![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Zara, Mohito, Reebok EasyTone, Reserved, Aldo,Orsay,H&M, Asos, Atmo,S
niestety z ubrań nic nie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Zara, Mohito, Reebok EasyTone, Reserved, Aldo,Orsay,H&M, Asos, Atmo,S
To tak, Zarę jeszcze sama nie wiem czy, i za co chcę oddać
![]() Koronkowa H&M: Wymiary: 2x45 cm w biuście, długość ok 81,5 cm A panterkowej zaraz znajdę w wiadomościach wymiarki i Ci podeślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Pantera też jest króciutka
![]() 2x47 cm pachy, długość ok. 79/80 cm, pas 2x41 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Kochana, koszulę z Mohito mam w takcie wymiany, nie widzisz nic innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() może znajdziesz coś w zamian za fartuszek i spodnie Simple? z Twojego wisha mam: - meteoryty Guerlain, także odsypki - edycja obojętna oprócz tych mocno brokatowych i bardzo ciemnych Guerlain teint beige 02 - ubrania do ćwiczeń https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1453549986 pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Myślałam o odsypce, bo sama tez ich używam ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Zostały mi 2 warstwy kulek w pudełeczku, powiedzmy, że daję pudełeczko z jedną warstwą kulek - co dostanę w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Nie wiem ![]() ![]() Kupowałam je co najmniej 3 lata temu, jeśli to robi jakąś różnicę, ale przez ten czas nic się z nimi nie stało, dalej ładnie pachną itd. Poduszeczki nie używałam, bo wolę pędzelkiem, tyle co leżała sobie na kulkach, żeby nie latały po całym pudełeczku. Najbardziej to by mi zależało na fartuszku, bo szukam do sesji zdjęciowej dla kolegi fotografa ![]() ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.