|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy sa tu fani DTH?
A sa jeszcze bilety do Krakowa?? Bo ja bym potrzebowała 1
![]() Zazdroszczę koncertu jakies foty?? ![]() Jejciu, a już za miesiąc koncert w Krakowie Nie mogę się doczekaćOświećcie mnie proszę, bo się gubię - wg. strony dth.de na płycie (własciwie płytach) Machmalauter jest tylko 29 piosenek a ja mam 67 (wiadomo skąd ) no i teraz bryndza, bo chciałabym wersję DVD ale też tej dłuższej wersji bo na niej jest duzo starszych piosenek, które to oficjalnej wersji ciachneli (Ciekawi mnie, skąd ktoś wytrzasnął Machmalauter z 67 piosenkami
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
DTH nagrali piosenke po polsku
![]() http://zeitung.blox.pl/2010/09/Die-T...po-polsku.html |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem
Dziś ma być premiera.Od około miesiąca szukałam jej w necie, ale nie było żadnego "przecieku" No i jest ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1aLO1P4pzfY
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-10 o 18:05 |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Haha jak dla mnie brzmi to trochę kakofonicznie i traktuję to w kategorii "lol", bo uśmiech się ciśnie po prostu na usta, gdy Campino śpiewa auf polnisch o zamrożonej wyborowej. Pewnie będzie to hit tegorocznej trasy koncertowej w PL.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko za bardzo nie wiem co to jest ta "parówkowa" i "serdelowa"
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-11 o 10:25 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Serdelowa jest na glod
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Ja też bardzo lubię Die Toten Hosen. Co prawda widziałam ich tylko raz na koncercie - Woodstock 2005 ale w listopadzie będę w Poznaniu i już się mogę doczekać
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Oj,ale na tym Woodstocku to było miodzio
Uważam ten koncert za najlepszy A w zasadzie od 2005 co roku pojawiałam się na Woodstocku chociaż na wybrane koncerty. Też wybieram się do Poznania O, i w zasadzie to też z Lubuskiego
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od razu przypomniał mi się Jurek Owsiak Pamiętam jak niemieccy technicy spieprzyli sprawę i nie było transmisji w internecie. Die Toten Hosen chcieli wyjść a bis a Jurek krzyknął do mikrofonu: "Kur .. nie ma, koniec!" Zespół był w szoku bo nie wiedział o co chodzi. |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jako koncert Machmalauter wyszła: -płytka live (i to jest chyba te 29 piosenek) -dvd z koncertem z Berlina z tego wielkiego stadionu czy cokolwiek to jest (32 piosenki .. ) .. z tego co widac po trackliscie to plytka live a to dvd to inne koncerty (?) -i bonusowe dvd z genialnym koncertem z klubu SO36 na 300 osob, gdzie własnie grają te stare utwory ... najlepiej to wszystko widac tutaj : http://shop.dietotenhosen.de/V2/Shop...hp/n.88/l.936/ ... oddam się za ten pakiecik ![]() biletow do krakowa nie ma nigdzie .. ja kupilam fuksem przez neta a kumpeli sprzedaje dziewczyna z niemiec. szukaj na gumtree, allegro, last.fm i facebooku, powodzenia ! w ogóle to masz pm. a Zamrożona Wyborowa jest genialna fajnie będzie brzmiała na koncertach, chce usłyszeć jak Campino spiewa po polsku
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
I jak wrażenie po wczorajszym koncercie w Poznaniu? Ja jestem zmęczona, niewyspana ale szczęśliwa
Szkoda że nie udało mi się zostać na ostatnim bisie ale musiałam jechać już do domu. Od rana siedzę w pracy.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Adwokat diabła
|
Ja mykam na ich koncert w piątek
![]() mieszkam naprzeciw Stodoły więc będę patrzeć jak tworzy sie kolejka do wejścia ![]() miszona, a jakie piosenki grali?
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sobotę
Dziwię się, że się doczekałam - kupując bilet na początku czerwca miałam wielkie wątpliwość, a jednak ![]() Zadam głupie pytanie: można wziąć aparat?
|
|
#45 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
|
#47 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
|
#49 |
|
Adwokat diabła
|
szatnia najczęściej
![]() zależy czym jedziesz..
