![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaprzyjaźniłam się z muchą
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
a to ci checa, a ja zawsze myślałam, że muchy to takie niesympatyczne stworzenia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Shemreolin fajniusie masz muszki w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
To juz nie mieszkasz sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
hah, niezle
![]() Ja jak bylam mala to prosilam wujka (śp.[*]) zeby lapal muchy i wrzucal je do duzej miednicy z woda, a ja jako Ania-samarytanka je wylawialam kijkiem i suszylam na desce (taki mini szpital ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
No właśnie a jak to jest zaklęty królewicz i trzeba mu dać buziiiii
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ta mucha to napewno płec męska, bo inaczej by ci chyba nie towarzyszyła podczas kąpieli w wannie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
No i prosze, darmowa poprawa humorku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
A nazwałaś ją jakoś?
Jak to facet ,to proponuję - Bzyczek ![]() A jak kobitka - Glusia ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hej własnie wróciłam z opery.
![]() ![]() ![]() Nie wiem czy uda mi sie ja pocałować, bo nie daj boże ją wciagnę do środka i połknę. To by był żałosny koniec naszej przyjaźni. W sumie to cieawe jak można nazwać moją Muche. Czekam na ciekawe propozycje. ![]() A co przyjaźni z owadami, to ja kiedys jeszcze wyhodowalam z gąsienic motyle. Karmiłam je pokrzywami. Były niesamowite. Widziałam jak robią kokony i potem jak z nich wychodzą, prostują skrzydła i odlatują w dal. Niesamowite. ![]() Ale mucha jest de best ![]()
![]() |
#44 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Agata może to twój mąż z poprzedniego wcielenia
![]() ![]() Ze mną kiedyś "zaprzyjaźniło" się 6 pszczół. Prawie gniazdo na mnie założyć chciały. Po psiknięciu pewnymi perfumami (cóż oni tam dodają moze feromony królowej roju).
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o owady to miałam dzis niezła przygode. Poszlam na silownie i nie zauwazylam ze na kurtce siedziala sobie Pszczolka Maja (w listopadzie to troche dziwne ale dzis u nas bylo bardzo slonecznie) i mnie uzadlila w lapke. Nie byloby w tym nic niesamowitego gdyby nie to ze JA MAM ALERGIE NA OSY I PSZCZOLY i potrzebuje natychmiastowej pomocy lekarskiej, chyba ze mam przy sobie odpowiedni lek (a nie mialam bo od 10 lat nic mnie nie uzadlilo- jestem bardzo ostrozna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
jak byłam mała kładła biedronki z krzaka są
siadki na deskorolke na której sobie jechałam razem z nimi na tyle,a potem sie dziwiłam,że sa zmiazdzone w koła deskorolki ![]() ![]() z tą mucha bym uważala ...pewnie nie raz w swoim zyciu usiadła na gowienku i innych takich...wiec nie ma co sie cieszyć ze dotkneła ci czoła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A może to taka mała halucynacyja spowodowana głodem nikotynowym?
![]() ![]() (proszę wybaczyć, dorwałam się do pewnej notki z bloga ![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na głód nikotynowy aż tak bardzo nie cierpię... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Mucha do mnie qłaśnie przyleciała i usiadła mi na głowie i potem na ręce. Chyba każe mi iść spać, bo rano mam iść do pracy. Kurcze... ale opiekuńcza ta mucha.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No nie... dobra, wkleje jeszcze rozmowę z moim kolegą to padniecie
![]() Agata (1:02) DOBRA JA IDE JUZ SPAC LEPIEJ Songo (1:02) no co Ty Agata (1:02) zreszta mucha po mnie przyleciała Songo (1:02) dobrze sie bawimy Songo (1:02) jaka mucha? Agata (1:03) chyba chce mi cos powiedziec Songo (1:03) Anna? Agata (1:03) nie Agata (1:03) zaraz dam ci linka Agata (1:03) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5&page=1&pp=30 Agata (1:03) przeczytaj to bedziesz wiedział Songo (1:03) Agata Songo (1:03) zaczalem czytac Songo (1:03) Ty przestan brac te prochy Agata (1:04) hahaha Agata (1:04) czytaj czytajk Agata (1:04) Songo (1:04) doczytalem Agata (1:04) Songo (1:04) Agata no przynajmniej zmien dilera Agata (1:05) to jest autentyczna prawda Agata (1:05) jestem w szoku Agata (1:05) ale ta musza naprawde ciagle mnie sledzi Agata (1:05) haha Songo (1:05) moze z interplu jest Songo (1:05) Interpolu* Agata (1:05) haha Agata (1:05) jakas wtyka Agata (1:06) latająca kamerka z podsłuchem