![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV
O 5 to ja w wakacje próbuję zasypiać, bo wcześniej mam seriale
![]()
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam śniadanie z kumpelą.. o 13stej ![]() Cytat:
![]() o, story of my life, chociaż ja mam tak nie tylko w wakacje ![]() Wiem, że muszę ogarnąć swoje życie a jedyne o czym myślę to to, że znowu nic nie wyszło tak jak miało być i że tęsknię za moją host rodziną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Lwiątko z Cintry
|
zakupy zrobione - buty, spodnie, trzy koszulki i bluza sweterkowa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- no seriale to mnóstwo czasu mi pochłaniają ![]() Cytat:
![]() ![]() w łóżku? ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obcięłam włosy, moja głowa jest uboższa o jakieś 20cm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd ja mam wiedzieć, że masz problemy ze snem, przecież nie siedzę pod Twoim łóżkiem i nie sprawdzam czy o 1 śpisz czy nie. Takie rzeczy to obczajam tylko noc przed egzaminem, czy tylko ja jestem w dupie czy inni też zarywają nockę ![]() ![]() Bez obrazy, ale widać że masz PMS ![]() A Nat jest poza konkursem bo my mamy wakacje a ona jest człowiek pracy i poza urlopem nie wychodziła z trybu ![]() No fakt, przeciągali strasznie to. Do tego łapaliśmy co chwilę facepalm, kurde, kiepskie udawanie mega zaskoczonych obecnością jurorów, to nic że kamera za nimi biega przed pojawieniem się Dżoany, to nic, i tak będę zszokowana, bosze, co oni tu robiom!!? W ogóle nie widać ustawki, co chwila zgadywaliśmy "Do Andre przyjadą na boisko, do tej Kelnereczki do pracy".. ![]() ![]() To u mnie wzmożona aktywność serialowa jest w trakcie sesji ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
stres ![]() ![]() ja muszę odrosty ogarnąć ![]() Cytat:
no dobra, sorka ![]() ![]() no wcale bym się nie skumała, że Tap Madl do mnie przyjechało, jakbym szła i spotkała po drodze kamery z TVNu ![]() ![]() ![]() zaraz pogrzebię za linkami, bo nie chce mi się fot robić ![]() ![]() a jutro robię krem z dyni ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niee przecież typowo, chamsko przed nimi biegali, niektórym było specjalne ujęcia widać.. jak już chcieli z zaskoczenia to trzeba było tak zrobić, mniej efekciarsko ale za to bardziej naturalnie. Dokładnie, zapychacz, chcieli żeby było bajerancko a wyszło żałośnie.. Czekam ![]() O mniaaaam przypomniało mi się jak kiedyś w trakcie okienka przyjechałam do babuni i zrobiła mi taki pyyyyyyszny krem z dynii, tak troszkę na słodko, z mlekiem, kluseczkami, o mamo to było pyszne ![]() ![]() A ja dostałam batata w spadku i nie wiem co z nim zrobić.. czy fryty.. czy puree.. czy cu. Ale pewnie skończy się na frytach. ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Phi... W czasie sesji to ja wszystkie ubrania w szafkach układam, sprzątam, pomagam, no i oczywiście zaczynam nowe serialne, a przecież większość tak wkręca, że trzeba trzaskać wszystkie sezony pod rząd!
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Oho, rzecz jasna porządek w pokoju, podlewanie kwiatów (mimo że cały rok tego nie robię), pranie...
