![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***dużo modnych i firmowych ciuszków***
Iwonko podobają mi się te ciuszki:...
może znajdziesz coś na wymianę u mnie w wątku? ![]() ![]() Poprosze równiez o rezerwacje... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1133292095 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1133297388 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1133297617 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1133298963 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1133291196 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
40. Dopasowana damska koszula w paseczki rozmiar 36 ZAREZERWOWANA
41. Liliowy rozpinany sweterek firmy BROADWAY rozmiar S ZAREZERWOWANY 42. Czerwony sweterek firmy BROADWAY rozmiar XS rekaw 3/4 ZAREZERWOWANY 43. Błękitna bluzka firmy AMOUR PARIS rozmiar S/M, na srodku specjalne dziurki do przewlekania sznureczka (lub czegos innego ![]() TU SIĘ POMYLILAM I WKLEIŁAM NIEKTORE CIUSZKI JESZCZE RAZ ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-13 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
44. Dopasowana damska koszula w paseczki rozmiar 36 ZAREZERWOWANA
45. Jasniutko niebieska bluzka firmy CUBUS ZAREZERWOWANA 46. Bluzeczka z ciekawymi rękawkami (a'la gotycka) - JUZ NIE MA Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-04 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
47. Ciemno różowy bezrękawnik, dekolt w serek rozmiar uniwersalny, idealnie pasuje do bialych bluzek, ma wycieta metke
48. Biała dopasowana bluzeczka (w biuscie ok 39 cm) rozmiar 36, praktycznie nowa NIEAKTUALNE 49. Fioletowa bluzka firmy FANTY, posiada taki "paseczek" ktory ma spelniac chyba funkcje takiego mini-krawacika ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-13 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
50. Grubszy kremowy golf ( w biuscie ok. 45-46 cm)
51. Turkusowa bluzka z kolnierzykiem, ma slady noszenia i jest troche ciemniejsza niz na fotce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
52. Beżowe spodnie INSIDE rozmiar 36, niskie biodrówki NIE MA
53. Spodnie białe z lnu. Na metce rozmiar 36, ale są większe, na mnie trochę za duże choć one maja chyba byc luzniejsze, lekkie biodrówki Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-13 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
UWAGA!!! TUTAJ NA FOTKACH SĄ 2 RÓŻNE PARY SPODNI A NIE 1 PARA TYLKO ŻE UBRANA I LEŻĄCA.
54. Spodnie jeansowe, na nogawkach z przodu i z tyłu mają od kolana takie ozdobne "kreski" czy "paski" pas-34-35 cm ale rozciągają się (zainteresowanych proszę pytać o wymiary) 55. Spodnie biodrówki r. 36-38 - JUŻ NIE MA Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-04 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
ponawiam swoje pytanie o bluzeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
ja rowniez ponawiam pytanie odnosnie czarnego swerta na zamek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Staniczki (wszystkie typu push-up):
60. Staniczek czarny , gdzie niegdzie motyw motylka, rozmiar B75 61. Staniczek granatowo-czarny, rozmiar z metki to 34/75 ale jest napewno mniejszy - 70A 62. Staniczek błękitny, rozmiar B75 - NIEAKTUALNE 63. Czarny staniczek rozmiar B75, na srodku byl "diamencik" ale odpadl i w to miejsce mozna sobie przykleic czy przymocowac cos wedlug wlasnego uznania, ciekawy jest ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-04 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
64. Granatowy stanik zapinany z przodu, i ma blyszczacy kamyczek, rozmiar z metki to B75 ale jest mniejszy - B70
65. Biały staniczek, rozmiar B75 - JUŻ NIE MA Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2005-12-11 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Paski:
Pasków chyba nie muszę opisywać, wszystko jest widoczne na zdjeciach, nie mam juz tylko paska czarnego, parcianego (jest na zdjeciu z dwoma niebieskimi) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Szarfy (do spodni lub jak kto chce
![]() Ta na mnie to przykład ![]() TEJ CIEMNO ZIELONO NIEBIESKIEJ... JUZ NIE MA Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-04 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria:
