![]() |
#31 | |
Hrodebert
|
Dot.: brak akceptacji partnerek
Cytat:
Kobietę na wózku widać , więc spotykając się z nią, dokonuje się oczywistego wyboru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie jestem zainteresowana 30 letnim facetem bez nogi, który żyje z renty i całymi dniami konstruuje protezy. Ale byłabym zainteresowana 30 letnim facetem który np. pracuje na uczelni, robi doktorat, publikuje, konstruuje różne urządzenia których działanie opisuje i o peszek nie ma nogi. Generalnie facet mający pomysł na zycie. Kumasz różnicę? Autor na razie nie napisał czy pracuje i w jaki target kobiet uderza i jaki ma pomysł na zycie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem każdy ma jakiś defekt - czasem będzie to proteza nogi, a czasem coś czego nie widać, i nie zdajemy sobie z tego sprawy - np podatność na zachorowanie na dane choroby albo jakieś psychiczne skrzywienie.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Podbijam pytanie. Czym zajmujesz się na co dzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
na co dzień,pracuje jako kierowca-mechanik,jak komuś auto,motocykl popsuje się na drodze to albo w miarę możliwości naprawiam na drodze,a jak nie to na warsztat i tam kończę,a jak mi się nudzi to u kolegi pomagam mu motocykle naprawiać,a w tygodniu przeważnie trenuje do zawodów super enduro.Protez nie robię zawodowo i tym się nie zajmuje,zrobiłem tylko dla siebie bo nie chciałem jeździć na wózku,a kiedyś spotkałem ludzi którzy też mieli podobny wypadek i chcieli dalej jeździć na moto to im pomogłem.Jaki target kobiety celowałem,żaden,to były po prostu gdzieś tam spotkane kobiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Hrodebert
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- l Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
no bez jaj. brak nogi nie dyskwalifikuje cię w 100% na rynku pracy. wtf. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Poćwicz ortografię. U niektórych kobiet facet piszący "tym kobietą" jest skreślony. Nie żartuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Hrodebert
|
Temat tyczy się tego, czy facet bez nogi jest nie do przejścia, dla dziewczyny. Autor jak mniemam nie zaczyna znajomości od > "Cześć, jestem Michał, zarabiam 600 złotych i nie mam nogi >Love me.
Po czym dodaje "tym kobietom" wiadomo że im na chusteczce, do nosa pisze, w knajpie dla jednonogich bandytów. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Ja bym tam tak nie broniła tych kobiet.
Nie wiem oczywiście również co dokładnie jest przyczyną odrzucania bo nie znamy dokładnie historii tych znajomości. Ale nie każdy chce wchodzić świadomie w związek z inwalida. Jeżeli kobiety z jakimi się umawial Autor były osobami mu obcymi (czytaj: z netu / klubu itp a nie wieloletnie znajome / przyjaciółki, osoby z którymi utrzymuje tez relacje koleżenskie) to nie dziwi mnie ze panny się wykręciły. Parę spotkań to bardzo mało, wie się wtedy o drugim człowieku niewiele, a nagle okazuje się ze z góry wiadomo o tym ze w związku będzie ciężko. Sama nie wiem, jakbym zachowała się w takiej sytuacji. Co innego jeśli facet byłby moim przyjacielem, znałabym go dluzej i wiedzialabym ze to naprawdę może być fajny związek mimo jego defektu. Co innego tez gdyby wypadek miałby miejsce w trakcie związku. Ale nie wiem czy chciałabym kontynuować znajomość jeżeli jedyny obraz tego człowieka wyrobiłam sobie po np 3 randkach. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Coś mi ciągle zżera posty. Jakby mi dziś kolejnego zeżarło nie byłabym zachwycona.
