Pierwsza wizyta - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-14, 14:42   #1
ankaankaankaanka
BAN stały

Pierwsza wizyta

Na początku chciałabym poprosić abyście nie oceniały mnie. Mam nie całe 16 lat i uprawiam seks z chłopakiem, zaczęłam już jak miałam 15, tydzień temu mama przyłapała nas w łóżku, na szczęście byliśmy przykryci kocem, ale domyśliła się co robimy.
Jak chłopak poszedł to zrobiła mi straszną awanturę, że się bzykam w tym wieku, a potem przeraziła się wizją dziecka, i zostaniem babcia. Spytała czy stosuję jakieś anty i czy zrezygnuję z seksu, powiedziałam że prezerwatywy, i chcę dalej kochać się z chłopakiem.
Zgodziła się, bo i tak pewnie wiedziała, że dalej będę, ale pod jednym warunkiem, że chłopak będzie dalej używał prezerwatyw, a ja jeszcze tabletki.
Umówiła mnie na wizytę u gina, i wczoraj poszła ze mną. Ginekolog po rozmowie powiedział abym rozebrała się do badania. W gabinecie był parawan ale zasłaniał drzwi wejściowe, wiec kto był w środku to wszystko widział co się dzieje na tym fotelu.
Spytałam, czy mama może wyjść, to powiedział, że nie, bo nawet nie mam 16 lat. Wahałam się i nie wiedziałam co zrobić, ale mama na mnie krzyknęła rozbieraj się na co czekasz, nie będę z tobą tu cały dzień.
Rozebrałam górę, miałam zbadane piersi a potem cały dół, zostając zupełnie nago, ale otrzymałam taki papierowy kocyk aby się okryć, następnie byłam badana pochwowo na tym dziwnym fotelu, mama cały czas była przy badaniu a ja myślałam, że się spale ze wstydu.
Po powrocie do domu, pokłóciłam się z nią, że nie prosiła lekarza aby mogła wyjść, a ona odpowiedziała, tylko, że myślisz, że masz coś wyjątkowego gówniaro, i żebym nie pyskowała do niej i nie pouczała.
Czy tylko mi się wydaje, że nie tak powinno być i że cała sytuacja była żenująca? Czy może przesadzam i mama ma rację?
ankaankaankaanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 15:14   #2
rihno
Raczkowanie

Dot.: Pierwsza wizyta

przed obcym facetem się nie krępujesz pokazywać pipki i paradować nago a przed matką robisz się czerwona? dojrzyj dziewczynko dojrzyj. jestem pewna ze jeszcze z 5lat temu mamusia ci pomagala sie kapac a teraz odstawiasz cyrki i uwazasz sie za wielce dorosla. na miejscu twojej matki to bym ci dala do rozumu
rihno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 15:14   #3
faza14
Raczkowanie

Oczywiście, ze ma rację, jestes jeszcze dzieckiem. Powinnaś się cieszyć, że masz taką nowoczesną mamę, bo dla przykładu moja juz dawno by mnie z domu wyrzuciła seks to nie zabawa dla dzieci.

edit/
pod powyzszą odpowiedzią rowniez sie podpisuję, nie masz co strzelać fochów, bo dorosłą kobietą nie jestes, to nie jest "Twoja prywatna sprawa", bo mama za Ciebie odpowiada, utrzymuje Cię i jeszcze długo to się nie zmieni.

