![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W maju: Miss Dior Cherie EDT, Fantasy Imtimate, Olympea, Candy, Mauboussin EDT
Hej!
![]() Jeżeli jednak zostanie Ci Paco Rabanne Olympea EDP - 25/50 ml, to może znalazłabyś coś za nie u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Dot.: W maju: Miss Dior Cherie EDT, Fantasy Imtimate, Olympea, Candy, Mauboussin EDT
Hejka! Pododała Ci się u mnie kiedyś Dolce Vita. Oddałabyś w zamian Miss Dior Cherie EDT wersja 2007 - 20/50 ml? Tak się właśnie przyglądam mojej flaszce i sama już nie wiem czy nie jest DV troszkę mniej. Myślę, że tak około 25 ml. Mogę podesłać lepsze zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Coś za miss dior znajdziesz może?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Bang Bang Bang
|
Chętnie bym Ci tę Britnejkę zabrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Bang Bang Bang
|
Lolitki za nią nie oddam, ale gdybym coś dokładała to będę wpadać Cię pokusić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Bang Bang Bang
|
Łooooo, dużo wishów mam, ale czasami i nie-wish mnie skusi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Bang Bang Bang
|
Szkoda, że Miss Dior i Olympea w rezerwacji
![]() Można wiedzieć ile masz elixiru Pure Poison? ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Fancy Girl chętnie oddam za Britney ![]() Ale psikać normalnie można? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- To jednak ten elixir nie dla mnie - nigdy nie potrafiłam polubić takiego "nakładania" perfum, a przelanie do innego flakonu to już jednak nie to samo. Szkoda ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Na wymianę Jessica - Britney jestem jak najbardziej chętna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- OK ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Bang Bang Bang
|
Wstawiam fotki
![]() Mimo podświetlenia flakonu latarką od tyłu, słabiutko widać ubytek (to nieco ciemniejsze miejsce u góry), dlatego dodaję też zdjęcie z poziomem płynu zaznaczonym przeze mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.