![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Pierwsza wizyta
No wiem, że się martwi, i wdzięczna jej jestem, że pozwoliła mi dalej seks uprawiać, ale wściekła jestem, że kazała mi się przy niej rozebrać. Nie uważacie, że mam do tego prawo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Matka przeprowadziła całą akcję w nieodpowiedni sposób, ale chwała jej za to, że zamiast wymagać od Ciebie deklaracji ,,tak mamusiu, już nie będę uprawiać seksu" to zaciągnęła Cię do gina i pewnie za swoje pieniądze będzie Ci kupować tabletki.
Swoją drogą, też by mną trzepnęło, gdybym zastała 15letnią córkę w łóżku z facetem. No niestety, to jest dość wcześnie, moim zdaniem za wcześnie, ale już ,,po ptokach" także nie ma co gdybać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Za miesiąc kończę 16 wiec zastała w łóżku prawie 16 latkę, Przecież jej nie mówiłam że robię to od 15 roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
AAA no 16 lat to rzeczywiście zmienia postać rzeczy... Robisz problem tam gdzie go nie ma i bardziej powinnaś się wstydzić tego że Cię widziała w intymnej sytuacji z chłopakiem ( bo tego wstydził by się nawet 30latek) a nie że kazali Ci się przy niej rozebrać do badania...
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Zakryta nie zakryta wiadomo co się działo nawet jeśli byłbym pod grubą kołdrą mega bym była zażenowana tym, że mama tak mnie widziała...
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Może by tak przeprosiły mnie dwie wizażanki, które posądzały mnie o troling? Głupio wam teraz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Nie bo dobrze wiem że ma dokładnie to samo i jest to moja matka więc nie powinnam się przed nią wstydzić.
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
15 latkę, nie ma czegoś takiego jak prawie, rok temu jeszcze za seks z Tobą groziłoby więzienie i nikogo by żadne ,,prawie" nie interesowało. Tak jak dziewczyny piszą, wstyd to powinnaś odczuwać, że Cię matka zdybała w łóżku półnago, a nie, że była przy badaniu. Jasne, jej sposób rozmowy z Tobą pozostawia wiele do życzenia, ale też znamy tutaj wyłącznie Twoją relację. Jakby ona to przedstawiła to być może okazałoby się, że poziom wypowiedzi dostosowała do Twoich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy tak na serio? Ja też nie chciałabym siedzieć z rozwalonymi nogami przed swoją mamą, mimo że nie mam problemu, aby rozmawiać z nią o swoich, nawet intymnych, problemach zdrowotnych itd. Ale może ja też muszę do tego dojrzeć, może przed 30 się uda. Cytat:
Już nie narzekaj tak na te czasy. Cytat:
Mama mogła w czasie badania poczekać na zewnątrz lub za parawanem, a po badaniu wejść. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Wy to poważnie piszecie czy jaja sobie z niej robicie? Przecież nie każdy ma ochotę pokazywać się rodzicom nago nawet jeśli to jest matka. Ona jest już prawie dojrzała ma blisko szesnaście lat, w tym okresie u dziewczyn zazwyczaj kończy się dojrzewanie fizyczne, jest już w pełni rozwinięta i nie są to widoki dla rodziców. Z kolei nawet na bilansach jak lekarza chce zbadać intymnie to zaprasza za parawan albo wyprasza rodzica z gabinetu, a jak nic nie mówi to co bardziej rozgarnięty rodzic sam wychodzi aby nie zawstydzać. fakt za wcześnie zaczęła ale to jej decyzja to przyłapanie także jest wstydliwe ale każdy uprawia seks u niej akurat za wcześnie ale sam fakt że się seksi nie jest szczególnie wstydliwe, wstydliwe jest dużo bardziej pokazać się komuś nago, osobie której sobie nie życzymy aby nas widziała. Nie na miejscu jest też pisanie, że podcierała jej tyłek, bo wtedy zupełnie inaczej wyglądała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jakby poprosiła lekarza toby może pozwolił wyjść na czas badania, i oto jestem wściekła, że nawet nie zapytała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Badanie osoby w twoim wieku wykonuje się za zgodą i w obecności prawnego opiekuna. Nie, nie pozwoliłby wyjść. Skończysz 16 lat, będziesz miała prawo nie wyrazić zgody na obecność matki przy badanie. Teraz musisz to znieść.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Jeśli to nie troll:
matka faktycznie mogłaby wyjść na czas badania bo to jest krępujące, ale poza tym to nie widzę sensu w przeżywaniu tego, że nie wyszła, zwłaszcza, że ogólnie na całą sytuację zareagowała super - zabrała do gina i w ogóle. Nie dziwię się, że się wkurzyła. Trochę mnie niepokoi podejście autorki do antykoncepcji. Sama prezerwatywa to trochę kiepskie zabezpieczenie, bo zawsze może pęknąć, a ciąża w wieku 15/16 lat może rozwalić życie. Przydałoby się trochę więcej odpowiedzialności jeśli uważa się za taką dorosłą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
wredna wizażanka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ![]()
<3 13.02.2017 <3 <3 30.06.2018 <3 Edytowane przez Agaczok Czas edycji: 2015-04-14 o 18:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
To dlaczego na bilansie gdzie także jest obowiązkowa obecność opiekuna pozwalają rodzicowi wyjść gdy dochodzi do badania miejsc intymnych? Z tym wiekiem to jest tak że nie przyjmie bez opiekuna i potrzebna jest zgoda rodzica do badania ale już samo badanie raczej jest przeprowadzane bez obecności opiekuna mówię tu o ginekologu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A może to była swego rodzaju kara z jej strony. Chciałby autorka czuła się zażenowana całą sytuacją, tak jak ona czuła się zażenowana przyłapując niepełnoletnią córkę na zabawach z chłopakiem.
![]() |
#50 |
BAN stały
|
A wiesz że całkiem możliwe. Może chciała upokorzyć córkę za zbyt wczesne rozpoczęcie współżycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Inaczej nie ma za bardzo jak tego zrobić zakazać współżycia czy spotykania z chłopakiem nic by nie dało, a tak jak wie, że Autorka wstydzi się pokazywać to wiedziała, że to będzie najlepsza kara.
![]() |
#52 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Czy tylko mi się wydaje, że klauduchcha i ankaankaankaanka to ta sama osoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
wredna wizażanka
|
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem też nie, mogła ukarać Cię o wiele gorzej.
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Ale w pewien sposób sama się na nią skazałaś, było trochę poczytać jako osoba niepełnoletnia to Twoja mama ma prawo być przy Twoim badaniu a zaczynając współżycie logicznym jest konsultacja z ginekologiem. Zaczęłaś współżycie z własnej woli=masz świadomość wizyty kontrolnej u ginekologa= wiesz że jesteś niepełnoletnia =wiesz, że Twoja mama może być przy badaniu. Moim zdaniem wniosek prosty jesteś dorosłą znasz konsekwencje swoich czynów.
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Pomimo trolowych wątków bilansowych tu to podałam jako przykład prawdziwy. Ktoś twierdził że opiekun musi być przy badaniu to dałam przykład że jakoś pediatra umie rozwiązać tą sytuację i jednak nie do końca musi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.