Edytowane przez faza14
Czas edycji: 2015-04-14 o 15:17
faza14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 15:22   #4
cholernarejestracja
Copyraptor

Obstawiam nowe wcielenie trolla od bilansu
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 15:25   #5
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez faza14 Pokaż wiadomość
Oczywiście, ze ma rację, jestes jeszcze dzieckiem. Powinnaś się cieszyć, że masz taką nowoczesną mamę, bo dla przykładu moja juz dawno by mnie z domu wyrzuciła seks to nie zabawa dla dzieci.

edit/
pod powyzszą odpowiedzią rowniez sie podpisuję, nie masz co strzelać fochów, bo dorosłą kobietą nie jestes, to nie jest "Twoja prywatna sprawa", bo mama za Ciebie odpowiada, utrzymuje Cię i jeszcze długo to się nie zmieni.
Nie jestem jeszcze pełnoletnia, ale chyba mam prawo do zachowania intymności nie uważasz? A mama już dawno dawno temu przestała mnie kąpać.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

Niestety ale nie mam możliwości aby udowodnić Ci, że jest inaczej.
Stary 2015-04-14, 15:29   #6
Ulubiona_rzecz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam jak przeczytałam wątek.

Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie

Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
Ulubiona_rzecz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 15:31   #7
ankaankaankaanka
BAN stały

Wiedziałam, że jak napisze swój wiek, i że uprawiam seks, to zacznie się jazda po mnie.
Nie czuje się dzieckiem, a dojrzałą już.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Ulubiona_rzecz Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam jak przeczytałam wątek.
Mam tu jedno konto, a specjalnie założyłam drugie aby potem nie być kojarzona i wyśmiewana, bo już nie mogłabym nic napisać.
Stary 2015-04-14, 15:36   #8
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaankaankaanka Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że jak napisze swój wiek, i że uprawiam seks, to zacznie się jazda po mnie.
Nie czuje się dzieckiem, a dojrzałą już.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Mam tu jedno konto, a specjalnie założyłam drugie aby potem nie być kojarzona i wyśmiewana, bo już nie mogłabym nic napisać.
twoja matka jest za ciebie odpowiedzialna.
jezeli zajdziesz, zachorujesz, to na nia spadnie gro problemow.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 15:54   #9
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
twoja matka jest za ciebie odpowiedzialna.
jezeli zajdziesz, zachorujesz, to na nia spadnie gro problemow.
No wiem, że nie jestem jeszcze pełnoletnia i ona ponosi za mnie odpowiedzialność, ale nie jestem już także dzieckiem, aby oglądała mnie nago, chyba miałam prawo naskoczyć na mamę, że nawet nie próbowała poprosić aby mogła wyjść?
Stary 2015-04-14, 15:59   #10
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Na początku chciałabym poprosić abyście nie oceniały mnie. Mam nie całe 16 lat i uprawiam seks z chłopakiem, zaczęłam już jak miałam 15, tydzień temu mama przyłapała nas w łóżku, na szczęście byliśmy przykryci kocem, ale domyśliła się co robimy.
Jak chłopak poszedł to zrobiła mi straszną awanturę, że się bzykam w tym wieku, a potem przeraziła się wizją dziecka, i zostaniem babcia. Spytała czy stosuję jakieś anty i czy zrezygnuję z seksu, powiedziałam że prezerwatywy, i chcę dalej kochać się z chłopakiem.
Zgodziła się, bo i tak pewnie wiedziała, że dalej będę, ale pod jednym warunkiem, że chłopak będzie dalej używał prezerwatyw, a ja jeszcze tabletki.
Umówiła mnie na wizytę u gina, i wczoraj poszła ze mną. Ginekolog po rozmowie powiedział abym rozebrała się do badania. W gabinecie był parawan ale zasłaniał drzwi wejściowe, wiec kto był w środku to wszystko widział co się dzieje na tym fotelu.
Spytałam, czy mama może wyjść, to powiedział, że nie, bo nawet nie mam 16 lat. Wahałam się i nie wiedziałam co zrobić, ale mama na mnie krzyknęła rozbieraj się na co czekasz, nie będę z tobą tu cały dzień.
Rozebrałam górę, miałam zbadane piersi a potem cały dół, zostając zupełnie nago, ale otrzymałam taki papierowy kocyk aby się okryć, następnie byłam badana pochwowo na tym dziwnym fotelu, mama cały czas była przy badaniu a ja myślałam, że się spale ze wstydu.
Po powrocie do domu, pokłóciłam się z nią, że nie prosiła lekarza aby mogła wyjść, a ona odpowiedziała, tylko, że myślisz, że masz coś wyjątkowego gówniaro, i żebym nie pyskowała do niej i nie pouczała.
Czy tylko mi się wydaje, że nie tak powinno być i że cała sytuacja była żenująca? Czy może przesadzam i mama ma rację?
Myślę, że jesteś zdrowo stuknięty
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 16:03   #11
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wredna biedronka Pokaż wiadomość
Myślę, że jesteś zdrowo stuknięty
Dziękuje za miłe słowo, aha, jeśli już to jestem płci żeńskiej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 16:07   #12
letik
Zadomowienie

