![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: O co jej chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie koleś byłby skreślony. Gdzie szacunek to kobiety z którą jest sią 2 lata?? ![]() Ja pi.tole no po prostu porażka. A te Twoje odpowiedzi na komentarze tutaj. ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Dobrze że po 2 latach a nie po 5 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-07 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201610111029 Czas edycji: 2016-04-07 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Pomiędzy nazwaniem kogoś chamem, a dziwką jednak jest spora różnica...
![]() Jeśli jej nie widzisz, może zapoznaj się z definicjami tych słów. Użycie 'dziwki' przez partnera dla mnie byłoby niewybaczalne i nie ma tłumaczenia "że w nerwach"... "Kto się czubi, ten się lubi" -jasne, jak najbardziej zgadzam się z tymi słowami, ale nijak nie potrafię dopasować do nich Waszej relacji.
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja zacząłem wyzywać od dzieci jako pierwszy? To takie dorosłe ![]() Tak, szczególnie gdy słyszysz go co najmniej kilka razy przez ostatnie 4 miesiące wraz z palantami i głupkami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Widocznie Ci się należało.
Sorry, ale palant,głupek,cham to może miłe nie jest ale nazywanie swojej kobiety dziwka ? To już obrażanie innego kalibru. Wyzwales od dziwek własną kobietę. Owszem,przeprosić wypada ale wypada również dac sobie spokój w związku w którym się wyzywacie. Ciekawa jestem czemu nazwała cię chamem,palantem i glupkiem a dlaczego Ty ja dziwka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 201610111029 Czas edycji: 2016-09-24 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;58610531]tym gorzej
![]() Zgłosiłem twój post jako spam. Cytat:
Pisałem wyżej, kolejna durna kłótnia i nie wytrzymałem. Również zgłaszam spam, darujcie takie durne posty nic nie wnoszące w dyskusje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zadomowienie
|
Szkoda, że nie nauczono innych przydatnych rzeczy.
Cytat:
Cytat:
![]() A to do kaloryfera Cię przykuła, że odejść nie mogłeś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuje. Nie broń swojej koleżanki, sama pierwsza pokazała swoją dorosłość. Tak i zamknęła w lodówce, raczej jak kogoś się kocha to chce się z nim być? Edytowane przez WaldekBetoniator Czas edycji: 2016-04-08 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po jakiej okładce? To jest sam środek książki. Nawet podczas głupiej dyskusji na babskim forum nie umiesz trzymać nerwów na wodzy i musisz innych obrażać (jakieś teksty o Arabach w ripoście na nazwanie Cię dzieckiem). No weeeź. Raczej nie. Nie wtedy, kiedy mnie wyzywa i dręczy przez kilka miesięcy dzień w dzień. Masochistą jesteś? Jakbyś zareagował odpowiednio na pierwsze takie zachowania, nie godząc się na nie i pokazując swoją prawdziwą, a nie rzekomą, dojrzałość, to by takiej sytuacji nie było. Edytowane przez tarkowska Czas edycji: 2016-04-08 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zwracałem uwagę i przynosiło to skutki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Komentarze, które Ci się nie podobają, to nie spam, więc z łaski swojej nie rób zgłoszeń pozbawionych sensu.
Faktycznie, autor pokazuje "charakterek". Myślałam, że to ta kobieta taka zła była, ale teraz zmieniam zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Jak przynosiło skutki? Chyba nie, skoro to jej zachowanie trwało tygodniami? Zdecyduj się.
Chyba że przynosiło skutek na chwilę. No to nie ma rady - w takich przypadkach musisz być konsekwentny. Poprosiłeś, by Cię tak nie traktowała, więc jeśli to się powtórzyło, to trzeba było odpowiednio się zachować. A tak to dostała przyzwolenie na pyskówki. Już pomijam zupełnie Twoje zachowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
O jej lepiej sie juz tak nie chwal że masz wiecej lat ide mnie. Na Twoim miejscu bym to ukrywała raczej. Oj strasznie Ci pojechała. Od chamow Misiaczka wyzywac a to podła! Znasz w ogole definicje chama i d.ziwki???
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję dobrej decyzji tej dziewczynie, że nie chcę z Tobą gadać.
To Ty powinenes zastanowić się nad sobą i siebie ogarnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak sie kogoś kocha to sie go wyzywa od d.ziwek według autora ![]() W takim razie mój facet mnie nie kocha ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-08 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tarkowska Czas edycji: 2016-04-08 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 201610111029 Czas edycji: 2016-09-24 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-08 o 11:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
No nic autorze, teraz już wiesz - choćby wylewano na Ciebie wiadro pomyj w kłótniach, to jeśli raz nie wytrzymasz, to jesteś skończonym chamem na Wizażu. I przemocowcem.
