![]() |
#31 | |||
Wiedźma
|
Dot.: Zajęty chłopak, który mnie podrywa...
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2015-10-31 o 03:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez truska233 Czas edycji: 2015-10-31 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Też kiedyś spodobał mi się zajęty chłopak, tylko sytuacja była o tyle inna, że gdy zapytałam o jego dziewczyne, powiedział, że jest to kres związku a za tydzień z nią zerwał. Uwierzyłam
![]() Jak się okazało, wcale tak nie było. Jego dziewczyna zobaczyła kiedyś moją rozmowe z nim na fb. Jaka była reakcja faceta? Przepraszał ją na kolanach, bo jak sie okazało, wcale nie zerwali ![]() ![]() Tak czy siak, dostałam małą nauczke i od tej pory traktuje zajętych facetów jak powietrze, czegokolwiek by nie mówili. Proponuje i tobie zignorować tego typa, choć po tym co piszesz, widze, że i tak nie odpuścisz póki przez niego nie będziesz płakać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Zdobyć, zatrzymać przy sobie? Serio..chyba za dużo telenowel się naogladalas Autorko
![]()
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Przepraszam za wtrącenie się ale mam wrażenie że autorka postu nigdy nie była podrywana i ma dosyć zaniżoną samoocenę...
Mieć kisiel w majtach bo jakis zajęty typ puszcza oczko czy się ladnie uśmiechnie? Żenada. Mnie też kiedyś dziewczyna odbiła chłopaka....to jej wina że do mnie zarywa...zrobię wszystko aby go zatrzymać przy sobie.... Czy Ty widzisz co piszesz? Jestem facetem i może patrzę na tę sprawę inaczej ale nie bierzesz tego pod uwagę że on może sobie z Ciebie robić idiotkę a później mysli "haha,kretynce robi się mokro bo się uśmiechłem i puścił żem pare razy oczko" To jest jakieś kuriozum,żenada najwyższych lotów. Wybacz za to określenie ale zachowujesz się jakbyś miała IQ na poziomie sznurowadła z butów na rzepy i nigdy nie była w żadnych relacjach damsko-męskich bo nad wyraz każdy może nawet nic nie znaczący gest bierzesz do siebie. Też mam kilka koleżanek z którymi się wyśmienicie dogaduję,zaczepiam,łaskoc zę,puszczam oczka...no ale ludzie,to nie powód aby wymyślać wybiegające w przyszłośc scenariusze typu "nie będę taka jak jego ex i zatrzymam go przy sobie" Pfffff. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Wy nic nie rozumiecie. Ile razy nie zwracałam na niego uwagi, a on robił wszystko, żebym tylko choć na chwilę spojrzała w jego stronę. To nie ja za nim latam, tylko on za mną. Ja na razie traktuję go jak dobrego kolegę, z którym mogę się pośmiać, ale kiedy potrzeba pogadać na poważnie. Ile razy śmiejemy się z tych samych rzeczy. On skończył prace, taka dziewczyna chciała mu zabrać część elementów, które on wyprodukował. Ja się nie zgodziłam, potem jak miał mieć do poprawy to poprawiłam za niego. On mi też pomaga. Wg mnie zachowujemy się jak koledzy, a że inni widzą w tym coś innego, to co ja na to poradzę. Nie przeczę, że on mi się podoba, ale liczy się charakter. Nie chciałabym spędzić życia z kimś drętwym, kto nie ma do siebie dystansu. Nie lubię też jak ktoś ustawia mnie do pionu i trzyma na smyczy. Zobaczę jak rozwinie się ta znajomość na razie odpowiadamy sobie pod względem charakterów, ale tylko czas wszystko pokarze. Jeśli on nie będzie chciał być z nią tylko ze mną, to też będzie moja wina, bo powinnam odpuścić, co?
