie za jasny, więc chyba nic
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Spodobał mi się Estee Lauder, krem DayWear BB - całkiem NOWY!!! SPF 35, 01 Light, 30 ml (jest kartonik, zaklejony taśmą)
Ale to troche dużo A jakie masz próbki z Clinique i Diora i Lancome?
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Zainteresował mnie jedynie zapach CK.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie tylko:
Calvin Klein, Euphoria Forbidden, perfumy! - CAŁKIEM NOWE!!! (zapakowane oryginalnie, kartonik, jeszcze w folii!), 50 ml i malina YR ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Nie będzie mi się opłacać oddanie kremu za malinę 20 ml i mini balsam, zresztą byłaby to za mała wymiana Jeśli Ty nic nie dobierzesz do Euphorii to chyba się nie uda nam wymienić
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
A te próbki które masz to jakie są ?
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
ja raczej dokładek nie planuję, u Ciebie jak wcześniej napisałam zainteresował mnie tylko zapach, ewenbtualnie mogłabym sprawdzic odcien tego kremu bb z estee, ale jestem pewna że będzie za ciemny dla mnie.
A co do zdjęć bo widzę że sobie nie możesz poradzić, to najprawdopodobniej musisz je zmniejszyć bo takie błędy wyskakują jak zdjęcie jest za duże. |
|
|
|
|
#59 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
kolor Smashboxa to Fair/Light (chyba drugi z gamy) dr. Brandt jest praktycznie bez koloru, przypomina mi któryś krem koloryzujący ze starej kolekcji Estee (ten ogórkowy - biały w tubce, na twarzy tylko taka jakby poświata koloru...
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
cześć coś za Euphorię?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.