|
|
#31 |
|
Witchdoctor
|
Dot.: w maju i czerwcu wymieniam wszystko z powodu wyprowadzki! Wątek aktualny do 30.
Ciesze się, że coś znalazłaś
![]() Nie wiem jak to ugryźć ![]() Chciałabym też szampon L'occitane Może znajdziesz u mnie coś jeszcze? (albo napisz czego szukasz) Chętnie coś dorzucę do DKNY i bransoletki
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Dot.: w maju i czerwcu wymieniam wszystko z powodu wyprowadzki! Wątek aktualny do 30.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się Loccitane szampon, Loccitane krem do rąk i Cabanaboy róż. Z rzeczy, które wymieniłaś, co niektóre mam w negocjacji, ale większość dostępna. Mogę ci zaproponować:
- The Body Shop: masło do ciała Papaja (tu odlewka 100ml, czyli połowa z wyjściowej pojemności, mogę oddać w opakowaniu po produktach organique, lub jeśli wolisz, oddam w pudełku TBS, a sobie po prostu zostawię w zastępczym - Thalion - krem nawilżający do cery suchej, z oceosomami, mam wersję w tubce 15ml, nowa a krem w opakowaniu 50ml jest TAKI, - Suplement diety Natural Pharmaceuticals Omega Marine Forte+, kapsułki omega 3-6-7-9 oraz witD. Dawcą dobroci jest łosoś norweski , 60 kapsułek, kuracja na 1 miesiąc, nowe I do wyboru, żeby wartościowo nam się zgadzało ![]() 1. - Organique peeling kawowy, wyszczuplający/antycellulitowy 50ml w zastępczym opakowaniu - Organique peeling czekoladowy, delikatnie brązujący, 50ml w zastępczym opakowaniu Lub wersja 2. Hakuro77 i olejek do kąpieli Kneipp Bo nie wiem, czy bardziej zalezy ci na Organique, czy na pędzlu...
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Bvlgari niestety juz nie ma, ale moze znalazlabys cos u mnie za roz, odlewke KC i szampon?
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, dopiero teraz zauważyłam, jaką gafę popełniłam
![]() Krem do rąk liczyłam z przyzwyczajenie 30ml, a Ty masz duży 150ml. W związku z tym oczywiście oddałabym wszystko, co wypisałam we wcześniejszym poście, i dorzucę nowe mini masełko 50ml TBS waniliowe. Daj znać, czy jesteś zainteresowana, czy w ogóle rezygnujesz
|
|
#37 | ||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
przemyślałam sprawę i zdecydowałam się tylko na suszarkę. Z reszty zrezygnuję.
Co byś za nią chciała?---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- W takim razie zrezygnuję Kochana, ale dziękuję za odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
szkoda, że już nie ma blacka u Ciebie spodobała mi się jeszcze ewentualnie odlewka JPG Classique X. Ile byś mogła mi odpsikać za odlewkę KC + róż?---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
a dorzuciłabyś emolium? ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- - Ziaja med Kuracja lipidowa Krem naprawczy na dzień/ na noc 80ml Raz użyty - Cetaphil Krem intensywnie nawilżający 85g Zostało ok 20% - Revlon Colorstay- Wypiekany rozświetlacz w kolorze 01 - Collistar różo- rozświetlacz z pędzelkiem Zużycie ok 5% te rzeczy mi się spodobały. Szampon już na wylocie, co oddałabyś za sam róż?
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko to 15ml Moze cos wynajdziesz jeszcze
?A jakich zapachow poszukujesz?
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
wchodziłam tu do Ciebie i widocznie nie zostawiłam odpowiedzi, sorki
trampki chciałabym wymienić na jakieś fajne perfumy, poza tym cenowo też się trochę różnią.. może innym razem, pozdrawiam
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm, mogłabym przetestować ten zapach Kenneth Cole New York Women
![]() poza tym podoba mi się: L'Occitane Krem do rąk Masło Shea The Balm, Cabana Boy Grey's Anatomy Chirurdzy - sezon 4 co o tym myślisz?
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Przegapiłam Twoją odpowiedź, dopiero teraz zerknęłam do Ciebie
![]() A czy za sam szampon chcialabyś sie wymienić? Na kremie do rąk i różu zależy mi mniej, choć jak pisałam wyżej, chętnie wzięłabym wszystko
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie znam zapachu, a nie chcę brać w ciemno
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ojeju, wybacz, pominęłam
Wiesz co Agniesiu, chyba na razie zrezygnuję. Gdyby jednak coś się zmieniło, dam znać. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#46 |
|
Welcome to Jamrock
|
i jak tam z wymianą
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
widzę, że na LUSHa się spóźniłam. Na lakier dalej jestem chętna masz może coś spod lady z mojej wish? ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- kochana, pisałm już wyżej, że zrezygnuję, dziękuję
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
The Balm, Cabana Boy (Róż i cień do powiek w jednym)
Jestem w stanie oddac za niego całą kolekcje moich lakierów nowych i używanych i ogromna pojemność Seche Vite
|
|
|
|
|
#50 |
|
Welcome to Jamrock
|
hey i jak tam z wymianą
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za termoloki?
Gdybyś w wątku nic nie znalazła mam poza wątkiem z Twojej wish Idealię Vichy i niekosmetycznie nową pościel |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj, niestety nic
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się te 3 rzeczy :
Odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych 300 ml Krem do rąk Masło Shea perfumy 50ml Fabulous Calzedonia co byś za to wszystko chciała ? |
|
|
|
|
#54 |
|
:)
|
Które pędzle Cię interesują ?
Mi podoba się odbudowujący szampon do włosów i krem do rąk . |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
a jaka jest mnie więcej wartość tych perfum ?
Bo nie mogę znaleźć tej informacji
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Może za produkty loccitane, jesli jeszcze dostępne ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post52462641 Pozzdrawiam
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
hej
Ja po szmapon I krem
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Pytałaś w wątku zachciankowym o hennę do włosów, u mnie w wątku 100% Lawsonia inermis bez domieszek z Jemenu, kolor jaki ta roślinka nadaje włosom to od miedzi, wiewiórę po kasztanowy brąz
|
|
|
|
|
#59 |
|
Welcome to Jamrock
|
The Balm, Cabana Boy (Róż i cień do powiek w jednym)
8,5g 2x maźnięty coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- chętnie przygarnęłabym krem do rąk loccitane
|
|
|
|
|
#60 |
|
Welcome to Jamrock
|
sprawdziłam cene kremu do rąk i to raczej nierealne
![]() ale mogłabym oddać krem+paletke do brwi albo pletke róży czy któraś z opcji by Ci robiła?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

trampki chciałabym wymienić na jakieś fajne perfumy, poza tym cenowo też się trochę różnią.. może innym razem, pozdrawiam