Postaw się w sytuacji mamy...dla siebie może i jesteś dorosła ale dla niej jesteś gówniara do potęgi która dopiero wyrosła z pieluch a już się bierze za seks. I tak ją podziwiam ze wzięła Cie za rękę i poszła do gina. A swoją Drogą ja jak miałam 15 lat to się wymieniałam z dziewczynami karteczkami do segregatora a o chłopakami w sumie nie myślałam a już na pewno nie myślałam żeby z którymś sypiac..
Stary 2015-04-14, 16:08   #13
201607121236
Konto usunięte

[QUOTE=ankaankaankaanka;51 037855]Dziękuje za miłe słowo, aha, jeśli już to jestem płci żeńskiej.[/QUOTE]

nie jesteś, głupi trollu
Stary 2015-04-14, 16:10   #14
ankaankaankaanka
BAN stały

[QUOTE=wredna biedronka;51037916]
Cytat:
Dziękuje za miłe słowo, aha, jeśli już to jestem płci żeńskiej.[/QUOTE]

nie jesteś, głupi trollu
Zgłosiłam obrazę.
Stary 2015-04-14, 16:14   #15
Lunola
Raczkowanie

Uważasz, że jesteś dojrzała a zamiast być jej wdzięczna za jej reakcje i takie podejście do tej sytuacji że w pewien sposób Cię wsparła załatwiła Ci badanie i tabletki oraz zapewne ich kupowania co miesiąc bo domyślam się że nie zarabiasz, a to nie jest kilkanaście zl, robisz je wyrzuty? Tak rzeczywiście to bardzo dojrzałe zachowanie.
Stary 2015-04-14, 16:18   #16
zakonna
Naczelna Nastolatka

nie produkujcie się, to troll, tylko czekać aż go zbanują bo ja już zgłosiłam wątek.
Stary 2015-04-14, 16:19   #17
201607121236
Konto usunięte

[QUOTE=ankaankaankaanka;51 037941]
Cytat:
Napisane przez wredna biedronka Pokaż wiadomość

Zgłosiłam obrazę.

ja ciebie też, za trollowanie
Stary 2015-04-14, 16:19   #18
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lunola Pokaż wiadomość
Uważasz, że jesteś dojrzała a zamiast być jej wdzięczna za jej reakcje i takie podejście do tej sytuacji że w pewien sposób Cię wsparła załatwiła Ci badanie i tabletki oraz zapewne ich kupowania co miesiąc bo domyślam się że nie zarabiasz, a to nie jest kilkanaście zl, robisz je wyrzuty? Tak rzeczywiście to bardzo dojrzałe zachowanie.

Przecież tabletki to jej widzimisię, ja stosowałam z chłopakiem prezerwatywy i nadal mam je używać, wiec dla mnie wystarczały same gumki. Tak, mam prawo być na nią zła, bo nie życzyłam sobie aby oglądała mnie nago. Strasznie się tym rozebraniem zażenowałam, i to była dla mnie maskara jakaś, jakbym wiedziała że tak będzie tobym nigdzie nie szła.
Stary 2015-04-14, 16:23   #19
Lunola
Raczkowanie

