![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD - perfumy, kolorówka, pędzle, miniatury
a znajdziesz coś za mgiełkę?
![]() baza chanel brązująca też mi się podoba, ale to taka zachciewajka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml ARMANI - rouge d'armani sheers ( próbka 3 szminek na blistrze)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Witchdoctor
|
Ok, to ja jej chyba trochę nie doceniłam, nie wiedziałam, że jest aż tyle warta
![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Uff to już może dosięgnę ![]() Ale glamglow za mało, glam i opium trochę za dużo, nie wiem jak to ugryźć... ![]() Postaram się jeszcze coś dodać, co mogłoby Cię zainteresować. Możesz trochę rozszerzyć wish? Ile ma w pasie ta spódniczka?
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Lancome - hypnose volume-a-porter, czarny tusz do rzęs, nowy Burberry EDP miniatura 5ml, My burberry Armani - eyes to kill, 2ml, czarny ESTEE LAUDER Advanced Night Repair 7ml, nowe Estee Lauder - Advanced Night Repair Eye Serum, 4ml - ubytek 1 pompki CHANEL - vitalumiere Aqua, próbka podkładu 1g. 30 beige Lancome Visionnaire, kompleksowy krem korygujący cerę 2x5ml, nowe Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous, black, 1ml albo Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, niestety nic.
Pozdrawiam
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous, black, 1ml Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
- Guerlain, 50ml EDP, La petite Robe noire - ubytek ok 10 psików
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Cześć, czy chciałabyś wymienić La petite na Angela edt? Lub coś innego z mojego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Angela edt tez bym brala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Petite Robe Noire i 1 książka. Pędzelki też, ale musiałabym zobaczyć je na zdjęciu. A co podoba Ci się u mnie?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej, wypiszę wszystko co mi się podoba i może dasz znać, czy znajdziesz coś za to, okej?
![]() Lancôme Hypnôse Volume-à-porter Sampar, Skin Quenching Mist (Mgiełka nawilżająca) Collistar - Infinito mascara, MINIATURY: CLINIQUE - high impact mascara 3,5ml nowe! 1szt Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous, black, 1ml Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml Armani - eyes to kill, 2ml, czarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
pomyłka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2016-01-02 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
dobrałabyś coś bo wpadła mi w oko paleta dior
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Więc tak, tego rozświetlacza mac już chyba nie ma i tych cieni z Diora też nie (ale nie jestem pewna, czekam na odpowiedź)
Na pewno jest : . Smashbox, Step - By - Step Contour Kit 2. Smashbox kredki do konturowania + temprerówka a do tych dwóch nie jestem pewna, dam znac ![]() zużycie nie jest duże, kupiłam te produkty niedawno, jednak konturowanie nie jest dla mnie ![]() Zrobię zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Więc tak, są kredki, paleta do konturowania i paleta dior ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Wypisze wszystko co mi się podoba i może dasz znać, co byś mogła oddać, oki ? ![]() Mary Kay - błyszczyk jelly lip gloss, kolor teddy bare, nowy i 16 spaghetti strap, ubytek ok 30% Lancôme Hypnôse Volume-Ă☠-porter Sampar, Skin Quenching Mist (Mgiełka nawilżająca) Collistar - Infinito mascara, MINIATURY: CLINIQUE - high impact mascara 3,5ml nowe! 1szt Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous, black, 1ml Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml Armani - eyes to kill, 2ml, czarny ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Tak, już robię zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za jakość zdjęć, teraz robione na szybko- telefonem. Jest kartonik, ,,welurek,, tylko teraz patrzę, że nie ma aplikatorów, może gdzieś mam, bo zawsze je wyciągam, bo nigdy nie nakładam nimi cieni, tylko pędzlem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, poszukam ich
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- kurde, nie umiem ich znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Hmmm, bo ja bym w sumie wzięła jeszcze ten lakier YSL do ust. Zrezygnowałabym z essie. Czyli YSL Hypnôse Volume-Ăâ☠-porter Sampar, Skin Quenching Mist (Mgiełka nawilżająca) Collistar - Infinito mascara, MINIATURY: CLINIQUE - high impact mascara 3,5ml nowe! 1szt Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous, black, 1ml Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml Armani - eyes to kill, 2ml, czarny Ja bym to wszystko chciała, czy wybierzesz za to wszystko coś? Czy nie bardzo? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Hmmm, najchętniej oddałabym Ci wszystko oba zestawy do konturowania i diora. Dorzucisz mi LANCOME 383 fever gloss ? Wtedy oddam wszystko,chyba, że masz inną propozycję, bo ja nawet tego nie przeliczałam szczerze mówiąc, tylko tak o, bo zależy mi na szybkiej wymianie ![]() Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Hej,
Znadziesz coś za: Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous, black, 1ml Estee Lauder - 2 x nowe mini tusze sumptuous extreme, extreme black, 2,8ml Tusz Lancome |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za LPRN? chętnie poszukam poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
damski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
a interesowałaby Cię w ogóle wymiana? mam dwie odżywki z diora jedna jest na wykończeniu a 2 dopiero otwarta i raz użyta, mam do niej kartonik. Poza wątkiem do wydania mam jeszcze:
Mac korektoro-rozświetlacz Prep+Prime w odcienu Light Boost- użyty kilkukrotnie Chanel róż w kolorze innocence- też kilkukrotnie użyty Nars róż Day Dream- raz użyty Maybeline cień w kremie Crem de rose- nowy Żele pod prysznic Oryginal Source- zapachy malinowo-waniliowy, limonkowy i cytryna i dzrzewo herbaciane- nowe jakieś nowe szampony alterry nowy tusz do rzes max factor clump defy i chyba już nic nie wymyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
w zeszłym tygodniu.
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- to co byś chciała za LPRN dokładnie? ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- dior + baza UD by Ci pasowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
o rzeczywiście ja popatrzyłam na cenę za 30 ml, ale maksymalnie mogłabym oddać paletkę + serum diora, bo w innym wypadku bardziej mi się opłaca kupić za 220 na iperfumach.
Edytowane przez eska89 Czas edycji: 2016-01-06 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.