|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaprosic chrzestnego na slub?
Np. taki, że nie mam pojęcia po co zapraszać kogoś, z kim nas nnic nie laczy, nie utrzymujemy kontaków, ostatni raz widzieliśmy się NAŚCIE lat temu. No bezsens.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
No już napisałam, za parę lat może się dosłownie wszystko zmienić.
Wiem z doświadczenia odnośnie zapraszania ludzi na wesele, także nie ma co się spinać teraz. |
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
U mnie podobnie, moja rodzina jest pokłócona z moimi chrzestnymi. Po prostu się nie tolerują i tego nie zmienię, nawet jakbym próbowała, za dużo zaszłości jest i zawiści. Nie odzywają się odkąd ja pojawiłam się na świecie, więc bardzo długo. Ich dzieci (moi kuzyni i kuzynki) mają już swoje dzieci. Nie chcę by na moim ślubie wybuchła awantura. Wolę mieć spokojny ślub i przyjęcie.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne czym ryzykuje to kilka minut myślenia, serio to aż taki dramat, że trzeba go przeżywać, zabraniać i wyśmiewać? Kto tu się spina?
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak uważam, to tak napisałam, no dżizas, to jest forum. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Zluzuj dziewczyno. Zadałam zwykłe pytanie, a ty się miotasz agresywnie jakby ci conajmniej grożono wrzuceniem do basenu pełnego rekinów;p
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Ja swojego nie zaproszę, w przeciwieństwie do chrzestnej. Jest ona siostrą mojego ojca i mamy świetny kontakt.
Z kolei szanowny pan chrzestny to stary kumpel taty z wojska, którego ostatnio widziałam na komunii. Może bym się zastanowiła czy go zaprosić (mieli z ojcem kiedyś super relacje) natomiast jakiś czas temu spotkał moją mamę i zapytał jak poszło mi na egzaminie kończącym podstawówkę, także tego... Mając 25 lat można się zdziwić. Ja bym gościa nie brała pod uwagę. Uczestniczenie w czyimś życiu to dobra wola człowieka. Jeśli czujesz dylemat to nie ma co się naginać. |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5216171 4]
Może bym się zastanowiła czy go zaprosić (mieli z ojcem kiedyś super relacje) natomiast jakiś czas temu spotkał moją mamę i zapytał jak poszło mi na egzaminie kończącym podstawówkę, także tego... Mając 25 lat można się zdziwić.[/QUOTE] ![]() W sumie... tak się zastanawiam i przyznam, że nie bardzo jestem w stanie sobie przypomnieć kto jest moim chrzestnym. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

? Zluzuj dziewczyno. Zadałam zwykłe pytanie, a ty się miotasz agresywnie jakby ci conajmniej grożono wrzuceniem do basenu pełnego rekinów;p