*Widac wszystko na zdjeciach : jasno niebieskie kolczyki duze kola (srednica ok 7 cm), kolczyki trójkąty 9 nie sa ze srebra), komplet srebrny (prawdziwe) lancuszek i bransoletka (wzor to kropka-kreska ![]() *Krem do prostowania włosów SUNSILK "EFEKT ŻELAZKA" użyty tylko 1 raz i to w małej ilości KOLCZYKÓW-TRÓJKĄTÓW JUZ NIE MA Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-04 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny odpowiem wam jak tylko bedzie sprawny wizaz.pl bo podobno wym,ieniaja oprogramowanie i otwoiieraja mi sie strony na wizazu bez przesady to tak z 10 minut jedna !!! jak bedzie juz ok to odpowiem
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1133297336 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1133297364 sam szalik bo czapek niestety nie nosze ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1133297688 - sliczna http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1133513084 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1133513627 - jaką dlugosc ma wkładka i wysokosc obcasa? Tak więc widzisz podoba mi sie u ciebie troche rzeczy wiec moze znajdziesz cos jeszcze oprocz sweterka? jak cos to najbardziej podobaja mi sie kolczyki, szaliczek i rozowa bluzka w groszki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Wklejam ci fotki sukienki,jest to chyba bawełna z elastanem,bo sie ciągnie,material dosyć gruby,nie prześwituje.Sorki za biustonosz,robiłam na szybko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
66. Golfik jasno kremowy firmy CLOCKHOUSE BY C&A, rozmiar chyba 36 (ma zagraniczna numeracje na metce), od razu po wypraniu jest troche sztywny ale w miare noszenia sie poprawia
![]() 67. Półbuty wykonane z najwyższej jakości włoskiej skóry ekologicznej. Wyściółka z naturalnej skóry. Wysokość obcasa: 5 cm Rozmiar 37, ale moze beda pasowac tez na 38. Założone 2 razy na egzamin. Dobrze trzymają sie na nodze. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-04 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
68. Oryginalna bluzka z Francji. Firma NOBOYS rozmiar S. 100% polyami długość bluzki 45 cm dłygość rękawa 35 cm długość rewaka od pachy 25 cm szerokość po pachami 36-37 cm (alew sie rozciaga) sznureczek do ściągania. - NIE MA
69. Czarna bluzka firmy INDUSTRY, dostałam ją od koleżanki z Anglii, rozmiar na metce M, ale jest to materiał rozciągliwy więc będzie pasowała na osobę noszącą zarówno S jak i M a moze i L, posiada bardzo oryginalne zamki przy rękawach, które można nosić rozpięte lub zapięte, na zdjęciu są dwie białe kropki - zapewniam że to od aparatuWymiary :szerokośc (biust) - 37 cm długość - 46,5 cm długośc rękawa po stronie zewnętrznej - 51 cm długość rękawa po stronie wewnętrznej - 43 cm NIE MA 70. Top w paski typu tuba (bez ramiączek) firmy ELLESSE, rozmiar na metce 10 (US 6), ale to materiał rozciągliwy.Wymiary: szerokość (biust) - 34 cm, talia - 32 cm, długość - 31-32 cm - NIE MA 71. Jasno niebieski topik bez pleców (na plecach krzyżujące się gumki), dzięki czemu rozciąga się. Wymiary: szerokość (biust) - 36 cm, długość bez ramiączek - 31 cm, długość z ramiączkami - ok. 39 cm ( na zdjeciach tych bluzeczek jest moja kolezanka na ktora te ciuchy za male troche byly ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-01-13 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
72. Super bluzeczka firmy MANGO, rękaw 3/4, rozmiar S, ale materiał się trochę rozciąga.Wymiary :szerokość pod pachami - 42-43 cm długość - 46 cm długośc rękawa po stronie zewnętrznej - 46 cm długość rękawa po stronie wewnętrznej - 30 cm
73. Bardzo fajne beżowe biodróweczki w cieniutkie białe paseczki,rozmiar z metki to 40 ale jest to napewno 36/38,stan db (jest maleńka dziurka,ale jest zszyta na udzie zaraz pod posladkami),materiał bardzo rozciągliwy Wymiary:pas - 35 cm,bioderka - 41 duzo sie naciągają,dł.nogawki wewn. - 81 cm,zewn - 103 cm 74. Biała bluzka firmy PIMKIE, rękaw 3/4, rozmiar z metki to 34/36, ale to materiał rozciągliwy, ma małe jasne plamki na końcu rękawa, ale są one dość jasne, a poza tym rękaw jest taki "rozkloszowany" więc faluje jak się założy i raczej tego nie widać.Wymiary: szerokośc - 38 cm, długość - 46 cm, długośc rękawa po stronie zewnętrznej - 50 cm, długość rękawa po stronie wewnętrznej - 30 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.