|
|
#32 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Kwiecień pacco rabanne,kerastase,loreal i wiele innych
wszystko fajnie, tylko Radiance to chyba trochę za mało z mojej strony za e-papierosa
![]() dlatego pytałam wcześniej, co byś jeszcze dodatkowo chciała, oprócz Radiance oczywiście... |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
no to deal
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, sama nie wiem , bo podkład Vichy chciałabym oddać za coś dla siebie, a tu jestem rozdarta, bo chłop lubi ten zapach PR
![]() P.S. Podoba mi się jeszcze woda termalna LRP i te rzeczy Maska kerastase elixir ultime upiększająca maska na bazie olejków 2x15ml =30 ml, Szampon loreal vitamino color szampon chroniący kolor 2x10ml=20ml Maska pro kreatin refill maska odbudowująca 10ml |
|
|
|
#38 |
|
:)
|
Hej,
Na tę chwilę chyba nic. Kusi mnie Rihanna ale wiem, że nie powinnam się złamać ![]() |
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Hej, duża kasetka Inglota to był chyba koszt ok. 108 zł (po 21 zł za róże i bronzer, 24 zł kasetka), a mała kasetka z cieniami kosztowała ok.74 zł (po 18 zł każdy cień i 20 zł kasetka), tak pamiętam te ceny mniej więcej.
Oczywiście są używane (lekko, ale są), więc trzeba trochę skorygować ich wartość w dół. Radiance wyceniam na około 65 zł. Twojego e-papierosa wyceniam zgodnie z tym, co jest na stronie e bull, na 100 zł. Tak wiec, jeśli zgadzasz się z taką wyceną, to mogłabym oddać dużą paletkę Inglota za e-papierosa + jakieś próbki perfum do tego dołożę, ale pisałaś na początku, że chcesz Radiance, więc musiałabym w domu poszukać czegoś za około 35 zl do dołożenia do Radiance, ale nie dołożę malej paletki Inglota, bo to za dużo. Jeśli zgodziłabyś się oddać dwa e-papierosy, to za pierwszego oddałabym dużą paletkę Inglota +próbki perfum, a za drugiego Radiance + coś naprawdę extra, to znaczy nowy zestaw miniproduktów Nuxe na podróż w kosmetyczce (bo pisałaś komuś, że szukasz kosmetyków na podróż), z długim terminem ważności. Ale tak jak napisałam, Nuxe oddam jako dokładke do Radiance tylko przy większej wymiance, bo to mój zapas, używam, nie wystawiam na wymianę i zaraz sama będę musiała kupić. W kosmetyczce Nuxe są: woda micelarna do demakijażu, żel do mycia ciała i twarzy, krem nawilżający, fluid przeciwstarzeniowy- nie jest to podkład, suchy olejek Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2015-04-02 o 15:48 Powód: ;-) |
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
hej, palę zwyklaki, mąż ma e-papierosa i ja też chce się przerzucić
![]() nie bardzo wiem, co mi jest potrzebne jako zestaw startowy, ale rzeczywiście co jakiś czas mąż coś dokupuje do swojego (chyba te grzałki właśnie), kompletnie o tym nie pomyślałam ![]() to ja bym chetnie wzięła nawet taki duży zestaw 2 e-papierosy i akcesoria do nich dodatkowe (ale nie wiem ile potrzeba), a z liquidami to musiałabym z mężem pogadać, bo wiem, że on jakieś duże pojemniczki dosyć tanio kupuje to może być mi skalkulowała taki zestaw właśnie (na razie bez liquidów) i co byś za to chciała ode mnie, to nawet ci wszystko oddam co chcesz, czyli obie paletki, Radiance i Nuxe (ale nie napisałaś, czy ci się podoba) |
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
antyperspirant Nivea calm and care kod33652410 nowy
2 nowe pasty Elgydium przeciwpróchnicowe, zielone, ale data ważnosci do 12. 2014 r. 1 nowa pasta Elgydium wybielająca, niebieska, ale data ważnosci do 04. 2015 r. coś pewnie mam jeszcze, ale z dzieckiem jestem teraz i ciężko mi zapasy przeglądać ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- napisz mi prosze ile mi potrzeba tych grzałek i tych atomizerów tak na początek i jak to wyceniasz, to pokalkulujemy balsam mam loreala - NUTRILIFT ale chyba też już po terminie, kod 28J7CG1 EDIT: BALSAM WAŻNY JESZCZE 4 MIESIĄCE, SPRAWDZIŁAM ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- to ja chetnie 2x e- papieros i do każdego z nich po 2 dodatkowe grzałki i po jednym atomizerze, a jak by się nam nie skalulowało, to może być więcej grzałek, pisz, co byś chciała za to ![]() sama wybierz, ja oddam co chcesz, oby było w miarę adekwatne cenowo ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- to może przemyśl na spokojnie, tyle, że tak jak pisałam Nuxe to oddam przy większej wymiance, a jak nie weźmiesz żadnej paletki, to nam nie wyjdzie większa wymianka ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- ponieważ w święta mamy z mężem zamawiać w końcu te e-papierosy dla nas,to daj mi znać do niedzieli wieczorem, gdybyś się jednak zdecydowała, ok? ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- kurczaki, wolałabym jednak dwa, bo potem to ja będę z e-bulla zamawiać akcesoria, a mąż z vollisha, a to bez sensu, dobrze byłoby mieć z jednej firmy ![]() pogrzebię jeszcze w zapasach, a z zapachów masz jakieś wishe? mam 80 flaszek... Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2015-04-02 o 18:15 Powód: ;-) |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam odpisać, przepraszam
Cholera, mnie na Gutku też zależało, a puściłaś go dalej, buu... Postaram się jakoś pomyśleć nad tym, jakby nas ugryźć
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam :/
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nadal nic
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Hej, rozmawiałam z mężem, jego e-papieros jest na wykończeniu
i musi mieć drugiego. Ja nie mam żadnych męskich perfum na zbyciu. W tej sytuacji chyba jednak nici z wymiany, bo ja (podobnie jak ty e- papierosów) akurat Radiance, Nuxe i Nivea pozbywać się nie muszę, a tych dwóch ostatnich to wręcz nie chcę i mogłabym je dać jedynie do większej wymianki, pozdrawiam. |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Kerasrase mi wpadło w oko..:p
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- A na ile wyceniasz wszystkie próbki K.? W jakiej są formie? ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Nie lubię saszetek na razie podziękuję![]()
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się Cavalli, one million i szampony kerastase ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- A te kerastase to jakieś małe buteleczki czy co? Kurde, to troszkę mało za CK... wolałabym jeszcze jakiś zapach, kerastase to w sumie tak przy okazji ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- a mogłabyś mi podesłać jakiś link do opisu tej mgiełki? ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- nic innego nie wypatrzysz za Cavalliego? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- A pasowałaby Ci np. odlewka CK? Za Cavalliego? Np. 20 ml? Albo i 30? ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Zastanowię się i dam znać. A dostałabym też szampony kerastase?