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Jesteś zdesperowana, to po pierwsze. Rzucasz się na pierwszego lepszego, który mrygnie do Ciebie parę razy, bo "pasujecie do siebie charakterem". Nie masz żadnych skrupółów, to po drugie. Uważasz, że należy Ci się wszystko co do Ciebie podpełźnie tylko dlatego, że byłaś pod ręką. Facet zajęty z definicji oznacza, że jest z kimś związany, a więc nie wolny i nie do wzięcia. I nie tak jak to ktoś "inteligentnie" określił powyżej, że nie jest niczyją własnością i może robić, co mu się podoba. No chyba, że nie ma jaj, to wtedy robi co chce, nie oglądając się na innych. Nie uczysz się na błędach, nawet własnyc - to po trzecie. Nie ma jednego, uniwersalnego sposobu na zatrzymanie osoby, która nie chce z Tobą być. I Ty wcale nie posiadłaś żadnej tajemnej wiedzy na ten temat. Tylko Ci się wydaje, że już wiesz jak powinna się zachowywać osoba w związku. To, że zaczynasz kolejne podejście do ewentualnej bliższej relacji z facetem, który ryje na dwa fronty tylko potwierdza Twoje nieprzygotowanie poprzez wyciągnięcie wniosków z poprzedniej relacji. Po prostu wiesz tyle, ile zjesz, ale nie jest to jakieś wyrafinowane danie tylko przaśna kapuśniora z zimniokami. Sama mając słabe zasady moralne wspierasz się radami podobnej do Ciebie siostrzyczki, to po trzecie. Co w zestawieniu z Twoją wypaczoną świadomością dobra i zła oraz dwulicowością i "otwartością" Twojego pana A daje niezły pasztet moralny i świadczy tylko o tym, że wszyscy do kupy jesteście siebie warci. I może dlatego uważasz, że nadajecie na tych samych falach... A tak na koniec: jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Czas pokaże, czy rzeczywiście złowiłaś wspaniałego, wzniosłego konia morskiego, czy tylko bezkształtną, obślizgłą meduzę, która tylko go udawała.
Edytowane przez green way Czas edycji: 2015-11-01 o 01:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Heh, Autorko, to raczej Ty nie rozumiesz. Koleś zagaduje Cię w pracy, bo taki śmiechowy i niezbyt robotny typ, a Ty wodzisz za nim maślanym wzrokiem i jeszcze wyręczasz go w pracy. Cała trójka (a może i cała zmiana) drze sobie potem z Ciebie łacha, a Ty w tym czasie snujesz plany na życie. Romantiko rodem z fabriko, gdzie praca monotonna i trzeba wprowadzić trochę smaczku rodem z telenoweli. Przykro mi, ale taka naiwniara to idealna kandydatka do głównej roli na spółkę z miejscowym pięknym Marianem, co przy maszynie obskakuje wszystkie nowe robotnice.
![]() |
#40 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja za nic w świecie nie chciałbym kobiety co rzuca faceta swojego dla mnie.. wciskając jakieś bajeczki, że i tak związek się sypie czy coś... Autorko zejdź na ziemię proszę.. bo nie jesteś jedyną tylko jedną z miliona. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
ja mam podobną sytuację teraz, facet bardzo dąży do bliższych kontaktów ze mną, w tym momencie jest moim czasoumilaczem i świetnie się bawię
![]() jakby się okazało kiedyś, że rozstanie się z obecną dziewczyną, to chyba go mocno zdziwi, że jednak nie ma czego u mnie szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Zajęty = nie do wzięcia, to on decyduje z kim chce być, ja mu nic nie będę narzucać. 3. Chłopak nie jest własnością tamtej dziewczyny. Ja poprzedniego próbowałam trzymać krótko na smyczy to kopnął mnie w 4 litery szybciej niż mi się wydawało. Cytat:
Cytat:
Już raz posłuchałam innych jak chłopak zapraszał mnie na dyskoteke. Nie zgodziłam się, bo mówili, że będzie podrywał inne. Wyszło, że jak był ze mną to poszedł z inną i do tej pory z nią jest. On miał się starać, a ja nie tak jak mi radzili i wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle. Cytat:
Poza tym, moje życie - moje wybory. Dzięki za opinie, ale zrobię to, co uważam za słuszne.
"02.09.1995 FC Bayern München 20.05.2010 Schalke 04 Gelsenkirchen 28.12.2012 Chicago Bulls 06.01.2013 Oklahoma City Thunder 09.04.2015 rejestracja w DKMS 17.03.2016 mój Patryk 💗 Edytowane przez litera01 Czas edycji: 2015-11-01 o 19:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ile razy mam powtarzać, że oni nie okazują tego, że są parą. Zachowują się jakby byli sobie obojętni. Ja z nim to co innego, non stop flirtujemy...
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Serio nie przeszkadza Ci to, że z tamta jest, uprawia seks, coś do niej czuje? i to wszystko praktycznie "na Twoich oczach"... każda tutaj takiego kolesia pognałaby.. a Ty robisz za desperatkę naprawdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nasłuchałam się już wtedy takich bajeczek (ktoś z tego forum mi tak doradził, pisałam wtedy pod innym nickiem (Jennifer i dalej nie pamiętam), że niby jak pójdę na dyskotekę z K, to on pójdzie do innej się bawić i żebym nie szła. Nie poszłam i K mnie olał, bo powiedział, że nie potrafię się bawić. Znalazł sobie inną. Teraz tu próbujecie mi wmówić, że on z nią śpi. Już próbowali nas skłócić w pracy, tylko się nie udało. To jest moje życie i moje wybory, więc nie wmawiajcie mi rzeczy, których nie ma. @Sabbath nie potrzebuję kontrolować innych. Nie kłamał jak mówił, że ona to koleżanka, a nawet jeśli byli razem nie zabronię mu się z nią kolegować, bo mnie kopnie w dupe jak będę szopki stwarzać...
