|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W marcu - różne półki: IsaDora, Inglot, Paese, Sephora i inne
u mnie błyszczyk yr (na zdjęciu widać) nowy, folia, pełen wymiar,kolor rose vif, jasny tranparentny róż.
pozdrawiam anna
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hej no wpadło mi oko serum z dokładki i wisiorek kotek, nie wiem jak to wyceniasz ?
a i przy ew. wymianie jestem też z gdańska ![]() Pozdrawiam Anna ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- No to deal
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
hej, powiedz mi
Nivea, Sensitive, krem na dzień, 50 ml - który to dokładnie? masz jakieś zdjęcie?(albo chociaż zdjęcie z internetu), bo widzę, że jest kilka wersji. Do jakiej jest skóry? a może taki bardziej uniwersalny? ![]() byłabym też zainteresowana odżywką z aussie z ostatniego zdjęcia
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie zobaczę te tregginsy, jeśli masz zdjęcie.
Jeśli nie masz go na kompie to zanim zrobisz, napisz mi proszę: - czy one mają guzik i suwak? - jeśli nie mają i są na gumkę to mają chociaż szlufki?
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Mogę prosić o więcej zdjęć pomadki? W internecie są w trochę innym opakowaniu i nie wiem czy to ta sama : ) I chciałabyś może coś jeszcze ode mnie? Moją uwagę przykuł tonik z douglasa
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- I ewentualnie mleczko clarins
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
byłabyś zainteresowana taką wymianą ?
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Oglądam go teraz i żadnych wad nie dostrzegam. Ewentualnie można by przejechać po nim maszynką, żeby go ogolić, bo jak to takie sweterki - troszkę się skulkował gdzieniegdzie. No i trzeba go odświeżyć, bo w szafie ciągle leży Poza tym żadnych dziur, przetarć czy rozciągnięć nie ma ![]() ( jeśli zdecydowałabyś się na wymianę, i zależy Ci na czasie, to musiałabym dostać dane do wysyłki jeszcze dziś, w innym przypadku paczkę będę mogła wysłać dopiero po 8 maja, bo dzisiaj wyjeżdżam z domu )
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Obfotografowałam swetry jak obiecałam https://drive.google.com/folderview?...Vk&usp=sharingwiększość z nich jest w okolicach rozmiaru 40/42 lub typu oversize. Jeśli któryś Cię zainteresuje mogę porobić dodatkowe zdjęcia ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Wydaje mi się, że jest z połączenia akrylu i bawełny. Metka jest sprana, więc nie powiem na 100%, ale porównałam z innymi swetrami i ten jest taki sam w dotyku i wyglądzie jak właśnie akryl+bawełna. Wad żadnych większych nie ma, jedynie nitki są w kilku miejscach lekko pozaciągane. Zauważyłam też plamę w jednym miejscu, ale to kwestia wyprania (co oczywiście zrobię przed wymianą). Sweter ma długość ok 60 cm i szerokość w pasie ok 50 cm ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Jasne, mi pasuje priv?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.