|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie wiem czy chce ślubu
Jakbym pracowala codziennie po 12h, to tez by mi sie nie chcialo nic wiecej robic.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem wychodzić za mąż dla pieniędzy, jak za tym naprawde sotja jakieś duże pieniądze, ale wychodzenie za mąż z powodu kredytu 25 tysięcy jest chyba tylko lekko żałosne. Co do tego ewentualnego zwrotu na rzecz faceta to jest za mało danych. Nie wiemy w jaki sposób on jej przekazuje tę kasę, nie wiemy jaki mają podział fainasów, jak się dogadali z rodzicami odnosnie opłat za mieszkanie i wielu innych istotnych rzeczy. Poza tym może można mu wiele zarzucić, ale nie znamy jego relacji, a z tego co pisze autorka obraz jej samej rysuje się niezbyt korzystnie jako osoby zwyczajnie nieodpowiedzialnej. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Autorka chyba olala swój wątek także nie ma co się dłużej udzielać póki się nie pojawi..
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
A mi przykro ze nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
pozdrawiam.
|
|
#36 |
|
.
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;52209299]1. To, że faceci często cośtam, nie oznacza, że ten konkretny też tak ma.
2. Skąd pomysł, że on nie wykazuje cienia zainteresowania wspólnym remontem? Z jedynego postu autorki wiemy tyle, że on po 12h pracy woli odpoczywać niż doklejać panele, czemu się osobiście nie dziwię. Pytanie tylko co ona robi w tym czasie [/QUOTE]Widze, ze skutecznie omijasz slowo klucz w moich wypowiedziach. Facet mial dzien WOLNY i nie chcial ruszyc dupy do ogarniania czegokolwiek. Nie doczytalam, zeby autorka zmuszala go do czegos po 12stu godzinach pracy.
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Nie, ale za to narzeka, że po 12h pracy facet siada do kompa i nie robi "NIC" jak to określiła używając caps locka zapewne w celu podkreślenia swojego oburzenia. Ona nota bene też ma wolne i to pewnie nawet kilka dni, a nie jeden - zwolnienie lekarskie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#39 |
|
.
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;52213496]Nie, ale za to narzeka, że po 12h pracy facet siada do kompa i nie robi "NIC" jak to określiła używając caps locka zapewne w celu podkreślenia swojego oburzenia. Ona nota bene też ma wolne i to pewnie nawet kilka dni, a nie jeden - zwolnienie lekarskie.[/QUOTE]
no tak, a wizaż tyle mówi o podziale obowiązków w domu... cóż - skoro dostała L4 to chyba nie jest super zdrowa i w pełni sił do samodzielnego skończenia remontu? albo ja się nie znam, nie wiem. nie dostaję zwolnień lekarskich jak normalnie funkcjonuję.
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też nie chciałoby się robić w domu w wolny dzień, gdybym normalnie pracowała po 12 godzin.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

pozdrawiam.
[/QUOTE]