![]() ![]()
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
nazywa się "serum gojące na blizny i rozstępy" ![]() i uwaga - w czwartek przychodzą meble, czyli stoły, sofy i pufki z europalet ![]() Cytat:
![]() ![]() hi5! ![]() a u mnie dynia i marcheweczka juz w garnku ![]() ![]() boże, co mialam dzis pecha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |||||
Zakorzenienie
|
nie no, pełna kultura, w kuchni, ale kumpela musiała pieczywo po drodze kupić
![]() Cytat:
![]() też powinnam to zrobić, bo mam m a s a k r ę na głowie po tym teksańskim słońcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesień się jeszcze na dobre nie zaczęła a ja się czuję jak w listopadzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ach.. no tak.. logiczne ![]() ![]() OOOoo ja poproszę zdjęcia jak przyjdą. Tak mi się podobają te meble, chciałabym meble tarasowe z palet, z takimi ładnymi poduszkami i w ogóle.. Szkoda, że na moim balkonie jest za mały daszek i takie meble to by były pewnie szybko zniszczone.. Za to taras okupują rodzice więc im się nie będę wtryniać. I w ogóle oprócz łóżka chciałabym jeszcze stolik kawowy, prosty, na kółkach, ze szkłem na wierzchu ale w pokoju nie będę miała na to miejsca. Chyba, że bym połączyła nasze pokoje ![]() Olaboga, 6:30, bój się Boga, tyle czasu się w łóżku wylegiwać?!? ![]() Też krem pichcisz? Ja bym się bała żeby nie zajumali... W ogóle odkąd zgubiłam kluczyk do szwagrowego U-locka i jeździłam do pracy z moją linką na kod to co pół godziny zapuszczałam żurawia i sprawdzałam czy stoi na miejscu.. To przecież większy sekator wystarczy i po rowerze ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-09-22 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
![]() ![]() gacie, jegginsy oczywiście ![]() buciki - KLIK, bez ciśnienia na marki, mają być zwyczajnie wygodne i mi służyć. na żywo ten granat i róż tak ładnie razem wyglądają ![]() koszulki - KLIK, KLIK, takie tam bejziki, za 15 zeta to żal nie wziąć ![]() ![]() sweterek - KLIK, C&A z kolekcji Clockhouse, cienki jest, więc mogę pod niego założyć koszulkę z krótkim rękawem albo na ramiączka ![]() ja właśnie za każdym razem krem z dyni robię z mlekiem, najbardziej mi wtedy smakuje, takiej delikatności nabiera ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ...bo stwierdzam - nauczę się rano. a rano ignoruję budzik, miliony drzemek, nie uczę się i idę licząc na to, że ktoś ma ściągę albo pomoże, albo... nie idę wcale ![]() pisałam tego posta godzinę, bo szukałam linków, a to czego nie znalazłam musiałam ofocić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
![]() ![]() też krem szykujesz? ![]() o kurde ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurfa... mi też ![]() ![]() zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czego słuchacie? Marta mi podsunęła The Neighbourhood, szukam czegoś nowego bo cała moja muzka mnie irytuje bo przypomina mi lato #gorzkiełzy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Czuję się zaproszona na imprezkę, mimo że za klabingami nie przepadam!
![]()
![]() |
#47 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja też kocham pikantne żarcie ![]() ![]() The NBHD to miłość moja największa ostatnio ![]() OCAD - Muse Flume & Chet Faker - Drop the Game SchoolBoy Q - Hell Of A Night Years & Years - Worship ; King ; Take Shelter ; Breathe ; najprościej jak napiszę - całe Communion sobie przesłuchaj ![]() i wszystkie remixy z Breaking Bad - Season 1-2 ; Season 3-5 ; This Is My Product ; Do You Want To Build a Meth Lab? a jak naprawdę masz problem i zły dzień, to zapuść sobie Zenka - Królowa Nocy i impreza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Sweater weather
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Lwiątko z Cintry
|
ja często obczajam co znajomi wrzucają na fejsa... ale czasem jest załamka, jak mi wyskakuje jakieś disco albo Popek
![]() ![]()
