|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wakacyjny wymiennikowy bazarek u Elsy
+ nie szukam nic konkretnego
+ preferuję większe wymiany + przesyłka za pobraniem, dobrze zabezpieczona + odpisuję z reguły wtedy, gdy coś mi się u Ciebie spodoba, nie miej mi proszę tego za złe + tym kolorem oznaczam produkt, którego już nie mam + tym kolorem oznaczam produkty zarezerwowane PIELĘGNACJA: + Ziaja pasta do głębokiego oczyszczania twarzy; użyłam ją dwukrotnie, otwarta została na przełomie marca/kwietnia; termin ważności - maj 2017 + Delawell olej z awokado 100% organic; zużycie widać na zdjęciu, otworzyłam go w maju; termin ważności - 2017 + Lirene Youngy 20+, kremo-żel do twarzy z drobinkami, nieotwarty, do lipca 2016 (NIE MA GO NA ZDJĘCIU) MAKIJAŻ: + Lovely puder naturalny w odcieniu 2; zużycie minimalne, otworzony przeze mnie w lutym; termin ważności - sierpień 2016 + Dermacol puder w odcieniu 1; zużycie minimalne, mam go z wymianki; termin ważności - niepodany na opakowaniu + Manhattan podwójny róż zawiera kolory 39G Jungle Red i 39Z Sunset; zużycie minimalne, otwarłam go w grudniu 2014; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu + Revlon nearly naked podkład w kolorze 150 nude; zużycie widoczne na zdjęciu, otworzony przeze mnie w maju; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu + Essence baza pod cienie; zużycie znikome, mam go z wymianki (czerwcowej); termin ważności - 6 miesięcy po pierwszym otwarciu + Primark sztuczne rzęsy; opakowanie zawiera tubkę z klejem + Eceline celebrities eyeliner; otwarty przeze mnie w maju, ciągle płynny, użyty jeden raz; brak terminu ważności na opakowaniu + Manhattan mat effect 78X mat petrol; mam z wymianki + Manhattan multi effect 54G pinkalicious; mam z wymianki + Maybelline superstay 10h pomadka matowa w odcieniu 370 infinite mauve; użyta dwa razy, otwarta w marcu; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu + Manhattan lip lacquer lakier do ust w odcieniu 20 a eternal flame; kilkukrotnie użyta, otwarta pod koniec 2014 roku; termin ważności - 24 miesiące od pierwszego otwarcia + Astor soft sensation szminka w odcieniu 460; nieużywana, otwarta w połowie 2014; termin ważności - 24 miesiące od pierwszego otwarcia + Kobo color trends baza pod pomadkę; kilkukrotnie użyta, otwarta w lutym 2014; termin ważności - luty 2016 + Makeup Revolution szminka w odcieniu the one; kilkukrotnie użyta, otwarta w marcu 2015 + Avon matowa szminka w odcieniu starburst pink; kilkukrotnie użyta, otwarta w styczniu/lutym 2015 PAZNOKCIE (ewentualne zużycie widoczne na zdjęciach): + Sally Hansen żel do usuwania skórek + Manhattan pro mat matujący lakier nawierzchniowy + Avon vernis top coat lakier nawierzchniowy zostawiający satynowy efekt + Vipera top coat roulette 37 + Astor fasfion studio odcień 109 + Astor fashion studio odcień 137 + Lambre odcień niepodany na opakowaniu, ale to ostry pomarańcz + Manhattan lotus effect odcień 81R + Astor lacque deluxe odcień 598 vip blue + Eveline minimax odcień 936 INNE (nie ma na zdjęciach): + tampony O.B. ProComfort Super - opakowanie osiem sztuk + tampony O.B. ProComfort Mini - w opakowaniu brakuje jednej sztuki, zostało siedem STROJE & DODATKI: + płócienna torba zakupiona w Londynie kilka lat temu, jak widać na zdjęciu ma niewielkie otarcia od namiętnego używania i noszenia w niej książek; niemniej jednak jest solidna, wiele mieści; ma mocne paski Edytowane przez Elsa_93 Czas edycji: 2015-08-29 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjny wymiennikowy bazarek u Elsy
KSIĄŻKI (UWAGA - niektóre książki na ostatniej stronie zawierają, napisane długopisem, moje inicjały):
+ Delilah Marvelle - "Na zawsze i o jeden dzień dłużej" - romans historyczny (wydanie kieszonkowe); ma inicjały + Charlaine Harris - "Martwy jak zimny trup" - V tom serii o Sookie Stackhouse, na podstawie książek nakręcono popularny serial "Czysta Krew"; bez inicjałów + Ezop - "Ezop dla dorosłych" - kawałek greckiej literatury starożytnej; bez inicjałów + Jacqueline Carey - "Santa Olivia" - fantastyka dla młodzieży; ma inicjały + Dan Wells - "Patrials. Częściowcy" - science fiction dla młodzieży; ma inicjały + Scott Westerfeld - "Lewiatan. Księga pierwsza" - tom pierwszy trylogii science fiction dla młodzieży "Lewiatan"; ma inicjały + dwa tomy "Gotuj i chudnij"; bez inicjałów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Nearly Naked?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za paste z Ziaji, olej z avocado i żel do skórek?
![]()
![]() |
#8 |
Kuźnia inspiracji
|
Mogę dorzucić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
+ Ziaja pasta do głębokiego oczyszczania twarzy; użyłam ją dwukrotnie, otwarta została na przełomie marca/kwietnia; termin ważności - maj 2017 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wymienisz się za:
Revlon nearly naked podkład w kolorze 150 nude; zużycie widoczne na zdjęciu, otworzony przeze mnie w maju; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu + Manhattan pro mat matujący lakier nawierzchniowy + Eveline minimax odcień 936
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej! Podobają mi się u Ciebie pomadki: Astor i Makeup Revolution
![]() Kolczykami była też zainteresowana inna wizażanka. Mam nadzieję, że na dniach da mi znać, co z wymianą. Jeśli jednak nie uda mi się z nią wymienić, to kolczyki są Twoje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tutaj podoba mi się pasta Ziaja, baza pod pomadkę i Manhattan lip laquer...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej! Przypomniałam się tamtej wizażance, ale niestety nie dostałam jeszcze odpowiedzi. Mogę wstrzymać się jeszcze do jutra? Zobaczymy, czy tamta dziewczyna odpisze. Jeśli nie, kolczyki powędrują do Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
W takim razie najbardziej pasowałaby mi ta baza... Ten tarot, to jest nowsza wersja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]() Już wszystko mi się wyjaśniło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się tylko
+ Manhattan lotus effect odcień 81R + Eveline minimax odcień 936 i ewentualnie pasta z Ziaji ale to trochę mało; planujesz jakieś dokładki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dziękuję ale nic nie wybrałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej przypominam się nieśmiało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie podklad revlon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie duzo rzeczy:
+ Revlon nearly naked podkład w kolorze 150 nude; zużycie widoczne na zdjęciu, otworzony przeze mnie w maju; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu + Ziaja pasta do głębokiego oczyszczania twarzy; użyłam ją dwukrotnie, otwarta została na przełomie marca/kwietnia; termin ważności - maj 2017 + Essence baza pod cienie; zużycie znikome, mam go z wymianki (czerwcowej); termin ważności - 6 miesięcy po pierwszym otwarciu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.