Stereotyp zboczonego buraka - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-10, 19:21   #31
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Konto usunięte

Dot.: Stereotyp zboczonego buraka

Już wiem dlaczego jesteś sam. Przeczytaj swój post. Zrozumiałeś? Nie? To czytaj do skutku.

Troll, nie?
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 20:22   #32
201701300929
Konto usunięte

no tak, nie od dzis wiadomo, ze pieknej,wiernej szczerzej i wogole cud miod malinka zony szuka sie w klubie pelnym pijanych ludzi, ktorzy lubia balowac (i nie tylko...),

albo w internetach, na portalach randowych, gdzie taka panna ze 150 odpowiedzi na pewno wyluska tego jedynego rycerza na bialym koniu, ktory nawet nie wie o czym z nia rozmawiac ale podoba mu sie jej zdjecia profilowe
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 20:22   #33
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Chcesz dziewczyny do związku, dlatego poszukiwania prowadzisz na badoo i w klubach? To tak jakby pomidorów szukać w sklepie metalowym. Nawet osoby, które nie korzystają z badoo wiedzą, że na tym portalu skupiają się ludzie szukający seksu i romansów poza związkiem.

Jak dla mnie, to się ponad przeciętność nie wybijasz.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 20:34   #34
aleks_90
Zadomowienie

A ja nie lubie klubow, na studiach mialam wiekszosc dziewczyn do tego jestem niesmiała wiec facetow poznawałam w necie ale nie na badoo i innych. Ciezko bylo o fajnego :< ale chyba znalazłam :-D
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 20:45   #35
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
albo w internetach, na portalach randowych, gdzie taka panna ze 150 odpowiedzi na pewno wyluska tego jedynego rycerza na bialym koniu, ktory nawet nie wie o czym z nia rozmawiac ale podoba mu sie jej zdjecia profilowe
na żywo jest podobna rywalizacja
Cytat:
W złym miejscu szukasz. Szanujące się ,wartościowe dziewczyny już się przekonały, że badoo i randki internetowe to dno dna i po prostu nie szukają facetów w takich miejscach.
tak bo kobiety dzielą się na cnotki do żeniaczki siedzące w bibliotece i latawice siedzące na badoo

dzisiaj granica pomiędzy internetem a normalnym życiem powoli się zaciera

Cytat:
Poczytaj sobie wątek singielek o randkach na portalach i wątek o koszmarnych spotkaniach z facetami z internetu to może zrozumiesz.
oczywiście, bo każda z tych singielek na pewno jest taaaaaka interesująca i każdy facet chodzi na nie nakręcony po spotkaniu
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 20:48   #36
201605051021
Konto usunięte

Ja caly czas czekam, zeby sie dowiedziec czym autor wybija sie ponad przecietnosc, ze nie interesuja go 'sredniaki'
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 20:59   #37
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
W złym miejscu szukasz. Szanujące się ,wartościowe dziewczyny już się przekonały, że badoo i randki internetowe to dno dna i po prostu nie szukają facetów w takich miejscach. Poczytaj sobie wątek singielek o randkach na portalach i wątek o koszmarnych spotkaniach z facetami z internetu to może zrozumiesz.
Jak babka jest sensowna to prędzej poszuka w realu wśród znajomych bądź w pracy, na siłowni, na obozie sportowym. Wszędzie byle nie w necie.
Inna sprawa to to, że być może masz jednak zbyt wygórowane oczekiwania. Jak piszesz sam nie chcesz się zadowolić byle czym i masz jakąś listę wymagań. Kobiety robią to samo. Nikt nie chce ustąpić i zaniżyć wymagań, dać szansy realnej osobie, która zapewne idealna nie jest bo ideałów nie ma, a dobry związek nikomu nie spada z nieba tylko jest wynikiem pracy obu stron, a tu i panie i panowie on line chcą od razu partnera na miarę, wybranego w google według listy specyfikacji jakby wybierali sprzęt w markecie. No tak się nie da. Nie tak ludzie faktycznie zaczynają związki, znajomości w normalnych warunkach, więc nic dziwnego, że nic z tego nie wychodzi.
Jeszcze inna sprawa to specyfika doboru na portalach randkowych, gdzie obie płci szukają w oparciu o bardzo uproszczone kryteria estetyczne, wizualne. Ot świat photoshopa. A jak się dobiera w pary to akurat takie kryteria doboru to żadna gwarancja sukcesu.
A co do czasów i narzekania z cyklu "o tempora, o mores!" no to można sobie przeczytać choćby książkę Zygmunta Baumana "Razem, Osobno". Tam jest dość ładnie wyłożone to dlaczego jest w kwestii poszukiwania partnerów do związu tak kiepsko choć miało być tak wspaniale.
Z tego punktu widzenia spuszczenie z tonu i jednak obniżenie kosmicznych oczekiwań wobec drugiej osoby też może pomóc znaleźć kogoś do związku, o ile ktoś nie chce narzekać, a faktycznie po prostu chce sobie znaleźć kogoś do pary bo bycie wiecznym samotnikiem mu nie odpowiada.
Kobiety jakich szukasz Cię nie chcą, więc tutaj narzekasz na kobiety.
Ja bym się zastanowiła co ja takiego mam do zaoferowania takiej osobie, której szukam, potem gdzie ją znaleźć i jak jej jasno zakomunikować co mam jej do zaoferowania. A Ty zamiast tak działać wydajesz się po prostu obrażać. No zawsze można się na świat obrazić tylko, że do niczego to nie prowadzi poza tym, że jest się obrażonym.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