"02.09.1995 FC Bayern München 20.05.2010 Schalke 04 Gelsenkirchen 28.12.2012 Chicago Bulls 06.01.2013 Oklahoma City Thunder 09.04.2015 rejestracja w DKMS 17.03.2016 mój Patryk 💗 Edytowane przez litera01 Czas edycji: 2015-11-01 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie: zerwij z przeszłością. Cały czas pisząc o teraźniejszości dokładasz do tego przeszłość. To, że 2 przypadki Tobie znane teraz są razem (po akcji z odbijaniem) nie dowodzi niczego. 200 innych nie będzie, bo facet zdradził, a kolejnych 100, bo związek się wypalił itd. Kolejna rzecz: Ty już wiesz co zrobisz. Więc po co pytasz na forum? Facet postąpił nie fair wobec obecnej dziewczyny, poza tym dla mnie cała sytuacja jest bardzo niejasna. Zapytaj faceta o ten związek i tyle. Poza tym pouczanie innej Wizażanki w Twojej sytuacji jest bardzo nie na miejscu ![]() Ja bym nie chciała być z facetem, który jest w stanie tak potraktować inną kobietę. Bo kiedyś może i mnie. Trzeba nie mieć honoru. Ale Ty masz złe doświadczenia z facetami, więc bierzesz to co jest, bez selekcji. Ok - Twoja sprawa, żebyś się tylko nie obudziła z palcem w ...
Niemożliwe jest tylko to, co sami takim uczynimy... Edytowane przez Shar14 Czas edycji: 2015-11-01 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Czyli wg Was mam go olać. Ok, ale to jest moje życie i moje wybory. Już raz posłuchałam co do K... Wmawiacie mi, że on uprawia z nią seks, jak byli razem tylko 2 miesiące. Wiem nie pisałam tego, ale jakie to ma teraz znaczenie.
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjdzie nowa, to będzie nowa.. bawidamek się ucieszy tylko. Nadal nie odp mi na pytanie.. Jakie macie charaktery i o czym tak wspaniałomyślnie gadacie, że twierdzisz, że pasujecie do siebie... no poza tym "poczuciem humoru". Co was niby takiego łączy... bo ciągle jakieś głupkowate zachowania i gadki widzę w tym wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmawiamy na różne tematy. Na początku o zainteresowaniach, potem o innych rzeczach. On jest jednym z tych nielicznych chłopaków, z którymi można raz obgadywać innych, a potem jakby nigdy nic rozmawiać nawet o seksie. Nie będę tu się rozwodzić na temat naszych rozmów. PS. Uprzedzając Wasze odpowiedzi. Nie, nie rozmawialiśmy o seksie. On podobnie jak ja interesuje się ekonomią, lotnictwem, przedmiotami ścisłymi więc mieliśmy trochę wspólnych tematów.
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Widzisz to, co chcesz widzieć. Większość dorosłych ludzi sypia ze sobą po 2 miesiącach i nie ma w tym nic dziwnego. Kiedyś był nawet wątek o tym.
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pogadam z tamtym w pracy, ciekawe co usłyszę. @Shar14 to jak Wy nie trzymacie się za ręce itd?
"02.09.1995 FC Bayern München 20.05.2010 Schalke 04 Gelsenkirchen 28.12.2012 Chicago Bulls 06.01.2013 Oklahoma City Thunder 09.04.2015 rejestracja w DKMS 17.03.2016 mój Patryk 💗 Edytowane przez litera01 Czas edycji: 2015-11-01 o 23:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Skoro nie chcesz rad,oceniania cię to po co ten wątek? Nie rozumiem? Chciałaś się pochwalić,wyżalić czy czemu ma to służyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, nie trzymamy. Na uczelni owszem rozmawiamy ze sobą, dzielimy się czasem kanapkami, jak jedno akurat ma, a drugie nie, bo jedzie prosto z pracy. Ale trzymania za ręce, pocałunków, przytulnek nie ma, bo to sfera zawodowa. Zwłaszcza w pracy, gdzie byłoby to bardzo nieprofesjonalne.
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.