|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Atomizery do e-papierosa,perfumy,garstka kosmetyków,aparat cyfrowy-KWIECIEŃ
roz mary kay pearls użyty z 8 razy na policzki taki:
zestaw 8 minilakierow z sephory niektóre raz użyte takie: Puder skin 79 diamond powder sun 1/4 opakowania Kąpiel szampon kerastase dyscypline dyscyplinuje włosy uwrażliwione 3x10ml=30ml Kąpiel szampon kerastase reflection do wlosow koloryzowanych 4x10ml=40ml za bluzkę cameiou beżowy nietoperz lososiowa ta na gorze wątku czarna bokserka lady gage podklad w musie tak wydaje mi się bardziej fair jak coś Ci nie odpowiada to wal śmiało , każdy z nas ma prawo wyrazić jak uważa i wycenia swój towar
|
|
|
|
|
#32 |
|
koci świat
|
Dot.: Atomizery do e-papierosa,perfumy,garstka kosmetyków,aparat cyfrowy-KWIECIEŃ
niestety cienie już wymienione
|
|
|
|
|
#33 |
|
:)
|
Odpisałam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
one milion jest w trakcie wymiany jak mówiłam z Wizazanka która ma avatar hello Kitty jeśli nie wierzysz bo chciałbym ale na tamtych rzeczach mi bardziej zalezy
lady gagi tez jest mniej i właśnie to o nią mi w szczególności chodzi bluzek nie musze brać wszystkich poza tym nie wiem ile są warte a ja nie patrzę na ceny przy ubraniach bardziej w kosmetykach to musi być inna kombinacja w takim razie chyba że pasujemy? __________________ |
|
|
|
|
#35 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jest w miarę spoko i myślę że mi pasuje
![]() mam tylko pytanko: czy zrobilybysmy większą wymianke: i znalazłabyś coś jeszcze za: Podkład w musie avon lososiowa bluzkę i Little pink dress? poza wątkiem mam odlewka marca jacobsa Daisy około 15ml w plastikowej buteleczce z atomizerem i mam różne nowe przyspieszacze utrwalacze i nawilzacze przed opalaniem hawaiina w tubkach egzotyczne zapachy jeśli nie to zostanie tylko tamto |
|
|
|
|
#37 | |
|
|
Cytat:
odp |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Torbę juz zakupiłam
![]() Ale interesuje mnie to co wymieniłam poza tym co ustalilysmy Mam taki: http://www.fragrantica.com/perfume/J...elle-3429.html Bez kilku psikow |
|
|
|
|
#39 |
|
|
odp
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Buty raz ubrane widać czysty środek biały a torebka stan bardzo dobry kupiona rok temu w butiku w galerii za139zl
|
|
|
|
|
#41 |
|
|
Odp
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam grube czarne rajstopy a one lepiej prezentują sie do cienkich rajstop lub skarpetek
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze dwie taki tuniki sukienki reserved jesli nosisz L czy M bedą dobre sa elastyczne
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co Cię zainteresowało mogę Ci zaproponować
1. CLINIQUE Superbalanced Makeup nr 01 Petal - mogę zrobić odlewkę (10ml) do nowego pojemniczka z Rossmanna, otworzony w połowie 2013 roku + próbki innych kolorów/podkładów CLINIQUE 2. PHARMACERIS SPF 50 hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci, bardzo wysoka ochrona (kod 3B05A ważny do 02/16) - świeżo otworzony, mogę zrobić odlewkę do 10 ml 3. krem BB nivea za: * Avon kulki brązujące, używane sporadycznie, sporo zostało jak widać na zdjęciu. * Róż wypiekany Lovely, ja mam jasną cere wiec mi jest jak brązer. Śliczny efekt. * Rozświetlacz ypiekany Lovewly, użyty kilka razy. Opakowanie niestety porysowane.' * róż mineralny Odpowiadałaby Ci taka wymiana?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Yves Rocher Moment de Bonheur 50 ml ubytek 2 psik testowy. Kartonik * Yves Rocher So Elixir edp 50 ml ubytek 1 psika testowego. Kartonik ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- tylko irlandia bo nie wybieram sie w najblizszym czasie do Pl
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
odp
|
|
|
|
|
#47 |
|
koci świat
|
hmm np.
* Zielona herbata przywieziona z UK. Nowa zapakowana 40 torebek. * Świeczki podgrzewacze. 10 małych i 3 dużye bardzo mocno pachnące waniliowe. |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
podobają mi się zapachy z yves rocher ale nie wiem czy byłabyś zainteresowana oddać któryś z nich.
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
odp
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#51 |
|
koci świat
|
a nie masz np kawy rozpuszczalnej, żelków - bo z chęcią ją puszczę za coś co zużyję bo u mnie i tak leży
|
|
|
|
|
#52 |
|
|
Odp
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
1
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
2
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
3
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz coś u mnie za :
wypiekany róż i rozświetlacz, oraz puder MF i herbatkę zieloną ![]() oraz białą materiałową torbę z 2 wątku, to etui na tablet ile ma cm? mam tablet 21,5 cm mierzone po przekątnej nie wiem czy wejdzie ![]() ewentualnie do wiekszej wymiany kulki brazujace avon chętnie poszukam poza wątkiem przynajmniej za samą torbę bo bardzo mi zależy
|
|
#57 |
|
|
Odp
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
* Avon Premiere Lux Gold Blush 50 ml ubytek 2-3 psiki. Kartonik Odlewki: * Beyonce Heat Wild Orchid do 10 ml * YSL In Love Again Edition Fleur De La Pasion do 15 ml?
|
|
|
|
|
#59 |
|
koci świat
|
ok to herbatkę amerykańską chcę
i żelki - takie zwykłe z biedry -syki lub miśki |
|
|
|
|
#60 |
|
|
Odpisałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.