![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Debiut Na Siostrze ;)
Generalnie nieźle, alczkolwiek nie pasuje mi ten eyeliner w kącikach (oczy sprawiają wrażenie "opadających" i smutnych), także kreskę na górnej powiece zrobiłabym cieńszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
hmmm, jakie siostra ma piekne oczy
![]() cienie bardzo ladnie wygladaja na powiece, dobrze roztarte i pasuja kolorystyczcnie do teczowki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
oj ten eyeliner oj...
generalnie mysle ze gdyby go nie bylo makijaz zmienilby calkowicie swoj charakter ![]() ![]() natomiast przyznaje ze jest dosc specyficzny i nie kazdemu pasuje ale mysle ze siostra wygladala piknie ![]() nastepnym razem (o ile znajde czas) obiecuje bedzie bez eyelinera w kacikach ![]() dzieki za wszystkie mile slowa!! i do nastepnego ![]()
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Świetne! Naprawdę, chociaż to nie moje kolory, sama bym się tak pomalowała! Naprawdę super, a dziewczyna ma przepiękne oczy. Super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Perfekcyjny make up! ak dla mnie bomba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
![]()
Makijaż naprawdę śliczny
![]() ![]() ![]() ![]() P.S: Cienie są super...ale ja niestety nie mogę w brązach itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi sie podoba, ale ja bym zrezygnowała z eyelinera w wewnetrznych końcikach oczu
![]() Twoja siostra ma bardzo ładne oczka ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzęsy siostry są gęste i naturalnie się podwijają, jej wystarczy jedna warstwa byle jakiego tuszu... Co do tego tuszu to mamy mieszane uczucia. Siostra miała czarny i w trakcie użytkowania była bardzo zadowolona, jednak tusz zepsuł się szybko (uważała na odpowiednie zamykanie itd). Ja mam zielony, który się nie zepsuł (były kupowane w tym samym czasie) i na moich bardzo cieńkich, wręcz niewidocznych rzęsach świetnie się sprawdza - pogrubia, wydłuża, podkręca, choć kolor mógłby być bardziej intensywny. Jednym słowem nie wiem czy ci go polecić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja mam gęste rzęsy ale są cieniutkie i jasne ![]() (przy nasadzie są ciemniejsze, a końcówki juz są jaśniutkie ![]() Niewiem czy go polecić, dla mnie się sprawdził ![]() Podzrawiam ciepło ![]() Edytowane przez Rei Czas edycji: 2012-06-06 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
mocny miakijaz
![]() fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.