A jak na badoo szukasz to jako socjolog powiem Ci, że 70% użytkowników tam i na kilku innych portalach tego typu to mężczyźni.
Dlaczego? Są badania pokazujące, że gotowość do przygodnego seksu z nieznajomym deklaruje około 60% mężczyzn i zaledwie 20% kobiet. (dane dla krajów zachodnich typu UK, USA, dla Polski nie znam), więc m.in. z tego powodu na takich portalach dominują panowie.
To teraz pomyśl jakie masz statystyczne szanse na to, że trafisz tam na jakąkolwiek kobietę, a nie na bota.
Bo jak dla mnie same proporcje płci użytkowników sugerują, że może ktoś ma szanse znaleźć tam partnera, ale dotyczy to raczej mężczyzny- geja niż mężczyzny hetero.
Bardzo ładnie obraziłaś moją TŻ. I przy okazji moją przyjaciółkę.

Jeszcze jakieś cudowne uogólnienia?

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-10, 21:05   #38
201701300929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
na żywo jest podobna rywalizacja
raczej nie,
zadnych twardych danych nie jestem w stanei podac ale mam jakies dziwne przekonanie,ze na takich portalach wiekszosc to faceci , + tam ocenia sie kazdego do razu pod katem zwiazku a nie tego jaka jest osoba i czy cos was laczy-mysle,ze w realnym zyciu rywalizacja jest jednak mniejsza, tylko otwartosc i dowaga tez
Stary 2016-03-10, 21:13   #39
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nocna Nimfa Pokaż wiadomość
raczej nie,
zadnych twardych danych nie jestem w stanei podac ale mam jakies dziwne przekonanie,ze na takich portalach wiekszosc to faceci , + tam ocenia sie kazdego do razu pod katem zwiazku a nie tego jaka jest osoba i czy cos was laczy-mysle,ze w realnym zyciu rywalizacja jest jednak mniejsza, tylko otwartosc i dowaga tez
Czy ja wiem, czy wszyscy myślą w kategoriach związkowych?

Poznałem tylko jedną taką kobietę, która zapytała się mnie od razu, czy mieszkam w Szczecinie. Na twoerdzącą odpowiedź padło pytanie, czy mam zamiar się przeprowadzić do Berlina (do niej). Jako że nie planowałem, odpisała mi w stylu "Aha, nie będziemy razem, nara". I blokada

