|  2015-09-13, 20:13 | #32 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Benefit Noelle, BB krem Pupa, dużo pielęgnacyjnych, pędzel, miniatury perfum +

Coś u mnie za: *Ecotools bambusowy pędzel do pudru - NOWY *Tołpa Botanic żel pod prysznic czarna róża 200 ml - NOWY *Maska błotna Bingo SPA - Błoto z Morza Martwego, biała glinka (kaolin), cynk - 150 g - zużycie minimalne ? | 
|     |   | 
|  2015-09-16, 12:19 | #34 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wrzesień: Benefit Noelle, BB krem Pupa, pielęgnacja, pędzel, miniatury perfum +

Hej   *Bioderma Sensibio H2O płyn micelarny mnie interesuje  Znajdziesz coś w zamian? | 
|     |   | 
|  2015-09-16, 16:05 | #35 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wrzesień: Benefit Noelle, BB krem Pupa, pielęgnacja, pędzel, miniatury perfum +

*Benefit Noelle EdT 30 ml - UWAGA! nie jestem w stanie określić zużycia, podejrzewam, że pozostało jakieś 20 ml (?  ); posiadam kartonik *Guerlain La Petite Robe Noire Couture EdP 5 ml (miniatura) - NOWA, z kartonikiem * mini testery podkładów mineralnych *micel biodermy Coś u mnie za to? | 
|     |   | 
|  2015-09-16, 21:12 | #36 | 
| Zakorzenienie | 

Podoba mi się kilka rzeczy, m.in żel pod prysznic czarna róza, pędzel do pudru. Znalazłabym pewnie jeszcze kilka rzeczy.  Znajdziesz coś u mnie? 
				__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2015-09-17, 20:01 | #38 | 
| BAN stały | 

hej cos u mnie?

| 
|     |   | 
|  2015-09-19, 21:15 | #40 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za piankę Shiseido, micel Bioderma i odlewkę Nilag? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2015-09-22, 14:50 | #42 | 
| Obcy 8 pasażer Nostromo Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa/Gdańsk 
				Przekupka: 207 pkt  / 100% pozyt. | 

Dot.: Benefit Noelle, BB krem Pupa, dużo pielęgnacyjnych, pędzel, miniatury perfum +

coś u mnie za wszystko (3szt. ) Shiseido?    | 
|     |   | 
|  2015-09-22, 20:14 | #44 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, upatrzysz coś w moich wątkach?   ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Tusz Benefit mi się najbardziej widzi...  Perfumy chciałabym oddać za inny zapach   | 
|     |   | 
|  2015-09-24, 00:35 | #47 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, Znalazlabys cos u mnie za: *Tusz do rzęs Benefit They're Real 8.5 g - NOWY Ewneutalnie : Bingo SPA żel pod prysznic słodkie migdały i biała glinka 300 ml - NOWY W watku mam zestaw do brwi z Makeup Revolution - nowy, jeden cien tylko musniety opuszkiem, z woskiem. Odcien Medium Dark. W watku i poza watkiem mam sporo kosmetykow do wlosow w tym i masek ( w watku mam Kallosy, Pilomax duzy uzyty moze z dwa razy, rosyjskie). Olejki do wlosow itd  No i to co w watku. Moge oddac wiele   
				__________________ Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 | 
|     |   | 
|  2015-09-24, 11:45 | #48 | 
| Welcome to Jamrock | 

*Ecotools bambusowy pędzel do pudru - NOWY może teraz coś znajdziesz?  z twoich poszukiwanych mam zestawy do brwi i maske do włosów | 
|     |   | 
|  2015-09-24, 13:06 | #49 | 
| Wtajemniczenie | 

znajdziesz coś u mnie za tusz benefit?

| 
|     |   | 
|  2015-09-25, 11:25 | #50 | 
| DobraRada-NieGłaszczGada. Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Opolszczyzna 
				Przekupka: 258 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj   Czy znajdziesz coś u mnie za *Tusz do rzęs Benefit They're Real 8.5 g - NOWY ?  
				__________________ Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...  Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 | 
|     |   | 
|  2015-09-25, 13:23 | #51 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej, coś u mnie za  : Tusz do rzęs Benefit They're Real 8.5 g - NOWY Guerlain La Petite Robe Noire Couture EdP 5 ml (miniatura) - NOWA, z kartonikiem? poza wątkiem mam np. tylko testowany olej lniany Mokosh | 
|     |   | 
|  2015-09-26, 22:21 | #52 | 
| Zakorzenienie | 

Tej paletki do brwi już nie mam. Muszę w wolnej chwili uaktualnić wątek. Zostało mi masełko Korres, a do brwi mam jeszcze ten pyłek z Bare Minerals (jest w którymś poście). 
				__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2015-09-28, 18:27 | #54 | 
| Zakorzenienie | 

*Tusz do rzęs Benefit They're Real 8.5 g - NOWY Cos u mnie? Podobaja mi sie jeszcze platki pod oczy i probki Organique 
				__________________ Szukam torebki MK Selma   | 
|     |   | 
|  2015-10-03, 22:00 | #57 | 
| Welcome to Jamrock | 

widze ze nadal szukasz paletek do brwi, kuknij do mnie  mam cienie essence/wosk pierre rene | 
|     |   | 
|  2015-10-04, 11:46 | #58 | 
| Zadomowienie | 

coś u mnie za miniaturkę versace eros?    | 
|     |   | 
|  2015-10-04, 20:44 | #59 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Z Twojej listy poszukiwanych mam olejek do włosów, ewentualnie maskę Joico i mogę odlać Lalique Amethyst. Podoba mi się Noelle i tusz Benefit   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2015-10-08, 20:54 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie ?

__________________ Always, always, always belive in yourself, because if you don't, then who will, sweetie ?  - Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.