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie:
Ambre noir yves rocher 25/50ml Roberto cavalii roberto cavalii edp 15/30ml Rihanna nude body mist 220/236 dezodorant perfumowany Kosmetyki: Podkład zero niedoskonałości yves rocher beige 5 razy użyty Podkład kremowy w słoiczku yves rocher beige połowa Eveline perfect slim balsam wyszczuplający tuba 4razy użyty Woda termalna LRP pełnowymiarowa zostało 70% Samoopalacz do twarzy YR tubka nowy Włosy: Maska loreal przedłużająca trwałość koloru 5x15ml =75ml Szampon loreal volumetry szampon nadający objętość włosom cienkim 7x10ml=70ml Szampon loreal pro kreatin refill szampon odbudowujący 3x10ml=30ml Szampon loreal vitamino color szampon chroniący kolor 2x10ml=20ml Maska pro kreatin refill maska odbudowująca 10ml Maska kerastase elixir ultime upiększająca maska na bazie olejków 2x15ml =30ml Kąpiel szampon kerastase cristaliste pielęgnuje włosy cienkie 2x10ml= 20ml Kąpiel szampon kerastase dyscypline dyscyplinuje włosy uwrażliwione 3x10ml=30ml Kąpiel szampon kerastase reflection do wlosow koloryzowanych 4x10ml=40ml Kąpiel szampon kerastase resistance wzmacniająca do wlosow osłabionych 2x10ml=20ml Kąpiel szampon kerastase stymulise do wlosow cienkich tracących gęstość 10ml Inne: Trylogia 50twarzy greya w kartonowym etui stan idealny
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
na pewno chciałabym Sampar all dew day creme 2x2,5ml w tubce razem 5ml. Interesuje mnie też Kerastase, jeśli jest w buteleczkach: - Kąpiel szampon kerastase cristaliste pielęgnuje włosy cienkie 2x10ml= 20ml - Kąpiel szampon kerastase resistance wzmacniająca do wlosow osłabionych 2x10ml=20ml - Kąpiel szampon kerastase stymulise do wlosow cienkich tracących gęstość 10ml. |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ok mogłabym oddać dwie torebki i płyn. Wyceniam wszystko na 325 zł.
U ciebie koniec końców byłabym zainteresowana: Perfumami Roberto Cavalli Wodą termalną Dwoma podkładami z Yves Rocher Książkami I tymi mini produktami do włosów.
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka turkusowa to koszt 159 zł, szara po obniżeniu wartości ze względu na to, że była parę razy użyta: 150 zł no i produkt do demakijażu 10-15 zł.
Faktycznie masz rację co do wyceny produktów do włosów, przepraszam szybko odpisywałam i nie policzyłam dokładnie ile będą kosztować. Nie ma sprawy, mogę wybrać 7 produktów, to może tak: Maska loreal przedłużająca trwałość koloru 5x15ml =75ml Maska pro kreatin refill maska odbudowująca 10ml Maska kerastase elixir ultime upiększająca maska na bazie olejków 2x15ml =30ml Szampon loreal volumetry szampon nadający objętość włosom cienkim 7x10ml=70ml Szampon loreal pro kreatin refill szampon odbudowujący 3x10ml=30ml Szampon loreal vitamino color szampon chroniący kolor 2x10ml=20ml Kąpiel szampon kerastase reflection do wlosow koloryzowanych 4x10ml=40ml
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Sampar to bym chciała, ale nie wiem co z tym Kerastase. Mogłabyś wkleić jakieś zdjęcie, żebym zobaczyła, jak to wygląda? Czy to są jednorazowe saszetki?
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
OK Kochana, to organizujmy wymiankę, czyli dwie torebki plus L'Oreal za:
książki, perfumki, wodę, podkłady i to co wypisałaś co mogłabyś oddać do włosów. Jeśli wszystko ok, to zapraszam na PW ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Kochana po 10 zł każdą, jeszcze też zaraz dodam do wątku książkę "Balsam dla duszy dziewczyny" ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Pewnie, że dołożę, nawet jakby Świąt nie było to bym dołożyła lecę na PW i również zapraszam
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Jeśli chodzi o kosmetyki Manuka, to prawdopodobnie polecą w świat. Nie miałam nawet kiedy się zastanowić nad naszą wymianą. Na ile wyceniasz perfumy?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Córka marnotrawna powraca :P

Cholera, mnie na Gutku też zależało, a puściłaś go dalej, buu...
na razie podziękuję