![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pierwsza wizyta
Na początku chciałabym poprosić abyście nie oceniały mnie. Mam nie całe 16 lat i uprawiam seks z chłopakiem, zaczęłam już jak miałam 15, tydzień temu mama przyłapała nas w łóżku, na szczęście byliśmy przykryci kocem, ale domyśliła się co robimy.
Jak chłopak poszedł to zrobiła mi straszną awanturę, że się bzykam w tym wieku, a potem przeraziła się wizją dziecka, i zostaniem babcia. Spytała czy stosuję jakieś anty i czy zrezygnuję z seksu, powiedziałam że prezerwatywy, i chcę dalej kochać się z chłopakiem. Zgodziła się, bo i tak pewnie wiedziała, że dalej będę, ale pod jednym warunkiem, że chłopak będzie dalej używał prezerwatyw, a ja jeszcze tabletki. Umówiła mnie na wizytę u gina, i wczoraj poszła ze mną. Ginekolog po rozmowie powiedział abym rozebrała się do badania. W gabinecie był parawan ale zasłaniał drzwi wejściowe, wiec kto był w środku to wszystko widział co się dzieje na tym fotelu. Spytałam, czy mama może wyjść, to powiedział, że nie, bo nawet nie mam 16 lat. Wahałam się i nie wiedziałam co zrobić, ale mama na mnie krzyknęła rozbieraj się na co czekasz, nie będę z tobą tu cały dzień. Rozebrałam górę, miałam zbadane piersi a potem cały dół, zostając zupełnie nago, ale otrzymałam taki papierowy kocyk aby się okryć, następnie byłam badana pochwowo na tym dziwnym fotelu, mama cały czas była przy badaniu a ja myślałam, że się spale ze wstydu. Po powrocie do domu, pokłóciłam się z nią, że nie prosiła lekarza aby mogła wyjść, a ona odpowiedziała, tylko, że myślisz, że masz coś wyjątkowego gówniaro, i żebym nie pyskowała do niej i nie pouczała. Czy tylko mi się wydaje, że nie tak powinno być i że cała sytuacja była żenująca? Czy może przesadzam i mama ma rację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsza wizyta
przed obcym facetem się nie krępujesz pokazywać pipki i paradować nago a przed matką robisz się czerwona? dojrzyj dziewczynko dojrzyj. jestem pewna ze jeszcze z 5lat temu mamusia ci pomagala sie kapac a teraz odstawiasz cyrki i uwazasz sie za wielce dorosla. na miejscu twojej matki to bym ci dala do rozumu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, ze ma rację, jestes jeszcze dzieckiem. Powinnaś się cieszyć, że masz taką nowoczesną mamę, bo dla przykładu moja juz dawno by mnie z domu wyrzuciła
![]() edit/ pod powyzszą odpowiedzią rowniez sie podpisuję, nie masz co strzelać fochów, bo dorosłą kobietą nie jestes, to nie jest "Twoja prywatna sprawa", bo mama za Ciebie odpowiada, utrzymuje Cię i jeszcze długo to się nie zmieni. Edytowane przez faza14 Czas edycji: 2015-04-14 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Copyraptor
|
Obstawiam nowe wcielenie trolla od bilansu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Niestety ale nie mam możliwości aby udowodnić Ci, że jest inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam jak przeczytałam wątek.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Wiedziałam, że jak napisze swój wiek, i że uprawiam seks, to zacznie się jazda po mnie.
Nie czuje się dzieckiem, a dojrzałą już. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Mam tu jedno konto, a specjalnie założyłam drugie aby potem nie być kojarzona i wyśmiewana, bo już nie mogłabym nic napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli zajdziesz, zachorujesz, to na nia spadnie gro problemow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
No wiem, że nie jestem jeszcze pełnoletnia i ona ponosi za mnie odpowiedzialność, ale nie jestem już także dzieckiem, aby oglądała mnie nago, chyba miałam prawo naskoczyć na mamę, że nawet nie próbowała poprosić aby mogła wyjść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Postaw się w sytuacji mamy...dla siebie może i jesteś dorosła ale dla niej jesteś gówniara do potęgi która dopiero wyrosła z pieluch a już się bierze za seks. I tak ją podziwiam ze wzięła Cie za rękę i poszła do gina. A swoją Drogą ja jak miałam 15 lat to się wymieniałam z dziewczynami karteczkami do segregatora a o chłopakami w sumie nie myślałam a już na pewno nie myślałam żeby z którymś sypiac..