Autorze, pytałam o target kobiet, piszesz że nie uderzasz w żaden konkretny. Czy coś łączyło je? Wiek/ uroda/ sposób zachowania? Jakie kobiety Ci się podobają? Może mimowolnie wybierasz kobiety u których nie masz szans? Czasami tak jest że szarej myszce podobają się tylko wysocy, przystojni sportowcy a na chudego okularnika nawet nie spojrzy. Jesteś mechanikiem, z racji zawodu masz kontakt z wieloma kobietami - nic nigdy nie zaskoczyło? może zaczynaj "z nogi", ubieraj do pracy krótkie spodenki żeby było widać Twoją niepełnosprawność, dziewczyny będą widziały na co się decydują. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2015-06-18 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
nie jestem mistrzem ortografii,fakt,nie mam wykształcenia,pochodzę z bardzo biednej rodziny,od małego musiałem sam zarabiać na siebie,od liceum żyje samodzielnie,i dobrze sobie radze,pracuje normalnie jak każdy,i dodatkowo mam rentę inwalidzką.Nie zaczynam rozmowy,od tego<nie mam nogi,zlituj się cierpię,kocham cię>.Z kobietami spotykałem się różnie,miesiąc nieraz dłużej,wszystko zależało kiedy się dowiedziały o ty fakcie,nie śpieszyłem się z sexem,bo zależało mi żeby najpierw zaakceptowały to jak wyglądam..A nie mam specjalnych wymagań,po prostu gdzieś tam się spotkaliśmy,porozmawialiś my,zaiskrzyło,i tak to wyglądało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Czułabym się oszukana, gdyby facet z którym się spotykam po miesiacu powiedziałby mi, ze nie ma nogi.
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Za to ja zrozumiałam o co ci chodzi i zgadzam się w z tobą w 100%.
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego niektóre osoby piszą o tym, że te dziewczyny były nietolerancyjne itp. Człowiek ma święte prawo wybrać partnera, który odpowiada mu pod względem fizycznym. Np: ja nie spotykałam się z niskimi facetami i uważam, że nie zrobiłabym krzywdę i sobie i jemu, gdybym się zmuszała do udawania zauroczonej. Brak nogi to ważna kwestia, która jednak rzutuje na życiu. Byłam kiedyś w związku z chłopakiem, który miał na twarzy i ciele blizny po poparzeniu po wypadku. Byłam wtedy zakochaną nastolatką i nie do końca skupiłam się na jego charakterze. Z czasem zaczął używać swoich blizn jak argumentów w kłótniach: "Gdybym nie był poparzony, to przyjechałabyś do mnie/zabrałabyś mnie na babski wieczór z koleżankami/poszłabyś ze mną do łóżka w godzinę po śmierci swojego najlepszego przyjaciela (serio)." Po tym ostatnim tekście z nim oczywiście zerwałam. Powinnam była to zrobić znacznie wcześniej, ale nastolatki często bywają idealistkami i wydawało mi się, że uda mi się wyleczyć go z kompleksów, dopiero z czasem zrozumiałam, że to nie są zwykłe kompleksy, ale problem, którym powinien zająć się specjalista. Nie porównuje zachowania tego chłopaka do sytuacji autora. Chciałabym zwrócić uwagę na reakcje otoczenia- większość osób uznała, że jednak nie chciałam być z nim przez te blizny. Wysłuchałam, że jestem nietolerancyjna, próżna, niektórzy życzyli mi, żeby coś podobnego mnie spotkało. W swoim przydługim wywodzie dążę do tego, że kobieta, która wchodzi w związek z osobą z jakimś defektem zdrowotnym, w przypadku zerwania często jest obciążana winą i piętnowana. Mówi się, że nie poradziła sobie, że sytuacja ją przerosła. Wiele kobiet właśnie z takich powodów woli nie wchodzić w takie relacje. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2015-06-18 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Ale pracujesz jako ten mechanik-kierowca na pełen etat, tak?
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja bym sie umowila bez problemu
![]() A jakby nie zaiskrzylo, to bym powiedziala jasno why i na pewno nie bylaby to noga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.