![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowy skromny wątek: głównie cienie i lakiery ze średniej półki :)
niestety nic, dziękuję
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
paletka Sephora Love Paris - zawiera 9 cieni, 4 odcienie szminek i róż (nowa, nieużywana, w kartoniku - idealna na prezent) tylko za coś fajnego, bo sama rozważam oddanie komuś jako część prezentu
to mi się podoba ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Za L'Oreal Professionnel Thermo Cell Repair mogę oddać ałun + coś do niego dorzucić. Niestety za Sugarbomb nic w tej chwili nie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
04 rouge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam, dziękuję
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam, dziękuję
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
i jak, zainteresowana wymianą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
- nowy preparat L'Oreal Professionnel Thermo Cell Repair do używania przed suszeniem czy prostowaniem włosów
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
- duży pędzel do pudru Barbara Hoffmann
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana nowym kremem Guerlain Creme Camphrea
![]() Mam płyny micelarne, maszynki Gillette, biżuterię (choć nie srebrną), nowy tusz, błyszczyki (nowe), odżywkę (nową) i torebki (także nowe). Mam też trochę ubrań, głównie sukienek (ale i bluzkę Desigual), w rozmiarze XS/S. Trochę mam bałagan, bo połączono mi wątki, ale zapraszam do postu 110! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Z rzeczy które wymieniłaś większośc już jest na wylocie ![]() Jesli byłabyś w centrum mogłabym przygarnąć Squanrorm za kredkę niebieską MUFE na przykład? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- hej Rejtana to Mokotów, dość daleko. Kopernik też tak średniaszczo ![]() Część z tych rzeczy już jest w rezerwacji, dostępne są: 3. Clarena Dermasoft Mask â maseczka rozpulchniająca (mam też maseczkę uspokajającą np. po zabiegu oczyszczania) Marc Jacobs DOT (1 flakonik 4 ml) 2. Givenchy Le Rouge 202 mini szminka Givenchy kolor żywy różowy - Mini kredka MUFE Aqua Eyes niebieska (NOWA) Po pierwsze to pewnie niewiele za Virobi. Po drugie nie bardzo znam ten produkt, ja mam podłogi olejowane i walczę z sierścią wszechobecną, nie wiem czy to by się nadało. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ech kurczę nic więcej nie mam. Jak chcesz możemy się wstrzymać jak wrocisz do domu najwyżej wyślemy paczki, a ja będę wiedziała co z rezerwacji ostatecznie "poszło" a co nie. Chloe już po wymianie adresów, co do reszty czekam na odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Meteoryty mam, a Korres nie używałam, więc trochę się boję. BB EL nie chciałabym jednak wymieniać, bo to był mój zapas, ale mój stary krem się kończy i rozważam wycofanie go z wątku, żeby zacząć używać...
A Desigual wygląda tak (wymaga tylko prasowania! :P): No i z rozpędu wkleiłam też zdjęcia pozostałych rzeczy. Muszę chyba otworzyć wreszcie nowy wątek, zamiast tak osobno wklejać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Dermablend Professional nie jest wcale ciężki- nie jest jak dermacol- ten jest dla mnie jak pasta. Do dermablendu najlepiej używać pudru fiksującego, jeśli ktoś ma coś do zakamuflowania. Jeśli chcesz tylko wyrównać kolor skóry, to jedna cienka warstwa podkładu wystarczy. Dla mnie jest za jasny. odcień ivory.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813305 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
I jak, nie zdecydujesz się na nic innego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Hej, byłabym jeszcze zainteresowana kremem Guerlain
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, podobają mi się rzęsy i ew podkład wake me up. Co byś za to chciała?
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, nie możemy się dogadać
![]() Ale tym razem wszystko, co wymieniłaś, jest wolne, a ja nie będę marudzić ![]() Płynu micelarnego jest trochę mniej, bo od tamtej pory użyłam go kilka razy - sięga pod napis: L'Oreal Paris, ale nigdy nie był "do pełna". Oczywiście mogę wkleić zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Tak, nie bardzo pamiętam, co Ci wklejałam, ale lista możliwości jest ograniczona
![]() ![]() Wiązana na szyi biało-różowo-fioletowa to sukienka z H&M, rozmiar 34. Tuniki mam dwie do oddania: jedną z Promod oraz z Camaieu, obie takie S/M - zależy, co kto lubi. To takie rzeczy, które z założenia nie są obcisłe. Z Promodu mam też sukienkę, chyba S -biało/kremowo-ciemnozieloną z falbankami. Poniżej wklejam zdjęcia, dokładne informacje mogę podać później, bo teraz nie mam dostępu do ubrań. Jeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć, to pytaj. Sprawdzę dokładnie, jaki rozmiar jest podany na tunikach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie mogę Ci podać składu, bo obcięłam metkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.