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=ankaankaankaanka;51 037855]Dziękuje za miłe słowo, aha, jeśli już to jestem płci żeńskiej.[/QUOTE]
nie jesteś, głupi trollu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Uważasz, że jesteś dojrzała a zamiast być jej wdzięczna za jej reakcje i takie podejście do tej sytuacji że w pewien sposób Cię wsparła załatwiła Ci badanie i tabletki oraz zapewne ich kupowania co miesiąc bo domyślam się że nie zarabiasz, a to nie jest kilkanaście zl, robisz je wyrzuty? Tak rzeczywiście to bardzo dojrzałe zachowanie.
![]() |
#16 |
Naczelna Nastolatka
|
nie produkujcie się, to troll, tylko czekać aż go zbanują bo ja już zgłosiłam wątek.
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przecież tabletki to jej widzimisię, ja stosowałam z chłopakiem prezerwatywy i nadal mam je używać, wiec dla mnie wystarczały same gumki. Tak, mam prawo być na nią zła, bo nie życzyłam sobie aby oglądała mnie nago. Strasznie się tym rozebraniem zażenowałam, i to była dla mnie maskara jakaś, jakbym wiedziała że tak będzie tobym nigdzie nie szła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze, że każe Ci brać tabletki dopiero byś biadoliła gdyby prezerwatywa pękła i została mamą w wieku 16 lat... przed facetem się nie wstydzić a wstydzić się przed własną matką? Nie poszłabyś do ginekologa? Kolejne dojrzałe zachowanie przy rozpoczęciu współżycia.
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Trudno, odżenuj się i bądź wdzięczna ze nie będziesz miała dziecka w wieku 16 lat..
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
No kurdę tak, chłopaka się nie wstydzę czy lekarza, bo to obce osoby, a mamy czy rodzeństwa się wstydzę. Ostatnio widziała mnie nago jako dziecko, jak miałam 6 czy 7 lat, a tu taka sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
W wieku 15 lat idziesz do łóżka z obcą osobą? Jak się zaczyna współżycie to chłopak nie powinien być obcą osobą...
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Mając 15 lat bałam się z chłopakiem pocałować... Boże co za czasy?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to nie logiczne że nie wstydzisz się niespokrewnionych osób a kogoś kto podcierał Ci tyłek jak byłaś mała to już owszem...
![]() |
#26 |
BAN stały
|
To powiedz tak szczerze, rozebrałabyś się szybciej przed kolegą ze szkoły czy koleżanką, czy przy bracie albo ojcu który ci kiedyś tyłek podcierał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Brat a ojciec to co innego niż mama. Oczywiście rozebrałabym się przed mamą lub siostrą bez zastanowienia a przed koleżanką czy O BOŻE tym bardziej przed kolegą nigdy w życiu!
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
To oczywiste ze się martwi twoja mama ale i to że musi być nieźle wkurzona na całą sytuacje.
Musisz wiedzieć że nie mając 18 lat nawet gdybyś zaszła w ciąże i urodziła to opiekunem prawnym Twojego dziecka jest ona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Ja tak mam, że rodziny wstydzę się najbardziej. 100 razy wolę żeby np. podejrzał mnie jak się przebieram ktoś obcy niż ktoś z rodziny, bo obcy jest a potem go nie ma, a z rodziną się spotykam czy mieszkam i to jest krępujące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
No ale chłopak w końcu też będzie kimś w rodzaju rodziny... Nie o tym temat. Jesteś niepełnoletnia Twoja mama musiała być przy badaniu i nie ma w tym nic krępującego, bardziej powinnaś się krępować tym że przyłapała Cię w czasie seksu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.