To była cała rozmowa, od początku do końca

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 21:18   #40
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
tam ocenia sie kazdego do razu pod katem zwiazku a nie tego jaka jest osoba i czy cos was laczy-mysle,ze w realnym zyciu rywalizacja jest jednak mniejsza, tylko otwartosc i dowaga tez
ale jedno z drugim nie koliduje ze sobą, powiedziałbym wręcz, że się łączy

choć przyznam, że te początkowe rozmowy przez internet są często dużo sztywniejsze i mniej ciekawe niż te na żywo
i tylko tutaj upatrywałbym przewagę rzeczywistości nad internetem

ale rywalizacja jest wszędzie taka sama
albo inaczej - taka laska co w miarę wygląda, zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności i nie ma tu znaczenia czy podrywasz ją na żywo czy w internecie
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 21:24   #41
ulfrinn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eevone Pokaż wiadomość
Ja caly czas czekam, zeby sie dowiedziec czym autor wybija sie ponad przecietnosc, ze nie interesuja go 'sredniaki'
Tym, że jako około jeden z pięciu na sto profili na portalu randkowym jest ogarnięty w bardzo szerokich granicach jakiejś bardzo szerokiej normy
ulfrinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-10, 21:29   #42
201701300929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy wszyscy myślą w kategoriach związkowych?

Poznałem tylko jedną taką kobietę, która zapytała się mnie od razu, czy mieszkam w Szczecinie. Na twoerdzącą odpowiedź padło pytanie, czy mam zamiar się przeprowadzić do Berlina (do niej). Jako że nie planowałem, odpisała mi w stylu "Aha, nie będziemy razem, nara". I blokada

To była cała rozmowa, od początku do końca
to ,ze ktos nie pyta Cie od razu czy planujesz mieszkac w Berlinie, miec 3 dzieci, ogrodek i zgolic brode nie znaczy,ze tego tak nei ocenia - a ciezko w zasadzie nie znajac kogos ocenic przez internet po rozmowie czy kilku czy to bedzie dla nas dobra osoba

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
ale jedno z drugim nie koliduje ze sobą, powiedziałbym wręcz, że się łączy

choć przyznam, że te początkowe rozmowy przez internet są często dużo sztywniejsze i mniej ciekawe niż te na żywo
i tylko tutaj upatrywałbym przewagę rzeczywistości nad internetem

ale rywalizacja jest wszędzie taka sama
albo inaczej - taka laska co w miarę wygląda, zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności i nie ma tu znaczenia czy podrywasz ją na żywo czy w internecie
mysle,ze pewne ma - jesli czesto ja spotykasz ' w realu' to mimo,ze np tego nie planowala moze Cie lepiej poznac z jakiejs strony neiwidocznej od razy w necie i sie zakochac,
a w necie jak spalisz start to juz raczej nic z tego nie bedzie
Stary 2016-03-10, 21:33   #43
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Średniaki ci nie pasują, to pewnie jesteś przystojniakiem?
No jasne, to przeciez wizazanek .

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
- - 'porazka ten autor.

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Jesteś sam, bo buractwo odstrasza większość ludzi.

Te trolle są coraz bardziej oczywiste, zero finezji.
Uhuhu, czyzbys byla przecietna i Cie krytyka autora zabolala? Juz wiesz, ze by Cie nie chcial ?

Notabene, ciesze sie, ze w Warszaffce nie mieszkam. Tam to sie wszyscy puszczaja i nie szanuja. Nie to co w innych miastach!!!11!!!one

Cytat:
Napisane przez roblukas Pokaż wiadomość
Pisząc ten post nie chciałem nikogo obrazić ani urazić, nie mam problemu z poznaniem dziewczyny ale mam problem ze znalezieniem uczucia
ideał kobiety
atrakcyjna zadbana szczera czuciowa troskliwa ambitna delikatna wrażliwa poważnie myśląca o życiu
Ja mam kilka pieknych kolezanek, ale zadna by Cie nie chciala. Ba, nawet te przecietne by Cie nie chcialy. Od zdjec w za ciasnych sweterkach i braku przecinkow zadnej jeszcze majtki nie spadly.

Cytat:
Napisane przez eevone Pokaż wiadomość

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2016-03-10 o 21:34
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 22:15   #44
roblukas
Przyczajenie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;57151106]No jasne, to przeciez wizazanek .

Uhuhu, czyzbys byla przecietna i Cie krytyka autora zabolala? Juz wiesz, ze by Cie nie chcial ?

Notabene, ciesze sie, ze w Warszaffce nie mieszkam. Tam to sie wszyscy puszczaja i nie szanuja. Nie to co w innych miastach!!!11!!!one

Ja mam kilka pieknych kolezanek, ale zadna by Cie nie chciala. Ba, nawet te przecietne by Cie nie chcialy. Od zdjec w za ciasnych sweterkach i braku przecinkow zadnej jeszcze majtki nie spadly.