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to czym jade?
Ja jade w piątek rano do Krakowa, połaże po sklepach no i w sobote koncert. Moja siostra mieszka jakieś 15 minut na nogach od klubu (mieszkałam tam przez studia) więc pewnie pójdziemy z buta bo autobusem się nie opłaca.
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
BlackAngel - o ktorej wybierasz sie pod klub?
ja wlasciwie bede miala czas od około 12 i chyba tam gdzieś zacznę koczować .. XDkawałek setlisty z Poznania: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...6_173993_n.jpg ... myślę, że w pozostałych miastach będzie podobnie
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Ja z chęcią bym się jeszcze raz wybrała na ich koncert bo było naprawdę świetnie. Jeżeli nie chcecie być mokre to nie radzę stać blisko sceny. Campino praktycznie co piosenkę rzucał do ludzi otwartą puszkę z piwem albo wodę mineralną a jak wiadomo przy okazji coś się wylewało na innych.
|
|
|
|
|
#54 | ||
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() przywykłam do tego ![]() Cytat:
więc kwestia wyjścia z domu to mniej niż 5 minut ![]() dzięki za setlistę
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chciałam stać z przodu ![]() Popatrzyłam na tą tracklistę i ... zdecydowanie za mało starszych piosenek grają te nowe są takie jakieś ... mało dietotenhosenowe
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-07 o 10:07 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
na biało setlista z Gdanska, może ktośnie chce widzieć, ja jestem zachwycona:
Strom Weil du nur einmal lebst Vida Desesperada (kocham !<3<3<3 xD) Innen alles neu Auswärtsspiel Disco Alles was war Madeleine Liebeslied Rottweil Wünsch dir was Call of the wild Cokaine Niemals einer Meinung Alles aus Liebe Should I stay Steh auf Pushed Again Hier kommt Alex Schönen Gruß Liebesspieler Opelgang I feel fine Bonnie & Clyde Zamrozona Wyborowa Verschwende deine Zeit Blitzkrieg Bob Reisefieber Jägermeister Walk On Schön sein Freunde oj to prawda, stojąc z przodu jest się całym mokrym. Campino czesto ma tez jeszcze takie urządzenie, które mi się kojarzy z czymś do pryskania kwiatków czy drzew http://www.youtube.com/watch?v=6i1jO3qRhFwhaha, tak Hosenka, od 12, moze od 13, założe się że Niemcy beda tam od 9 :P jest kilku psychofanów, którzy czekają od rana.. w Dresden czekali prawie 10h pod klubem ![]() znalazłam wczoraj fajny filmik, gdzie znajomy oświadcza się swojej dziewczynie: http://www.youtube.com/watch?v=JAb6ImVZ1j0 http://www.youtube.com/watch?v=v32pmzoeKh0
never mind... anyway... 雪が歌う夜に君を憶うよ 凍りついたこの部屋で 憧れた未来を待ち望むように 孤独を生きて… Edytowane przez Ashlee_ Czas edycji: 2010-10-07 o 10:33 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
To już coś Reisefieber ![]() Ashlee - na 12 na pewno się nie wyzbieram. Skoro otwarcie bramek o 17.30 to planowałam gdzies tak o 15.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-07 o 11:09 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
W Poznaniu wpuszczali ludzi dopiero około 19:20. Było sporo Niemców, z niektórymi nawet rozmawiałam. Tu macie info i kilka zdjęć http://www.gloswielkopolski.pl/kultu....html?cookie=1
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam na dedykowane forum DTH.
Polskie forum fanów Die Toten Hosen: dth.mojeforum.net ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- http://dth.mojeforum.net/ |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam-koncert w Poznaniu udany. Chociaż z początku miałam wrażenie,że nagłośnienie jest średnie-nie mogłam rozpoznać kilku piosenek,a raczej tekstów, bo wokal był trochę zagłuszony, ale później zmieniali mikrofon
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

jakies foty?? 
(wiadomo skąd
) no i teraz bryndza, bo chciałabym wersję DVD ale też tej dłuższej wersji bo na niej jest duzo starszych piosenek, które to oficjalnej wersji ciachneli (

te nowe są takie jakieś ... mało dietotenhosenowe