Rozumiem Cię, że miałeś trudniejszy okres i mogłeś nie wytrzymać, jednak fakt faktem - zniżyłeś się do jej poziomu i na tym powinieneś się skupić. By do takiej sytuacji więcej nie doszło. Teraz do wizażanek - przemoc słowna jest przemocą słowną. Nie ma tak, że na jedną "dziwkę" można pojechać bezkarnie partnerowi 10 "palantów".
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja nie rozumiem jednego. To, że ona jest chamska nie wyklucza tego, że on też. Naprawdę "sprowokowanie" nie jest wytłumaczeniem dla takich słów. Cytat:
Oczywiście, że nie jest tak, ale w większości par jedna "dziwka" jest biletem w jedną stronę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że to nie jest osoba którą tak bardzo kocha i nie widziała przez ten długi czas, że może warto się zainteresować bliżej kimś kogo rzekomo kocha, że ma w sobie jakiś problem od dłuższego czasu. Nic trudno. Dzięki X za otwarcie głowy i pokazaniu jak pokonać to! A co do tematu byłem i niestety jej nie spotkałem, wróciła do swojego miasta. Nic spróbuje jeszcze kiedyś, jak poukładam sobie życie. Wiem co chce, jak to zrobić i co zrobię by to mieć. I wiem, że mi się to uda. Wiem, że póki będę mógł będę walczył, ale wraz z czynami, że coś takiego nigdy więcej się nie powtórzy, że warto dać mi trochę zaufania, a znowu jak przed pójściem moim na studia doktorskie będzie tylko szczerzyła swój piękny uśmiech na mój widok, ciesząc się, że dała mi odrobinę zaufania. ![]() Także posiadaczko mojego serca, daj mi czas, nigdzie nie odchodź, odpocznij ode mnie trochę, ale proszę cię jak do ciebie w końcu napiszę to tylko się zgódź na spotkanie. Ja przez ten czas poukładam sobie wszystko i będzie jeszcze wspanialej niż wcześniej, jeśli naprawdę mnie kochałaś i coś jeszcze czujesz. Tak wiem, że tutaj jest. Edytowane przez WaldekBetoniator Czas edycji: 2016-04-16 o 00:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
on tired little feet
|
![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ahh że mi TŻ przeprosin nie chce na wizażu pisać
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Ona ma czekać aż Ty się ogarniesz łaskawie i przyfruniesz do niej z badylami i "kara mia " na ustach?
I piszesz przeprosiny na wizażu zamiast z nią porozmawiać w cztery oczy ? Doprawdy żałosne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Bawią mnie te wywody, jaka to dziewczyna nie jest zła i podła, jak to go krzywdzila i to zaraz po tym jak zalił się ze go zostawiła i nie chce wrócić
![]() A słowom dziewczyny wcale się nie dziwię. Autor oczekuje tylko przyklaskiwania sobie, ludzi o przeciwnym zdaniu obraża, wypowiada się- bądźmy szczerzy jak CHAM i PROSTAK, jest złośliwy i nieprzyjemny. Nie potrafi wziąć odpowiedzialności za swoje czyny i słowa, szuka winy w innych. Choćby nie wiadomo jak źle się zachował czuje się usprawiedliwiony. To irytuje nawet czytając posty na forum, tym bardziej należy współczuć tej dziewczynie życia z kimś takim na co dzień. Ciężko być z człowiekiem zachowujacym się jak cham i prostak wobec swojej kobiety, który słysząc krytyczne uwagi obraża się i co śmieszne domaga się szacunku nie okazując go samemu. A remedium jest proste- chcesz by nie nazywano Cię chamem, po prostu przestań tym chamem być. A nie wyzywasz jeszcze kobietę od najgorszych i głupio się dziwisz, ze ma dość, bo to zle świadczy o Twojej inteligencji. Tak podsumowując, facet zachowujący się jak rozwydrzony bachor, prostak i cham i to tego nie błyszczący inteligencją nie jest wymarzonym kandydatem na partnera. Nie każda dziewczyna lubi być traktowana jak szmata do podłogi przez kogoś takiego. Ale niestety, wiele tkwi latami w takich toksycznych związkach, oszukujac się, ze może tym razem będzie lepiej, lapiac się na obietnice poprawy i zmiany, puste komplementy i słodkie słówka bez głębszego znaczenia. Dlatego brawa dla tej dziewczyny za odwagę i siłę do skończenia chorego związku i pójście dalej w swoim życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.