[/QUOTE]

Ty masz koleżanki?????? dziwne..............nie potrzebuje usług swatki....
roblukas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 22:18   #45
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
może z tym burakiem to wcale nie taki stereotyp.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-10, 22:32   #46
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Ty tak na serio? Ile masz lat? Bo jak więcej niż 20, to aż strach.
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-10, 22:38   #47
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Kurde na początku chciałam autora wesprzeć, ale to jest buraczany burak
Stary 2016-03-11, 00:47   #48
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Fakty są takie, że szukanie związku na portalach randkowych to jak szukanie igły w stogu siana. Jeszcze bardziej głupio jest tam szukać ideału urody.

W ogóle głupie jest szukanie ideału urody, ale to tylko moje zdanie.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-11, 04:45   #49
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;57142256]

Troll, nie?[/QUOTE]

Może to troll, a może to zwykły buc.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-11, 10:37   #50
kahoko hino
Zakorzenienie

czekam, aż autor odpowie przynajmniej na część moich pytań. no i czym się wybija, to mnie fascynuje
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-11, 10:54   #51
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Jakby mi facet napisał, ze chce mnie czymkolwiek obdażyć, zasugerowałabym mu, żeby sam siebie obdarzył słownikiem ortograficznym.
Stary 2016-03-11, 11:29   #52
gidran
Zadomowienie

Od buraka-zboczeńca gorszy jest już tylko burak o zbyt wysokim mniemaniu na swój temat. Tak autorze, to o Tobie.
Stary 2016-03-11, 16:58   #53
ulfrinn
Rozeznanie

Cytat:
No ale plan, żeby wzbudzić współczucie na babskim forum i zwabić jakąś desperatke jednak nie wypalił
Stary 2016-03-11, 17:21   #54
roblukas
Przyczajenie

Już spieszę z wyjaśnieniami

Podsumowując uderz w stół a "średniaki" się odezwa a mówiąc poważnie to bardzo dziękuję Pani socjolog MissChievousTess za rzetelne uwagi i rzeczowa opinie, co do reszty pań, to widać ze ruszyła nagonka, knur się wynurzył, to trzeba go zgnoić, bo przecież na kimś trzeba wyładować swoje frustracje - norma w polskim społeczeństwie i dzieląca je ogromna przepaść (mam porównanie bo mieszkałem parę lat za granica)
czym się wyróżniam ?
Jestem zwykłym burakiem, który zdobył się na odwagę, aby szczerze wypowiedzieć się w temacie, bo chce usłyszeć Wasze zdanie, gdyż jest ono dla mnie ważne, jestem trollem, bo nie patrzę na Was tylko jak na obiekty seksualne, jestem średniakiem, zadbanym brunetem 187 cm 87 kg, który prowadzi swój własny dochodowy biznes, uprawia regularnie sport, żyje fit i realizuje swoje pasje muzyczne, nagrywając obecnie płytę w studio, jestem bezczelem, bo szukam kobiety, którą będę chciał obdarzyć uczuciem, szacunkiem i zapewnić jej bezpieczeństwo i wygodne szczęśliwe życie, czy Wam się to podoba czy nie....
Do wszystkich pseudo terapeutek - nie mam problemów w relacjach damsko-męskich ale powiedziałem ze ciężko jest znaleźć uczucie i nie jest powiedziane, że to uczucie ponownie znajdę. I powiem Wam szczerze ze właśnie mi pokazałyście dlaczego....zastanawiam się skąd w Was tyle pogardy i nienawiści....
teraz dopiero się zacznie kampania nienawiści.....dobrej zabawy życzę
Mimo wszystko przepraszam jeszcze raz wszystkie Panie które poczuły sie urażone moim postem, nie zamierzałem tego ale na pewno znadzie się osoba, która mnie przekreśli, bo znów nie postawiłem 2 przecinków...
Stary 2016-03-11, 17:33   #55
ulfrinn
Rozeznanie

Nikt tu raczej nie poczuł się urażony. Po prostu lubimy się nabijac z knurów (jak sam siebie nazwales. I tu po raz pierwszy muszę się zgodzić )
Stary 2016-03-11, 17:36   #56
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Już spieszę z wyjaśnieniami

