![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuchy na wymianę ........
Witaj! ja jestem chętna wymienic się na dwie moje bluzeczki wzamian za ten sweterek siateczkę. a co do tego bliźniaka to bluzeczka na ramiaczkach jest ok tylko sweterek jest za duzy. czekam na odp.
![]() chyba, że wymienimy się tak: ja dam Ci jedną z bluzeczek a Ty mi dasz tą na ramiączka, jednak nadal jeste chętna na sweterek w siateczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
nuttella
witam, prosze - napisz mi cos o materiale z ktorego wykonana jest ta czerwona, no wiesz, w sensie z czego jest zrobiona ;P albo wiesz co? a moze napisze ci tak: 170cm - wzrost 88 cm w biuscie 66 cm - pas czy ta bluzeczka albo te na ramiaczkach - ktorym sie przygladam - beda na mnie dobre, czy za male czy za duze?? do uslyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witam,
Twoje wymiary są praiw takie jak moje ![]() ta czerwona jest z takiego troche cieplejszego materiału. jesli masz jeszcze jakieś pytania to pisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1132852176 czekam na odp. aa podaj mi jeszcze wymiarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
witaj nuttella!!!!!
bardzo przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo ![]() sluchaj, fajowe rzeczy masz ![]() i interesuje mnie: 18 - nadal ![]() 27 - czerwoniutka bluzeczka z napisem "jeans" 34 - sportowa, bordowa. mam prosbe, o wymiarki 27 i 34 oraz info o materiale - tylko prosze moze z metki, bo twoje opisy - przyjazn material (dobre, dobre ![]() ![]() pozdrawiam, ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja chcialam tylko jedna z tych rzeczy.. no nic, trudno.. szkoda, bo takie fajne te bluzeczki masz ![]() serdecznie pozdrawiam i do uslyszenia ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ej....
nuttella: brrr.. to bylam oczywiscie ja - anusia1979... ale siedze u znajomej i tempa ![]() ale to ja ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
no teraz to juz serio serio ja!!
![]() pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
cinkapooh
Aniu, podoba mi sie czarna bluzeczka z napisem girls sport (male biale literki) oraz taka dluga biala z nadrukiem czarnym - twarzy .. ale bardzo prosze o wymiarki ![]() w drugim watku mam kosmetyki. a co ciebie zainteresowalo???? pozdrawiam, tez ANia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Jeszcze dzis podam wymiarki tylko napisz prosze w moim watku i zalacz linki do tych ubranek bo ja juz sie pogubiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.