|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto Ma Fajne Zabaweczki Na Zbyciu ?
Ja mam głównie maskotki. A nie wiem czy nie interesowałyby Cię jakieś bajki dla dzieci (i kilka ksiażek dla dzieci w wieku szkolnym), bo cos u mnie by się znalazło.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z maskotek to mam: - pieska (ok. 30 cm) - misia grajacego cziłałę z coca-coli - małą myszę (ok. 5 cm) - długopis ptak (długopis pisze jeszcze) Z bajek i książek: Dla najmłodszych (znaczy sie dużo obrazków, mniej tekstu): - Baśnie Christiana Andersena (Krzesiwo, Pasterka i kominiarczyk/ stan rewelacyjny) - Bajeczki z obrazkami, W. Sutiejew (stan dobry, książka ma swoje lata, ale kartki z niej nie wypadają, wyrwała mi się z niej tylko pierwsza tak jakby tytułowa strona, ale prawie nie widać) - Zwierzęta wypoczywają (stan rewelacyjny, tylko to była jakaś nagroda z III klasy podstawówki, więc jest na niej na okładce napisane od kogo dla mnie Najchetnie bym to czyms zamazała albo zakleiła, w każdym razie na prezent sie nie nadaje, ale do czytania owszem).- Kopciuszek ( z rysunkami z kreskówki, też nagroda, więc opis jak wyzej ) ).Mnie w ogóle nie przeszkadza jeśli widziałabyś te napisy, ale jak wolisz Zawsze mozna jakimś ładnym kolorowym papierem zakleić- Baśnie "u złotego źródła" (baśnie polskie) - stan dobry, okładka się troche sfatygowała, ale tylko okładka - reszta jest rewelacyjna Dla nieco starszych: - Legendy warszawskie, Artur Oppman (nie wiem czy to nie przypadkiem lektura w III klasie podstawówki) - "Oto jest Kasia" Mira Jaworczakowa (tylko okładka sfatygowana, ale niebardzo) - Czarodziejski młyn, A. i J. Afanasjew (okładka jw) Dla najstarszych - "Ten obcy" irena Jurgielewiczowa (stan dobry/b.dobry) - "Tajemniczy opiekun" Jean Webster (stan idealny (jak nowa) - "Biały Kieł" Jack London (stan idealny) - Lucy Maud Montgomery "zapach wiatru" (stan idealny) - "Mały lord" F.H. Burnett (stan dobry) Jakby Cię zainteresowały któreś pozycje to porobię lepsze fotki
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z książek ....wszystkie No chyba, że z książek dla najstarszych są jakieś fantastyczne to odpadają. Zaklejać dedykacje oczywiście nie musiszNo i teraz najważniejsze, bo narobiłaś mi smaka czy coś znajdziesz u mnie za to Podaję linki i zapraszamciuszki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86218 kosmetyki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84893 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, książki to zadna fantastyka
) Wszystko takie bardziej dziewczęce (pomijajac białego kła, którego chyba znasz).U Ciebie tylko z kosmetykow mi się podobają rzeczy: 2) Fluid prostujący-ultragładkie proste włosy-Joanna – nie używany 1) Balsam-połysk koloru do włosów farbowanych i po trwałej-Gliss Kur-Schwarzkopf-nie używany 22) Gruby pędzel do makijażu. I tylko tyle. Tylko że uważam że mi sie nie opłaca zamieniać na to, bo kurczę zapłacę dużo więcej za paczkę (jakbym wsadziła wszystkie ksiązki to chyba z 5 kg będą ważyc). Szczerze mówiąc mogę się tego "pozbyc" za koszty przesyłki. Niepotrzebnie miałyby u mnie leżeć te książki. |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki Mariolu że się wtracam
do ihstar jeju zalezy mi na 2 ksiazkach ktore masz ,plis w ramach znajomości wizazanej coś poszukam dla Ciebiepotrzebuje książeczek Oto jest Kasia i Ten Obcy ... |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Manilko
Już wiem o co chodziło z PW Podaj mi swój wątek. Mam nadzieję, ze Mariola nie obrazi się jeśli "uszczkniemy" jej 2 książki
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ! ha ! Słuchaj ja dzisiaj wysłałam paczkę priorytetową, gdzie wpakowałam 4 pary butów i mnóstwo innych rzeczy, ciuchów, butelek i zapłaciłam 9 zł(bo priorytet-normalnie 8 zł) bo przedział jest właśnie do 5 kg. więc czy to będzie 1 kg czy 5 to będzie to samo, a tak bym chciała je mieć ! no i te 2 zabaweczki .....też ja Ci bardzo chętnie prześlę te rzeczy z kosmetyków co sobie wybrałaś u mnie.To jak ? Aaaaa, zapomniałam Ci powiedzieć, że właśnie idą do mnie książki od agi1616- 11 sztuk !!! i zapłaciła 8 zł. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Za 5 zł to paczka do 1 kg, następny przediał to od 2-5 kg (i to właśnie za 8 zł). Zerknij sobie tu:
http://poczta-polska.pl/cennik W ogóle tą wage podałam orientacyjnie. Musiałabym zważyć ile toto wszystko by ważyło i dopiero potem podałabym Ci koszt przesyłki. |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
hej ja mam tak, taka owieczke biała z dzwoneczkiem, milusia. mam tez 3 kucyki . No i mam taka tablice do pisania, a jak sie z tyłu przesuwa to napisy znikają. Widac slady uzytkowania gdyz moj siostrzeniec, na niej pisal, i troszke mocno przyciskal, ale działa i jak cos to daj znac
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciuchy - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86218 kosmetyki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1043582# post1043582 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
za tą tablice jak jest jeszcze wolny wziela bym np. ten fluid joanny rozprostowujący wlosy. Masz go jeszcze? Jak cos to doloze do tej tablicy jeszcze cos
tylko zajrze do siostry, co ma dzieciaczka pozdrowki, tylko musisz wstrzymac sie do poniedzialku, bo wlasnie zaraz wyjezdzam na zjazd do Warszawy i wroce w niedziele wieczor, wiec w poniedzialek bede na wizazu.
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola, czekam na Twój adres. Wyślij mi PW. Z tego co zważyłam spakowaną paczkę to waży ok 3 kg, więc to by było 8 zł za przesyłkę (a priorytet 9 zł).
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zakładamy kilku wątków na raz!
Proszę przeczytać wątek redakcyjny-> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=79566 |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam Fajnych Zabawek I Ubranek Dla Rocznej Dziewczynki !!!
hej! No juz po wigilii i mam troszke wolnego. wiec jak nadal chcesz ta tablice do pisania? Znalazlam jeszcze w domku bluzeczke mala i kurteczke rozowa w mazajki , z kapturkiem ale to raczej taka jesienna, ale nie mam pojecia czy ona jest na roczek czy nie:P juz nie pamietam jak w tym wieku wygladaja dzieciaczki:P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

Najchetnie bym to czyms zamazała albo zakleiła, w każdym razie na prezent sie nie nadaje, ale do czytania owszem).
No chyba, że z książek dla najstarszych są jakieś fantastyczne to odpadają. Zaklejać dedykacje oczywiście nie musisz

coś poszukam dla Ciebie

ha ! ha !
ja Ci bardzo chętnie prześlę te rzeczy z kosmetyków co sobie wybrałaś u mnie.