Agata (1:06) przez jakis czas miałam schizo ze to jest pluskwa jakas Agata (1:06) Agata (1:06) ale to normalna mucha Agata (1:06) mozesz poczytac watek do konca Agata (1:06) bo tam jeszcze troche napisałam Agata (1:06) i dziewczyny tez o swoich muchach opowiadały Agata (1:06) Songo (1:07) strach sie bac Songo (1:07) ja to krolika mialem wiesz Songo (1:07) ludzie psy maja, koty Agata (1:07) ano Songo (1:09) Ty Agata uwazaj lepiej Agata (1:10) Agata (1:10) na co/ Songo (1:10) taka Mucha Agata (1:10) na moją muchę? Songo (1:10) to moze byc grozna Songo (1:10) tak tak Agata (1:10) groźna? Agata (1:10) Songo (1:10) to wyszkolony morderca moze byc Agata (1:10) może znać karate Songo (1:10) w przebraniu muchy Agata (1:10) mucha ninja Agata (1:10) skrytobójca Songo (1:10) no wlasnie Songo (1:10) sie smiejesz Agata (1:10) i mnie udusi jak pójde spac Agata (1:10) Songo (1:10) ale ja kiedys taka muche mialm w domu Songo (1:10) myslalem, ze to mucha Songo (1:11) a tu ktoregos dnia Agata (1:11) i co? i co? Songo (1:11) ide do kuchni po tunczyka Songo (1:11) i nagle czuje jak mnie ktos w ramie puka Songo (1:11) odwracam sie a to mucha Songo (1:11) i dup plomba Songo (1:11) dobrze, ze sie czesciowo uchylilem Songo (1:11) pozniej mi chciala rece wykrecac Songo (1:11) ale zwialem do pokoju Songo (1:11) i dopadlem do gnata Songo (1:12) nie jestem morderca Songo (1:12) wiec wzialem ja na MUSZKE Songo (1:12) i dzwonie po policje Agata (1:12) HAHAHA Songo (1:12) przyslali oddzial caly Songo (1:12) antyterrorystyczny Songo (1:12) i sie okazalo, ze to mucha szkolona przez wywiad radziecki byla Agata (1:13) kurcze... no to niebezpieczna opcja Agata (1:13) moze moja to tez jakis szpieg radziecki Songo (1:14) no no Songo (1:14) Ty sie lepiej dowiedz Agata (1:14) no to miałeś piekne przezycia Songo (1:14) dlatego z Toba nie rozmawia Agata (1:14) kurcze... a jak ona rekestruje teraz naszą rozmowę Songo (1:14) bo nie rozumie po polsku Agata (1:14) i potem przesle ją do swojej agencji Agata (1:14) wyda sie, że ja podejrzewam Agata (1:15) i wtedy moze przyspieszą akcję Songo (1:15) no no Songo (1:15) i wtedy wysla specjalny oddzial komarow Songo (1:15) a kto wie Songo (1:15) moze nawet pajaka Agata (1:15) hahaha Agata (1:15) ja chyba wkleje nasza rozmowe na forum Agata (1:15) to dziewczynom sie spodoba Agata (1:16) moze one tez maja takie owady Agata (1:16) kurcze Songo (1:16) nie strasz ich Agata (1:16) te wszytskie motylki i gąseniczki Agata (1:16) Songo (1:16) no wlasnie Agata (1:16) szpiegulce same Songo (1:16) radzieccy szpiedzy Agata (1:16) ale i tak wkleje Agata (1:16) Songo (1:17) cholera Songo (1:17) moglem cos tam wtracic o wspolnym seksie Songo (1:17) to bys nie wkleila Songo (1:17) chociaz w koncu jestes ekshibicjonistka Songo (1:17) i to szalona Agata (1:17) no włąsnie Agata (1:17) wiec nic mnie nie powstrzyma Songo (1:18) chyba, ze radziecki szpieg Songo (1:18) w postaci muchy
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. ![]() Edytowane przez Shemreolin Czas edycji: 2005-11-14 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja na wakacjach poznalam muche, nazwalismy ja "Gugusia" A ta historie juz opowiadalam w innym watku: Mialam pare latek, góra 4, to wujek mi obiecal dac gumisia (a ja kochalam wtedy te zagraniczne gumisie), musialam tylko zamknac oczy i otworzyc buzie. No i wiec tak zrobilam, a wujek, głupol jeden, dał mi do buzi taka wielka muche podwórkowa (taka krowe), chyba byla zabita, albo pól przytomna, nie jestem pewna. Ale wolalabym ta pól trzytomna a nie jakas rozkwaszona, bllee. Jak on sie z tego smial, wtedy byl z kumplem, i sie ze mnie nabijali. ![]() A teraz, za kare, za kazdym razem jak go odwiedzamy, to mu to przypominam, a widac ze jemu glupio, no i tak bede mu dalej przypominala ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja kolezanka wlasnie mi przypomniala pewna sytuacje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
u mnie w domciu tez zamieszkala mucha probowalam ja karmic cukrem nawet ale nie chciala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
w lecie jak pomidory sa na wierzchu to tam takie owocowki lataja wiec moze to?? hmm....
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
No dopiero Co Shem pisała o swojej muszce a tu dzis jakas sie do mnie przypałętała i siedzi cały dzień na monitorze.
Shem, chętni ja wsadzę w kopertę i przyśle do Ciebie. Chcesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.