Bardzo dobrze, że każe Ci brać tabletki dopiero byś biadoliła gdyby prezerwatywa pękła i została mamą w wieku 16 lat... przed facetem się nie wstydzić a wstydzić się przed własną matką? Nie poszłabyś do ginekologa? Kolejne dojrzałe zachowanie przy rozpoczęciu współżycia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 16:23   #20
letik
Zadomowienie

Trudno, odżenuj się i bądź wdzięczna ze nie będziesz miała dziecka w wieku 16 lat..
Stary 2015-04-14, 16:33   #21
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Bardzo dobrze, że każe Ci brać tabletki dopiero byś biadoliła gdyby prezerwatywa pękła i została mamą w wieku 16 lat... przed facetem się nie wstydzić a wstydzić się przed własną matką? Nie poszłabyś do ginekologa? Kolejne dojrzałe zachowanie przy rozpoczęciu współżycia.

No kurdę tak, chłopaka się nie wstydzę czy lekarza, bo to obce osoby, a mamy czy rodzeństwa się wstydzę.
Ostatnio widziała mnie nago jako dziecko, jak miałam 6 czy 7 lat, a tu taka sytuacja.
Stary 2015-04-14, 16:46   #22
Lunola
Raczkowanie

W wieku 15 lat idziesz do łóżka z obcą osobą? Jak się zaczyna współżycie to chłopak nie powinien być obcą osobą...
Stary 2015-04-14, 16:48   #23
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Mając 15 lat bałam się z chłopakiem pocałować... Boże co za czasy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 16:49   #24
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
W wieku 15 lat idziesz do łóżka z obcą osobą? Jak się zaczyna współżycie to chłopak nie powinien być obcą osobą...
Wiesz co miałam na myśli, chodziło mi o obcą czyli niespokrewnioną. Chłopaka znam do dziecka.
Stary 2015-04-14, 16:50   #25
Lunola
Raczkowanie

Dla mnie to nie logiczne że nie wstydzisz się niespokrewnionych osób a kogoś kto podcierał Ci tyłek jak byłaś mała to już owszem...
Stary 2015-04-14, 16:53   #26
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Dla mnie to nie logiczne że nie wstydzisz się niespokrewnionych osób a kogoś kto podcierał Ci tyłek jak byłaś mała to już owszem...
To powiedz tak szczerze, rozebrałabyś się szybciej przed kolegą ze szkoły czy koleżanką, czy przy bracie albo ojcu który ci kiedyś tyłek podcierał?
Stary 2015-04-14, 16:55   #27
Lunola
Raczkowanie

Brat a ojciec to co innego niż mama. Oczywiście rozebrałabym się przed mamą lub siostrą bez zastanowienia a przed koleżanką czy O BOŻE tym bardziej przed kolegą nigdy w życiu!
Stary 2015-04-14, 16:55   #28
looolitka
Raczkowanie

To oczywiste ze się martwi twoja mama ale i to że musi być nieźle wkurzona na całą sytuacje.
Musisz wiedzieć że nie mając 18 lat nawet gdybyś zaszła w ciąże i urodziła to opiekunem prawnym Twojego dziecka jest ona.
looolitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 16:58   #29
ankaankaankaanka
BAN stały

Cytat:
Brat a ojciec to co innego niż mama. Oczywiście rozebrałabym się przed mamą lub siostrą bez zastanowienia a przed koleżanką czy O BOŻE tym bardziej przed kolegą nigdy w życiu!
Ja tak mam, że rodziny wstydzę się najbardziej. 100 razy wolę żeby np. podejrzał mnie jak się przebieram ktoś obcy niż ktoś z rodziny, bo obcy jest a potem go nie ma, a z rodziną się spotykam czy mieszkam i to jest krępujące.
Stary 2015-04-14, 17:00   #30
Lunola
Raczkowanie

No ale chłopak w końcu też będzie kimś w rodzaju rodziny... Nie o tym temat. Jesteś niepełnoletnia Twoja mama musiała być przy badaniu i nie ma w tym nic krępującego, bardziej powinnaś się krępować tym że przyłapała Cię w czasie seksu.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości