![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Stereotyp zboczonego buraka
Już wiem dlaczego jesteś sam. Przeczytaj swój post. Zrozumiałeś? Nie? To czytaj do skutku.
![]() Troll, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
no tak, nie od dzis wiadomo, ze pieknej,wiernej szczerzej i wogole cud miod malinka zony szuka sie w klubie pelnym pijanych ludzi, ktorzy lubia balowac (i nie tylko...),
albo w internetach, na portalach randowych, gdzie taka panna ze 150 odpowiedzi na pewno wyluska tego jedynego rycerza na bialym koniu, ktory nawet nie wie o czym z nia rozmawiac ale podoba mu sie jej zdjecia profilowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Chcesz dziewczyny do związku, dlatego poszukiwania prowadzisz na badoo i w klubach? To tak jakby pomidorów szukać w sklepie metalowym. Nawet osoby, które nie korzystają z badoo wiedzą, że na tym portalu skupiają się ludzie szukający seksu i romansów poza związkiem.
Jak dla mnie, to się ponad przeciętność nie wybijasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
A ja nie lubie klubow, na studiach mialam wiekszosc dziewczyn do tego jestem niesmiała wiec facetow poznawałam w necie ale nie na badoo i innych. Ciezko bylo o fajnego :< ale chyba znalazłam :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj granica pomiędzy internetem a normalnym życiem powoli się zaciera Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Ja caly czas czekam, zeby sie dowiedziec czym autor wybija sie ponad przecietnosc, ze nie interesuja go 'sredniaki'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jakieś cudowne uogólnienia? ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
raczej nie,
zadnych twardych danych nie jestem w stanei podac ale mam jakies dziwne przekonanie,ze na takich portalach wiekszosc to faceci , + tam ocenia sie kazdego do razu pod katem zwiazku a nie tego jaka jest osoba i czy cos was laczy-mysle,ze w realnym zyciu rywalizacja jest jednak mniejsza, tylko otwartosc i dowaga tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poznałem tylko jedną taką kobietę, która zapytała się mnie od razu, czy mieszkam w Szczecinie. Na twoerdzącą odpowiedź padło pytanie, czy mam zamiar się przeprowadzić do Berlina (do niej). Jako że nie planowałem, odpisała mi w stylu "Aha, nie będziemy razem, nara". I blokada ![]() To była cała rozmowa, od początku do końca ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć przyznam, że te początkowe rozmowy przez internet są często dużo sztywniejsze i mniej ciekawe niż te na żywo i tylko tutaj upatrywałbym przewagę rzeczywistości nad internetem ale rywalizacja jest wszędzie taka sama albo inaczej - taka laska co w miarę wygląda, zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności i nie ma tu znaczenia czy podrywasz ją na żywo czy w internecie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a w necie jak spalisz start to juz raczej nic z tego nie bedzie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
Konto usunięte
|
No jasne, to przeciez wizazanek
![]() ![]() Cytat:
![]() Notabene, ciesze sie, ze w Warszaffce nie mieszkam. Tam to sie wszyscy puszczaja i nie szanuja. Nie to co w innych miastach!!!11!!!one Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2016-03-10 o 21:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;57151106]No jasne, to przeciez wizazanek
![]() ![]() Uhuhu, czyzbys byla przecietna i Cie krytyka autora zabolala? Juz wiesz, ze by Cie nie chcial ![]() Notabene, ciesze sie, ze w Warszaffce nie mieszkam. Tam to sie wszyscy puszczaja i nie szanuja. Nie to co w innych miastach!!!11!!!one Ja mam kilka pieknych kolezanek, ale zadna by Cie nie chciala. Ba, nawet te przecietne by Cie nie chcialy. Od zdjec w za ciasnych sweterkach i braku przecinkow zadnej jeszcze majtki nie spadly. ![]() ![]() Ty masz koleżanki?????? dziwne..............nie potrzebuje usług swatki.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zawsze łakoma.
|
Kurde na początku chciałam autora wesprzeć, ale to jest buraczany burak
![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Fakty są takie, że szukanie związku na portalach randkowych to jak szukanie igły w stogu siana. Jeszcze bardziej głupio jest tam szukać ideału urody.
W ogóle głupie jest szukanie ideału urody, ale to tylko moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;57142256]
Troll, nie?[/QUOTE] Może to troll, a może to zwykły buc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
czekam, aż autor odpowie przynajmniej na część moich pytań. no i czym się wybija, to mnie fascynuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
niecnotliwa dziewica
|
Jakby mi facet napisał, ze chce mnie czymkolwiek obdażyć, zasugerowałabym mu, żeby sam siebie obdarzył słownikiem ortograficznym.
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Od buraka-zboczeńca gorszy jest już tylko burak o zbyt wysokim mniemaniu na swój temat. Tak autorze, to o Tobie.
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Już spieszę z wyjaśnieniami
Podsumowując uderz w stół a "średniaki" się odezwa a mówiąc poważnie to bardzo dziękuję Pani socjolog MissChievousTess za rzetelne uwagi i rzeczowa opinie, co do reszty pań, to widać ze ruszyła nagonka, knur się wynurzył, to trzeba go zgnoić, bo przecież na kimś trzeba wyładować swoje frustracje - norma w polskim społeczeństwie i dzieląca je ogromna przepaść (mam porównanie bo mieszkałem parę lat za granica) czym się wyróżniam ? Jestem zwykłym burakiem, który zdobył się na odwagę, aby szczerze wypowiedzieć się w temacie, bo chce usłyszeć Wasze zdanie, gdyż jest ono dla mnie ważne, jestem trollem, bo nie patrzę na Was tylko jak na obiekty seksualne, jestem średniakiem, zadbanym brunetem 187 cm 87 kg, który prowadzi swój własny dochodowy biznes, uprawia regularnie sport, żyje fit i realizuje swoje pasje muzyczne, nagrywając obecnie płytę w studio, jestem bezczelem, bo szukam kobiety, którą będę chciał obdarzyć uczuciem, szacunkiem i zapewnić jej bezpieczeństwo i wygodne szczęśliwe życie, czy Wam się to podoba czy nie.... Do wszystkich pseudo terapeutek - nie mam problemów w relacjach damsko-męskich ale powiedziałem ze ciężko jest znaleźć uczucie i nie jest powiedziane, że to uczucie ponownie znajdę. I powiem Wam szczerze ze właśnie mi pokazałyście dlaczego....zastanawiam się skąd w Was tyle pogardy i nienawiści.... ![]() teraz dopiero się zacznie kampania nienawiści.....dobrej zabawy życzę Mimo wszystko przepraszam jeszcze raz wszystkie Panie które poczuły sie urażone moim postem, nie zamierzałem tego ale na pewno znadzie się osoba, która mnie przekreśli, bo znów nie postawiłem 2 przecinków... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Nikt tu raczej nie poczuł się urażony. Po prostu lubimy się nabijac z knurów (jak sam siebie nazwales. I tu po raz pierwszy muszę się zgodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna piękna - może mieć ubogo w głowie i zapewne to ją skreśli w Twoich oczach. Dziewczyna po prostu ładna/przeciętna - może nadrabiać inteligencją. Czy skreślisz ją bo jest tylko ładna? Jesteś baaardzo wybredny ![]() Może warto wdać się relacje z różnymi typami kobiet - efekt może Cię bardzo zaskoczyć. Edytowane przez Lady Audrey Czas edycji: 2016-03-11 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Serio masz zespół i nie kręcą się wokół wielbicielki z których możnaby wybierać? LOL mój facet jest muzykiem, więc wiem jak to jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Przyczajenie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;57155791]Fakty są takie, że szukanie związku na portalach randkowych to jak szukanie igły w stogu siana. Jeszcze bardziej głupio jest tam szukać ideału urody.
W ogóle głupie jest szukanie ideału urody, ale to tylko moje zdanie.[/QUOTE] Fakty są takie, że szukanie związku na portalach randkowych to jak szukanie igły w stogu siana. Jeszcze bardziej głupio jest tam szukać ideału urody. W ogóle głupie jest szukanie ideału urody, ale to tylko moje zdanie. Zgodzę się z Tobą, to szukanie igły w stogu siana. Co do ideału urody to jak każdy szukam kobiety, która będzie mi się po prostu podobała, inna rzecz to sprawa gustu.... ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Mam taką koleżankę, która od A do Z szuka kogoś dla siebie idealnego.
I szuka już lata. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo, wbrew pozorom, to bardzo ważne. Niepotrzebnie postawiłeś też spację przed pytajnikiem. A tak serio - piszesz bardzo niechlujnie - mnie by to przeszkadzało. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.