|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pachnący(i nie tylko) październik... :)
Dostałam próbkę i jednak szukam tylko tego Chergui (ew. Cavalli Essenza). Pozdrawiam
---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Takie troszkę męskawe, ale przez słodkość chyba bardziej kobiece niż męskie wg mnie. Coś takiego innego ciekawego w nich jest. Z przyjemnością zamieniłabym ból głowy po BO na Chergui . A Bvlgari jak wyszło? Z tej marki mam tylko Jasmin Noir L'essence (próbkę) i zapach bardzo ładny, pewnie bym kupiła, ale...cholernie nietrwały :/ Przebił nawet CK One... JNL'e osoby z otoczenia nie czuły po ok 30 minutach, musieli się przysunąc do szyi. Pytanie :"ładny zapach?"...Odp: "Nie czuję nic" .
|
|
|
|
|
#38 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
|
|
#39 |
|
perfumove love
|
Hmm. Na pierwszy plan wychodzi delikatna (nie spożywcza) wanilia, nie za słodka, z lekko ziołowym tłem (ale żadne tam zielone rośliny). Miła i tulaśna, bliskoskórna. Po jakimś czasie wychodzi na mnie mix YR Vanille Noire z Cocoonem. Coś w ten deseń
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Naanku ( ), czy złoty Just jest dostępny w stacjonarnych perfumeriach? Przetestuję, jeśli się zakocham, pewnie będę w stanie oddać obie wanilie. OK?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Byłam ciekawa również tego zapachu, ale chcąc zamienić klikniętą próbkę na inną, miałam okrojony wybór.. Musiałam więc brać 2x Chergui
A żałuję, że nie wzięłam Daim Blond, który akurat był. Trochę za kosztowne te kupowanie próbek, jakby się chciało wszystkie Lutensy wywąchać... Na all jedna 10zł (i atomizer mi się zacina, nie lubię tych całych plastikowych i nieprzezroczystych atomizerów, bo w innym zapachu/innej firmy też mi się zacina), w jednej z perfumerii widziałam za 5zł, ale znowu z tamtej fiolki mi...cieknie . Leży mi na stoliku na papierku i widzę, że na nim jest substancja, a w fiolce ubywa... Za to zapach mi się rozprzestrzenia wokół , ale niezbyt to pocieszenie |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Za Joopa czego szukasz?
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- No tak właśnie myślę, że chciałabym Joopa ale bez parcia, może coś wymyślisz w konfiguracji Joop+Mirage : ) . Ogólnie to myślę, że nic dla Ciebie już nie mam, bo gust zapachowy wywędrował u Ciebie w inne rejony |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Minimki sprzedałam(na HP ciułałam) . Shalimara mogłabym przemyśleć ale nie za Joopa : ( , ale też byloby ciężko go wydostać, chitra jestem strasznie : )
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Z wątku nic niestety
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
czym ja Cię mam kusić za Joopa? i/albo Mirage??
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
ano... oddam Ditę, mnie ostatnio slodkości ciągną
a odlewkę jaką chcesz? ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- oj sorry, nie doczytałam że tam aledhydy... to nie chcę ![]() a Mirage oddasz?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie, kąpiel z pianą, czyli mydło... wlaśnie czytałam recenzje i te łazienkowe klimaty się często przewijają - nie będę ryzykować
to nic, do następnego razu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

. A Bvlgari jak wyszło? Z tej marki mam tylko Jasmin Noir L'essence (próbkę) i zapach bardzo ładny, pewnie bym kupiła, ale...cholernie nietrwały :/ Przebił nawet CK One... JNL'e osoby z otoczenia nie czuły po ok 30 minutach, musieli się przysunąc do szyi. Pytanie :"ładny zapach?"...Odp: "Nie czuję nic" 

), czy złoty Just jest dostępny w stacjonarnych perfumeriach? Przetestuję, jeśli się zakocham, pewnie będę w stanie oddać obie wanilie. OK?