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja raz zrobiłam krem z dyni, własnie na pikantnie i babciowy na słodko przybił go o tysiąckroć ![]() A to nie, teraz aż tak hardkorowo staram się nie robić. Jak już liczę na ściąganie to się nie uczę w ogóle (ew czytam pobieżnie) a generalnie ta sytuacja z przeciąganiem nauki i pójściem spac bo za późno to się zdarza wtedy, kiedy "naukę" zaczynam kilka dni przed. Czyli właściwie udaję, że się uczę bo mówię że to robię a tak naprawdę to robię wszystko co się da, jak skończę to siadam na pół h z notatkami i co dwa zdania wchodzę na fb, wizaż, insta, snapa.. i tak do momentu kiedy stwierdzam że czas zrobić coś do jedzenia. I tak w kółko ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojaaa kocham meksykańskie żarełko ![]() Ja ostatnio katuję Elliphant (np. to, to, to, to, to chociaż mogłabym zalinkować wszystkie jej piosenki bo jestem totalnie w lasce zakochana), A$APa (z nowszych np. to, to ze starszych ukochane to i to albo totalna miazga czyli to), oczywiście Flume jak ktoś lubi takie klimaty, ja kocham (np. to, to, to, ale też mogłabym cały album wrzucić). Od wczoraj z M śpiewamy Kodaline (znałam już wcześniej ale teraz jakoś się wkręciło), Django Django bardzo pozytywne, Chet Faker mocno to i to na przykład, tu Jack U, imprezowy klimat, bardzo takie moje, tu inny kawałek, z Bieberkiem ![]() ![]() A dla Miauka to ![]() Jezu mam nadzieję że z żadnym linkiem się nie je.błam bo inaczej ![]()
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś zjadłam takie ostre burito(tylko ziemniaki i jalapeno), że po zjedzeniu paliło mnie w żołądku a popołudniu zaczęło dziać mi się coś dziwnego z jelitami i aż miałam dreszcze zanim poszłam na dwójeczkę, i fakt... naprawdę ostre żarcie piecze dwa razy i to dłuuugo ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Jesho na nich był taki szał macicy na Opku.. masakra, gimbazjada się zjechała konkretnie na nich, jak na Bastille rok temu (chociaż Bastille było miazgą). Takie piski, bosz ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to pod presją lepiej mi wchodzi, szczególnie nocami, jak mam już pełną świadomość tego, jak bardzo jestem w dupie ![]() Poprawkę mam w niedzielę, dlatego się nie spinam i nawet nie szukam notatek ![]() Miał, fajne zakupy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no jestem zadowolona, bardzo i mama mi przestała dziamgać ![]() ![]() ![]() kurczę, ja się nie umiem zmotywować do nauki wcześniej, niż dzień przed... ![]() ![]() aww ![]() to ja jeszcze wrzucę mój dzwonek - KLIK ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękować ![]() ![]() ![]() nie mogę z głowy wywalić Bitch Better Have My Money... tak jak nienawidziłam tego kawałka, tak teraz go kocham ![]() ![]() i jeszcze jeden kawałek! Eminem - Kings Never Die ft. Gwen Stefani, ale to już Oliwii podsyłałam, jednak może komuś się spodoba ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
O i jeszcze kilka mi się przypomniało przy okazji Straight Outta Compton, odkąd jestem z M to stale się przewijają stare rapsy np. Eazy E np to i to mniej popularne, albo to, Ice Cube to, to, Wu-tang Clan, stary dobry Tupac to , albo to. Dobra, starczy bo i tak mało kto tu pewnie rapsów słucha, szczególnie tych starych ziomalskich
![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pogrubione - łojesu, wieki nie słyszałam ![]()
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi niby też tak wychodziło najlepiej ale to na początku studiów, zarywałam nockę a potem byłam jak na kacu. Teraz staram się spiąć, żeby chociażby od rana na ten dzień przed czytać, a nie wieczorem ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakbyś zobaczyła ile ja mam czasem materiału to byś się zmotywowała ![]() ![]() Ooo o Rihannie to nawet nie wspominam bo to moja bogini ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Lwiątko z Cintry
|
o i mój mistrz na wieczory, Jamie xx - Girl
![]() i SOHN (przez Napiórkowską) - Lessons ; Bloodflows ; Lights ; Artifice, kocham ziomka, odprężam się przy jego kawałkach wieczorami często ![]() tak teraz patrzę co wrzucam i jestem taka złożona i skomplikowana muzycznie ![]()
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-09-22 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja A$APa też bardzo lubię ![]() ![]() Ale taki Drake na którego jest jaranko.. no nie znoszę, nie wiem co to za g i czemu to takie popularne, przecież to jakiś żart a nie rap jest ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() Hahah ja mam tak rozpięty gust muzyczny, że aż nie wiem co odpowiedzieć jak ktoś mi się pyta jakiej muzyki słucham ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-09-22 o 23:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.