![]() |
#31 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymianka sierpi- wrzesień, klorane, holika,dermika, bandi, clarins, tołpa, gosh
Podoba mi się jedynie tonik Clarins
![]()
![]() |
#32 |
koci świat
|
Dot.: wymianka sierpi- wrzesień, klorane, holika,dermika, bandi, clarins, tołpa, gosh
hej
![]() fartuch kosmetyczny/medyczny, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
koci świat
|
dla mnie ok
![]() ![]() jeśli Ci pasuje zapraszam na priv ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
koci świat
|
Ok ja też w pon bo dziś i tak do wieczora w pracy jestem☺
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się krem bb Holika Holika z zieloną herbatą i może odżywka Klorane. Czy ten krem ma jeden uniwersalny odcień? Raczej jasny/ciemny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana tym kremem, ale nie oddam za niego wszystkich trzech rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nadal jesteś zainteresowana to chętnie oddam fix, maskę Bingo i miniaturkę maskary za Serum Q10 Nivea, krem do rąk i 2 mydełka glicerynowe: grejfrut i różę. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2015-09-07 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Maskarę otwierałam niedawno (w wakacje) i była mokra, więc jeślibyś ją teraz używała, to na pewno nie wyschnie.
Nie znam PAO i nie wiem gdzie szukać kodu na tym fixie... Mam go od wiosny, a twarz psiknęłam raz testowo latem i wszystko z nim jest OK.
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam to PAO i niestety jest 12 miesięcy. Więc mogłabyś używać do końca czerwca.
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#42 |
Welcome to Jamrock
|
*kredka do brwi catrice nr 030 nie temperowana (foto 1post)
*NOWY krem nivea q10 Przeciwzmarszczkowy krem energetyzujący na dzień SPF 15 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...en-spf-15.html i ew: *NOWE mydełka glicerynowe papaya (70gram), gejpfrut (70g to mi się spodobało ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- tylko nw o jaki tusz Ci chodzi - ten z Vollare? bo za tusz EL szukam czegoś naprawdę mega- jest to mój ulubiony tusz i jest to mój zapas.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Ja przygarnęłabym od Ciebie 2 odżywki: Balea i Klorane, ale Ty wybrałaś u mnie raczej drobiazgi, więc nie wiem.
![]() Edytowane przez 1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 Czas edycji: 2015-09-11 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Welcome to Jamrock
|
tak jak pisałam, za el nic nie widzę
![]() ale napisałam co mi się u Ciebie podoba, może znajdziesz coś innego? mam też tusz z Vollare, daje bdb efekt, jest świeżutki, dopóki nie znałam EL to ten był moim kwc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Witaj.
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828898 ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- No właśnie pamiętam, że to było koło roku od otwarcia dla wszystkich bebików. ![]() Przepraszam, że tak dopytuję. ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Ja go znam, swojego czasu miałam wszystkie z tej serii. ![]() ![]() To ja bym była chętna na niego i kredkę. Tylko mogłabym wysłać dopiero za tydzień jakoś. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Oki. ![]() ![]()
![]() |
#46 |
koci świat
|
Taki cień
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
koci świat
|
to jest cień z tej serii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
NOWE mydełka glicerynowe papaya (70gram), gejpfrut (70g), róża (80g)
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
koci świat
|
Mam np taki
Bordo z drobinkami ale nie nachalnymi -duża butelka 15 ml użyłam raz dwie warstwy na obie ręce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
koci świat
|
Tak mniej więcej wychodxi na paznokciu po 2 warstwach -trochę niezdarnie bo się dopiero uczę. 😈 dsj znać czy Ci się podoba czy szukać dalej ☺
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() *NOWY Bandi multiaktywny koktail przeciwzmarszczkowy, 15ml (03.2017) *NOWA Nivea, Aqua Effect, Pianka oczyszczająca do skóry suchej i wrażliwej *NOWY Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Fluid na koncówki *UŻYTA RAZ Klorane odżywka bez spłukiwania na bazie masła mango (data była na folii zabezpieczającej, na pewno 2017) * spray do włosów na bazie wody różanej i olejku arganowego *UŻYTA RAZ planeta organica odżywczy balsam objętość i gładkość na bazie 15minerałów *NOWY zestaw Nivea podróżny+ kosmetyczka może znajdziesz dla siebie coś jeszcze? ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
no niestety, butów nie dorzucę
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na kremie Bandi, fluid Gliss Kur i odżywkę Klorane też chcę
![]() I tego specyfiku też jestem ciekawa - spray do włosów na bazie wody różanej i olejku arganowego ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
no na tych samych rzeczach mi zależy
![]() ![]() a jeszcze zapytam czy nie potrzebujesz może żeli do mycia twarzy? bo za Twoją piankę Nivea mogłabym oddać Jedwab do mycia twarzy z BingoSpa i mam jeszcze połowę z 300 ml Kolagenu do mycia twarzy też z BingoSpa, oddałabym oba
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
pasowałaby mi taka wymiana, z tym że ramiączek nie mam do biustonosza, w ogóle sobie nie mogę przypomnieć co z nimi zrobiłam, pewnie na szybko były mi kiedyś potrzebne i je odpięłam.. no i ten tusz też dorzucę, tak jak powiedziałam
![]() a co z pianką? byłabyś w stanie jeszcze za nią coś sobie wybrać? przydałby mi się taki specyfik na wyjazd, a żelów nie lubię ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
ok, fajnie, to idę na pv
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Chwilowo nic,ale będę zaglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.