Podsumowując uderz w stół a "średniaki" się odezwa a mówiąc poważnie to bardzo dziękuję Pani socjolog MissChievousTess za rzetelne uwagi i rzeczowa opinie, co do reszty pań, to widać ze ruszyła nagonka, knur się wynurzył, to trzeba go zgnoić, bo przecież na kimś trzeba wyładować swoje frustracje - norma w polskim społeczeństwie i dzieląca je ogromna przepaść (mam porównanie bo mieszkałem parę lat za granica)
czym się wyróżniam ?
Jestem zwykłym burakiem, który zdobył się na odwagę, aby szczerze wypowiedzieć się w temacie, bo chce usłyszeć Wasze zdanie, gdyż jest ono dla mnie ważne, jestem trollem, bo nie patrzę na Was tylko jak na obiekty seksualne, jestem średniakiem, zadbanym brunetem 187 cm 87 kg, który prowadzi swój własny dochodowy biznes, uprawia regularnie sport, żyje fit i realizuje swoje pasje muzyczne, nagrywając obecnie płytę w studio, jestem bezczelem, bo szukam kobiety, którą będę chciał obdarzyć uczuciem, szacunkiem i zapewnić jej bezpieczeństwo i wygodne szczęśliwe życie, czy Wam się to podoba czy nie....
Do wszystkich pseudo terapeutek - nie mam problemów w relacjach damsko-męskich ale powiedziałem ze ciężko jest znaleźć uczucie i nie jest powiedziane, że to uczucie ponownie znajdę. I powiem Wam szczerze ze właśnie mi pokazałyście dlaczego....zastanawiam się skąd w Was tyle pogardy i nienawiści....
Mimo wszystko przepraszam jeszcze raz wszystkie Panie które poczuły sie urażone moim postem, nie zamierzałem tego ale na pewno znadzie się osoba, która mnie przekreśli, bo znów nie postawiłem 2 przecinków...
Jesteś średniakiem tak? I uważasz siebie za kogoś dobrego, obeznanego, ambitnego, spełnionego itp. Więc naprawdę nie rozumiem dlaczego średniaki - kobiety tak Cię zniechęcają? One też mogą być pełne pasji i ambicji, uprawiać sport ale skreślasz je dlatego, że są "średniakami". I teraz zadaj sobie pytanie czy naprawdę nie napisałeś tego jak bezczel z wysokim mniemaniem o sobie?
Dziewczyna piękna - może mieć ubogo w głowie i zapewne to ją skreśli w Twoich oczach. Dziewczyna po prostu ładna/przeciętna - może nadrabiać inteligencją. Czy skreślisz ją bo jest tylko ładna? Jesteś baaardzo wybredny
Może warto wdać się relacje z różnymi typami kobiet - efekt może Cię bardzo zaskoczyć.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Edytowane przez Lady Audrey
Czas edycji: 2016-03-11 o 17:38
Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-11, 17:36   #57
ulfrinn
Rozeznanie

Serio masz zespół i nie kręcą się wokół wielbicielki z których możnaby wybierać? LOL mój facet jest muzykiem, więc wiem jak to jest
Stary 2016-03-11, 18:09   #58
roblukas
Przyczajenie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;57155791]Fakty są takie, że szukanie związku na portalach randkowych to jak szukanie igły w stogu siana. Jeszcze bardziej głupio jest tam szukać ideału urody.

W ogóle głupie jest szukanie ideału urody, ale to tylko moje zdanie.[/QUOTE]
Fakty są takie, że szukanie związku na portalach randkowych to jak szukanie igły w stogu siana. Jeszcze bardziej głupio jest tam szukać ideału urody.

W ogóle głupie jest szukanie ideału urody, ale to tylko moje zdanie.
Zgodzę się z Tobą, to szukanie igły w stogu siana. Co do ideału urody to jak każdy szukam kobiety, która będzie mi się po prostu podobała, inna rzecz to sprawa gustu....

