|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień: perfumy, kolorówka, pielęgnacja, akcesoria i mega zestaw ozdób do paz
Coś u mnie za Sally Hansen Complete Salon Manicure, kolor 640 Barry M, kolor 292 i -Flormar, kolor 433; lub za któryś z tych trzech ?
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień: perfumy, kolorówka, pielęgnacja, akcesoria i mega zestaw ozdób do paz
witaj , niestety nic sobie nie upatrzyłam
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej i jak tam?
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ok, cierpliwie czekam
|
|
|
|
#38 |
|
JESTEM ONA
|
Hej,
nic nie wypatrzyłam, niestety. Pozdrawiam
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za olejek łopianowy ze skrzypem polnym Green Pharmacy?
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wybacz mi poślizg, mam ograniczony dostęp do internetu ostatnio
![]() Wody termalnej raczej nie będę już miała, pędzli Essence również. Szminka o którą pytasz to Nude Love z Essence, nie jest perłowa. Maznęłam nią tylko raz, ale to zdecydowanie nie mój kolor ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Rozumiem, bo dla mnie też jest ona za jasna ![]() Kulka YR jest nowa. Pędzel TBS mam z wymianki, dziewczyna od której go mam go prawie nie używała, ja również użyłam go tylko kilka razy. Jest w bardzo dobrym stanie, wyprany.
|
#45 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Nate,
A wiesz, że mi się Absynthe spodobało? może coś jeszcze u mnie znajdziesz?
|
#46 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Pod ladą to już zwyklaki: Tomorrow i ewentualnie Bio Wanilia YR.
![]() A Maroussia? Lubisz kadzidła chyba. ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ostatnio miałam nawet pisać recenzję Maroussii, bo to dość szczególny zapach w mojej kolekcji - za każdym razem nuty układają się na mnie w różnej kolejności. Zawsze wyczuwam kadzidło, piżmo i goździki, co łączy ze sobą niektóre recenzje - o cerkwi, ale także o wypięlegnowanej drogimi kosmetykami Rosjance przesiąkniętej też trochę domowymi wypiekami. Teraz nie używam, bo kadzidła m.in. poszły w odstawkę. ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- To atomki musisz dać. A Paczula Arthes jest boska!!! Przyszła dopiero co, zapomniałam napisać - słodko - gorzka paczula ocieplona ambrą. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Paczuli wolałabym odlać mniej. bo na mnie jest koszmarnie bliskoskórna. A wtedy się zlewam od góry do dołu. Niby tania jest, ale tyle mam jeszcze chciejstw... No i nie lubię psikać za bardzo odlewek, bo jestem ciapa i wszystko wokół jest zapsikane - z Earthwormem nie było kłopotu. bo flacha rozkręcana. I jeszcze jedno - balsam Maroussii też kcesz? ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- To dawaj na PW.
|
#47 |
|
Welcome to Jamrock
|
podoba mi się:
-tusz do rzęs Lovely Curling Pump Up Mascara, hit na KWC. Tusz jest świeżutki, kupiony i otwarty 8.08, ale nie użyty ani razu ważny do 06.2017;ale to za mało za hakuro
|
|
|
|
#50 |
|
Welcome to Jamrock
|
niestety nie ale jak chcesz kuknij na wish
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki/odlewki:
-Ungaro Fruit d'Amour Green (f) - 1,5ml bez testowego psika; -Gucci Bamboo (f) - 1,5ml bez testowego maźnięcia (fiolka z zatyczką); -Marc Jacobs Daisy eau so fresh - 1,2 ml bez testowego psika; -Lancome La vie est Belle - 1,5ml bez testowego psika; -Thierry Mugler Angel EdP - 0,5-0,6ml; -Demeter Fireplace - 5ml bez dwóch, trzech testowych psików; -Demeter Holy Smoke - 5ml bez 3 psików; -Fragonard Patchouli - 0,6ml; -The Different Company Sel de Vetiver - 1,2ml; -Issey Miyake L'eau d'Issey - 4ml; -Gucci Rush - 1,5ml bez testowego psika; -Emanuel Ungaro Ungaro - 1,5ml; -Repetto edt - 1,5ml; -Dior Hypnotic Poison - 1ml; -Dita von Tease Erotique - 1ml; -Burberry Body - 2ml bez dwóch testowych psików. -szczotka z włosia dzika Donegal, mało używana, trochę zakurzona, w bardzo dobrym stanie; -piękna papeteria Carta Pavone coś u mnie?
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za słuchawki ?
|
|
|
|
#57 |
|
Welcome to Jamrock
|
narazie podziekuje, ale daj znacx jak bd robic dokladki
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
niesttey nic
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

może coś jeszcze u mnie znajdziesz?

No i nie lubię psikać za bardzo odlewek, bo jestem ciapa i wszystko wokół jest zapsikane - z Earthwormem nie było kłopotu. bo flacha rozkręcana. 
ważny do 06.2017;