|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: KWIECIEŃ: La Roche-Posay, Sephora, KIKO, Mancera RV, BENEFIT, TheBalm, Rimmel +
W sumie odpowiada mi taka wymianka. Mogę ci jeszcze coś wysamplic, zerknij na moją fragre
![]() Tylko zastrzegam, że wysylka najszybciej w przyszły czw bądź piątek
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ: La Roche-Posay, Sephora, KIKO, Mancera RV, BENEFIT, TheBalm, Rimmel +
cos u mnie?
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
A wysampliłabyś mi CK One za to? Nigdy go nie wachalam a uniseksy uwielbiam
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Dobra, zrobilam inwentaryzacje- mam tylko 2fiolki 2,5ml. Poczekasz aż zamówie?
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za La Roche Posay Effaclar K?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się chętnie pozbędę wkładów Maca i palety 5 z inglota, 4 z maca też
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Mam mini tusz z Benefitu i nie bardzo, za krótki
Niestety nic więcej nie jest mi potrzebne,róż do tanich też nie należał ale nie nalegam, przemyśl i zdecyduj |
|
|
|
|
#38 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, widziałam, że szukasz różów MAC?
Ja mam w wątku ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Róż mam z wymianki z Magsh. Jutro wstawię zdjęcia, bo teraz jest ciemno. Jeżeli byłabyś chętna, to podobają mi się u Ciebie: 48 i 71 - mini tusz i pomadka |
|
|
|
|
#39 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hey
![]() Nic niestety nie widze w zamian za róz Szkoda, ze z Benefitu nie amsz Puff Off, wtedy bym chętnie sie wymieniła
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Mary Lou i Organique?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
- TBS brazil nut body scrub - lakiery do paznokci - Manhattan nr 53S, Inglot nr 174, Kiko nr 808, Kiko nr 809, Wibo nr 546, Rimmel nr 523, Rimmel nr 873? |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się mini rozświetlacz i baza z benefit
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za nowy Effaclar K i ewentualnie nowy żel do mycia Effaclar?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przypominam się
Znajdziesz coś u mnie za:44. BENEFIT Watt's Up! - rozświetlacz kremie-sztyft wersja mini, zużycie może 1%, oddam raczej niechętnie 46. BENEFIT Porefessional baza matująca / wygładzająca / zmniejszająca widoczność porów, 3 ml, nowa, kartonik 47. BENEFIT Porefessional baza matująca/wygładzająca/minimalizująca widoczność porów 7,5ml, nowa, nieotwierana, mój zapas 48. BENEFIT - They're Real! tusz do rzęs mini, nowy w kartoniku? Zależy mi zwłaszcza na tuszu i którejś bazie. Znajdź coś, proszę!
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
8. LA ROCHE-POSAY Effaclar K - 30 ml, nowy z pudełkiem (kod 54L601 ważny do 07/17)
2. THE BODY SHOP brazil nut body scrub - ok. połowy (kod XJD06LA) może znajdziesz coś u mnie za powyższe? |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
szkoda
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to w takim razie czekam na wiadomość
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic więcej dla siebie nie widzę, chce benefit WU
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo proszę
kod A34 Date of manufacture: March 2014 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
67. RIMMEL Lasting Finish Lipstick pomadka nr 006 Pink Blush
68. RIMMEL Lasting Finish Lipstick pomadka nr 070 Airy Fairy 69. RIMMEL Lasting Finish Lipstick pomadka nr 214 Firecracker (czerwony przełamany pomarańczowym) 70. RIMMEL Lasting Finish Lipstick pomadka nr 077 Asia (perłowy brudny róż, trochę wpada w fiolet, trochę perłowy piasek... ) 71. RIMMEL by Kate - pomadka nr 101 (jasny dziewczęcy róż) 72. CATRICE pomadka Ultimate Colour nr 270 Matt-erial Girl 73. CATRICE pomadka Ultimate Colour nr 210 Pickadilly Circus 74. CATRICE pomadka Ultimate Colour nr 340 Berry Bradshaw 75. KIKO ciemny burgung nr 914 - oddam mało chętnie 76. EVELINE pomadka nr 488 77. RIMMEL Lasting Finish Lipstick by Kate pomadka nr 05 - oddam mało chętnie
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, nic za Bombkę nie znajdę
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ty to widzisz?
|
|
|
|
#55 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, mam odpowiedź od Magsh - róż otwarty na przełomie wrzećnia i października 2014. Nie ma kodu, bo się wytarł od trzymania z innymi w kosmetyczce
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, spoko, rozglądnij się i daj znać
Napisz tylko przy okazji, czy lokówka jest w dobrym stanie/jak długo była używana.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddac kulki i plastry, nawet 2 opakowania, ale zalezaloby mi jeszcze na tej miniaturze bazy benefit
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- A co byś chciała za paletkę 6 cieni sephory?
|
|
#58 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Oj, widzę, że sporo rzeczy Ci się u mnie spodobało. To może tak - czy miałabyś coś jeszcze z mojej wish, żebyśmy mogły sklecić większą wymiankę? A jak nie - to które z wymienionych u mnie rzeczy interesowałyby Cię najbardziej?
I powiedziałabyś mi jeszcze jakie jest zużycie lakierów, czy są mokre i kiedy mniej więcej były otwierane?
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-04-05 o 08:26 |
|
|
|
|
#59 |
|
Naczelna wampirzyca
|
No to faktycznie z tą Tołpą, choć szkoda, bo mi na gwałt jest potrzebne mleczko do demakijażu green i w sumie z Tołpy tylko to na pewno
Olejkiem arganowym oczywiście byłabym zainteresowana, a wiem, że one są mega wydajne, to spokojnie mogłabyś sobie jakąś tam część odlać Także jutro najpóźniej dam ostateczną odpowiedź Za Anioły i demony raczej podziękuję, ale 2 pozostałe na pewno sprawdzę (jak możesz zrobić mi ich fotki to będę wdzięczna |
|
|
|
|
#60 |
|
Naczelna wampirzyca
|
A byłabyś zainteresowana taką wymianką?
Ode mnie: - krem OL - oba balsamy Avonu - krem do rąk z arniką - krem regenerujący do stóp żadnej z tych rzeczy nie używałam Od Ciebie: - TBS brazil nut body scrub połowa - lakiery do paznokci - Manhattan nr 53S, Inglot nr 174, Kiko nr 808, Kiko nr 809, Wibo nr 546, Rimmel nr 523, Rimmel nr 87 - olejek arganowy Bielendy - 2 książki Browna - Cyfrowa Twierdza i Zwodniczy Punkt - bo jednak ich nie mam - no i szkoda, że nie masz demakijażu Tołpy Pasowałaby Ci taka wymianka? Daj znać co sądzisz A i mam jeszcze 2 pytanka - jak duży jest olejek arganowy? I mogłabyś mi cyknąć fotki książek i peelingu TBS ile go dokładnie zostało? ![]() EDIT - podoba mi się jeszcze Effaclar Duo +, no ale że mam mocno uczuleniową skórę i nigdy go nie miałam to interesowałaby mnie naprawdę mała odlewka, tak na raz dosłownie, to nie wiem, czy byś mi dorzuciła do wymianki
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-04-06 o 23:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Szkoda, ze z Benefitu nie amsz Puff Off, wtedy bym chętnie sie wymieniła