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość
Jesteś średniakiem tak? I uważasz siebie za kogoś dobrego, obeznanego, ambitnego, spełnionego itp. Więc naprawdę nie rozumiem dlaczego średniaki - kobiety tak Cię zniechęcają? One też mogą być pełne pasji i ambicji, uprawiać sport ale skreślasz je dlatego, że są "średniakami". I teraz zadaj sobie pytanie czy naprawdę nie napisałeś tego jak bezczel z wysokim mniemaniem o sobie?
Dziewczyna piękna - może mieć ubogo w głowie i zapewne to ją skreśli w Twoich oczach. Dziewczyna po prostu ładna/przeciętna - może nadrabiać inteligencją. Czy skreślisz ją bo jest tylko ładna? Jesteś baaardzo wybredny
Może warto wdać się relacje z różnymi typami kobiet - efekt może Cię bardzo zaskoczyć.
Nie zaprzeczam masz absolutną rację, ja nie przekreślam tych dziewczyn i nie oceniam, mam po prostu tak w głowie, że jeżeli mi się dziewczyna fizycznie nie podoba to nie jestem w stanie wejść z nią w bliższą relację, po prostu tak mam, ale to że ona mi się nie podoba to nie oznacza że jest gorsza i beznadziejna, albo mało inteligentna......
Stary 2016-03-11, 19:41   #59
201706081317
Konto usunięte

Mam taką koleżankę, która od A do Z szuka kogoś dla siebie idealnego.
I szuka już lata.
Powodzenia.
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-11, 22:59   #60
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
co do reszty pań, to widać ze ruszyła nagonka, knur się wynurzył, to trzeba go zgnoić, bo przecież na kimś trzeba wyładować swoje frustracje
Nagonka? Gdzie? Nie odpowiadasz nawet na istotne pytania, które zadałyśmy Ci na początku, więc rozmowa/ dyskusja z Tobą nie ma sensu.

Cytat:
norma w polskim społeczeństwie i dzieląca je ogromna przepaść (mam porównanie bo mieszkałem parę lat za granica)
Pieprzenie i uogólnianie. Znowu. Potrafisz coś innego?

Cytat:
czym się wyróżniam ?
Jestem zwykłym burakiem, który zdobył się na odwagę, aby szczerze wypowiedzieć się w temacie, bo chce usłyszeć Wasze zdanie, gdyż jest ono dla mnie ważne.
Nie chcesz słyszeć zdania innych. Gdy ktoś Ci mówi, że nazywanie kogoś "byle czym" czy "średniakiem" tylko dlatego, że nie pasuje Ci wizualnie jest buraczanym zachowaniem, to się obruszasz. A to jest prawda. Szanuj innych, bo wyglądu się nie wybiera.

Cytat:
bo nie patrzę na Was tylko jak na obiekty seksualne, jestem średniakiem, zadbanym brunetem 187 cm 87 kg, który prowadzi swój własny dochodowy biznes, uprawia regularnie sport, żyje fit i realizuje swoje pasje muzyczne, nagrywając obecnie płytę w studio, jestem bezczelem, bo szukam kobiety, którą będę chciał obdarzyć uczuciem, szacunkiem i zapewnić jej bezpieczeństwo i wygodne szczęśliwe życie, czy Wam się to podoba czy nie....
Super, mimo wszystko nie chciałabym partnera, który szanuje jedynie mnie, bo mu odpowiadam, a innych ma w dupie, bo są średniakami.

Cytat:
Do wszystkich pseudo terapeutek - nie mam problemów w relacjach damsko-męskich ale powiedziałem ze ciężko jest znaleźć uczucie i nie jest powiedziane, że to uczucie ponownie znajdę.
No nie jest.

Cytat:
I powiem Wam szczerze ze właśnie mi pokazałyście dlaczego....zastanawiam się skąd w Was tyle pogardy i nienawiści....
Mimo wszystko przepraszam jeszcze raz wszystkie Panie które poczuły sie urażone moim postem, nie zamierzałem tego
Pogardy i nienawiści? A w Tobie? Skąd te głupie epitety? Mężczyzna z klasą ująłby to zgrabniej.

Cytat:
ale na pewno znadzie się osoba, która mnie przekreśli, bo znów nie postawiłem 2 przecinków...
Bo, wbrew pozorom, to bardzo ważne. Niepotrzebnie postawiłeś też spację przed pytajnikiem. A tak serio - piszesz bardzo niechlujnie - mnie by to przeszkadzało.
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości